@BRONSCHY
- 2017
Strategische ligging voor een bezoek aan het Koninklijk Paleis, vriendelijke en behulpzame managers, service moet nog beoordeeld worden maar niets dramatisch, ik vond het prima.
Laat ik beginnen met te zeggen dat de locatie en diensten alles hebben wat je nodig hebt, bescheiden maar waardig. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Ik gaf een lage beoordeling vanwege de absurde prijs die betaald werd van 4200 Turkse lira voor 3 nachten 1 camper 2 personen. Misschien hebben we een fout gemaakt door niet eerst de prijs te vragen, maar we vertrouwden erop. Ik weet niet of betalen met een creditcard de prijs heeft verhoogd. Maar deze prijs is eerlijk gezegd een koopje.
Wat kan ik zeggen, alles is heel goed. Terrasvormige camping. Bijzondere ligging, vriendelijke en behulpzame beheerder, prima service, er is zelfs een zwembad. Ik weet niet welke gebreken ik moet ontdekken. Zonder twijfel ten zeerste aanbevolen. Ongeveer 25 euro per nacht, allemaal verdiend.
Sitecode: 19294
Allereerst gaf ik exclusief 3 sterren vanwege de uiterst gunstige locatie voor alles. Dit is ongetwijfeld het grote (en enige) voordeel. Voor de rest asfalt, geen schaduw, matige voorzieningen. Behulpzame en vriendelijke beheerders. Er is alles wat je nodig hebt. Contante betaling in Turkse Lira. Ongeveer 15 euro per nacht. Let wel op, het is beter om er vroeg in de ochtend of laat in de avond te komen, je zit dan praktisch in het centrum.
Fatsoenlijke plek voor overnachting, de oudere dame is nogal chagrijnig en spreekt geen Engels. Geen creditcards, alleen contant geld in forinten. Als je tevreden bent en geen grote eisen hebt, kun je gaan. Het lijkt handig om naar het centrum te gaan (we zijn er niet geweest). Betaalde ongeveer 25 euro.
Sitecode: 22077
Uitstekende kleine camping, er ontbreekt niets. Vriendelijke managers, alles ok. sterk aanbevolen.
Geweldig vonden we het, heel goed. Vriendelijk personeel .Consigliato.