@BW2022
- Knaus Sky i 700 LEG
- 2014
- Integraal
camping heeft een mooie ligging en is sfeervol aangekleed. biedt mogelijkheid om dagmenu te eten. sanitair vonden wij echter slecht. toiletdeuren die niet of niet goed op slot kunnen, toiletten die niet doorspoelen en douchewater was koud en deur kon ook hier niet volledig worden afgesloten (haakje met speling). Onze opmerkingen aangegeven bij de eigenaresse die vrij laconiek reageerde. 8 euro voor elektriciteit erg duur.
Jammer dat je geen 6 sterren kunt geven! Hartstikke vriendelijke eigenaar die zich alle moeite doet. geen extra kosten voor wifi/douchen/stroom etc. Er is zelfs een vaatwasser met programma van 1 1/2 minuut. kwam de eigenaar om 23 uur nog tegen in de douche om nog even alle haren uit de putjes te verwijderen. sanitair is niet nieuw maar wel schoon en verwarmd.Wij hadden een kabel van de tv kapot, eigenaar nam een neiuwe voor ons mee. Top service
Wij hebben hier 2 nachten verbleven met onze hond. Wat een ontzettend leuk concept! Alhoewel de eigenaresse pas een jaar bezig is heeft ze het goed op orde. Het sanitair is misschien niet het nieuwste maar wel hartstikke schoon! Het gebruik van fietsen, kano's en supboarden is gratis! Zwemmeer ligt tegenover de camping. In de tijd dat wij er waren (weekend van 12 juni) waren er zeer veel berenklauwen. Op een paar honderd meter ligt een dagstrand