@Babbel78
Wij hebben hier 3 nachten met volle tevredenheid gestaan. Wat een leuke cp. De eigenaren zijn aardig, vriendelijke en behulpzaam. Sanitair is top en wordt regelmatig schoonmaakt. Broodjesservice is aanwezig. Ook kun je (koud) bier/fris/wijn kopen in het gezamenlijke huisje. Alles is op vertrouwen en wordt bij vertrek afgerekend. Mooi startpunt voor fietsers en wandelaars. Zeker de moeite waard om een keertje heen te gaan.
Wij hebben hier 2 nachten met tevredenheid gestaan. Wij stonden heerlijk aan het water en hadden schaduw van de bomen. Dat was wel nodig met 35 graden. Sanitair is prima. Ook is er een restaurant waar je prima kunt eten. Klein winkeltje en broodjesservice ook aanwezig. Persooneel is vriendelijk en behulpzaam. Bij de receptie spreken ze ook Nederlands.
Wij hebben hier 3 nachten gestaan. Mooie camping. Vriendelijk personeel, ruime plaatsen. Sanitairgebouw is prima. Wordt 1x per dag schoongemaakt. Restaurant is niet gesloten. Het is open van woensdag t/m zondag. Je kunt hier goed eten. Je kunt zwemmen in het meer, alleen is het jammer dat er ganzen zijn die alles onderpoepen. Geen hinder gehad van de weg.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Prima camping. Vriendelijk ontvangst en ruime plek voor onze camper. Sanitair is eenvoudig, maar functioneel. In het restaurant kun je goed eten. Het restaurant is open op Donderdag t/m Zondag en de Biergarten is open van Vrijdag t/m Zondag. Het is alleen jammer dat er een ( drukke) weg langs de camping rijd. Snachts is het wel rustig, maar in de vroege ochtend tot in de avond wel druk met verkeer.
Wij hebben hier 3 nachten met tevredenheid gestaan. Rustige camping. Vriendelijk ontvangst. Ruime plekken en broodjesservice aanwezig. Sanitair is goed. Er is een washok aanwezig waar je je was kunt drogen. Aanmelden kan niet tussen 13:00 en 15:00 ivm middagrust. Ook wordt dan het sanitairgebouw schoongemaakt.
Prachtig uitzicht op de bergen, waar gisteren nog een beetje sneeuw op lag. Door het slechte weer hebben wij hier 1 nacht gestaan. Prima sanitair en het staan op een tennisbaan is prima!
Wij hebben hier 2 nachten met tevredenheid gestaan. Wij hadden een mooi plekje tegenover het (zwem)meertje. Sanitair bij de restaurant/terras is heel erg mooi. Je kunt lekker eten in het restaurant. Wij hebben een bezoekje gebracht aan het kasteel neuschwanstein. Prachtig!!. Einige minpunt is de wifi. Deze is heel erg slecht.
Wij hebben hier met tevredenheiden 2 nachten gestaan. Vriendelijk ontvangt, ook het personeel is vriendelijk. Wij stonden direct aan het meertje. Een prachtige plekje. Sanitair is prima. Het restaurantje wat aanwezig is heeft beperkt aanbod, maar het eten is lekker. Het deel met vaste campeerders lijkt wat rommelig, maar het nieuwe gedeelte aan het meertje is mooi. Je kunt ook heerlijk zwemmen in het meertje.
Wij hebben hier 2 dagen met tevredenheid gestaan. Vriendelijk ontvangen. Mooie ruime camperplaatsen buiten de poort. Wij betaalden voor 2 nachten 40 euro. Sanitair is mooi en schoon. Broodjesservice is aanwezig. Wij hebben deelgenomen aan de bbq. Dit was dik in orde.