@BVS13
- 2022
Juni 2026
Mooie rustige camping met chalets en je kan kiezen uit drie verschillende soorten kampeerplekken wij kozen voor een ruime plek 80m2 + met elektra en water de plek was zonder schaduw, egaal met kleine kiezelstenen en wat groen wat erdoorheen groeide. de camping oogde nieuw met jonge bomen en struiken. het sanitair ziet er nieuw netjes en schoon uit, ik zou de eigenaar adviseren om er schaduw boven te maken ivm de hitte in de wc/douche
6 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Fantastisch mooie camping! Geheel vernieuwd! Alles is tip top in orde! We betaalden 24 euro voor 1 nacht (mei 2025). Ontzettend vriendelijk personeel, super lekker verwarmd zwembad met glijbanen. Tennisveld en heerlijk restaurant. Strand is 1 km fietsen. Prachtige omgeving. Yelloh Village timmert heel goed aan de weg, alles is goed en chic! Hele ruime camperplaatsen, mooi omheind, fijne privacy! We komen zeker terug!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

6 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Prachtige camping met mooie en grote plaatsen. Midden in de natuur. We kwamen na 18 uur aan en de receptie was al gesloten. We belden het nummer dat aangegeven stond op de deur en mochten eigen plekje uitkiezen en de dag erna bij de receptie betalen. Erg fijn na een lange reis. Goed en verzorgd sanitair verspreidt over de camping. Enigste aandachtspuntje is de toegang naar de camping. We zijn met een camper van 7 mtr en de weg is smal en steil.
Goeie uitvalsbasis voor bezoek aan Palermo. De bus stopt voor de camperparking. We hebben na een dagje Palermo gebruik gemaakt van de douche (3 minuten, 1 euro). Net verzorgd sanitair. Goed voor elkaar. We gingen ‘s avonds op de boot richting Genua, dus fris en fruitig op de boot gestapt. Mooie, ruime plaatsen met stroom. We voelden ons hier veilig.
Moeilijke weg om hier te komen, door de drukte van de stad. Veel moeite gedaan om er te komen, bleek er helaas geen plek te zijn. Vooraf reserveren is dus wel van belang. Personeel was vriendelijk.
Hele fijne camping! Aan de voet van de Vesuvius. Aanrader voor bezoek aan opgravingen Pompei en de vulkaan. Je bent er zo op de fiets. Ook het moderne Pompei is leuk om doorheen te slenteren. Sanitair is eenvoudig. Hier ligt nog een verbeterpunt. Tuin is prachtig! Kom tot rust op deze heerlijke camping. Personeel heel vriendelijk. Dikke pluim. Geen WiFi. Plekjes niet heel groot, maar wel oké! Eigen kraantje en elektriciteit.