@BadmeesterKlaas
- 2022
29 juni 2026 Een geweldige mooie camping met zwemvijver en geweldig mooi en schoon toilet gebouw. Hier afgelopen week gestaan, fijne eigenaar en gisteren avond samen met de alle gasten wraps gegeten met life muziek het was geweldig. Komen zeker terug, Klaas en Jetty
Wat een fijne plek is dit, we hebben voor 4 nachten geboekt en geen spijt van hier kom je echt tot rust. Fijne gastvrouw en gastheer. Altijd bereid om te helpen. Nette plaatsen en het sanitair is echt schoon en netjes complimenten. komen zeker keer terug. Klaas en Jetty
Hele fijne ontvangst door de eigenaar, leuk informatie boekje meegekregen en door gelezen. Mooi gelegen camping zo rond om dat meer goed restaurant en kantine, leuk om nog eens terug te komen
22 aug. 2025 Mooie uitval basis voor Theresienstad, leuk ontvangst door jonge dame (eigenaarresse ) sanitair is schoon maar oud. ze proberen er wel iets leuk van te maken, restaurant is goed wat wil je nog meer.
Hoe kan het dat deze nog aangemerkt wordt in de app campercontact. Vandaag aan gereden maar is nu een kartbaan of iets van deze strekking. Jammer.
Geweldig ontvangst door Joost de eigenaar van deze prachtige mini camping. leuke ruime plaatsen en een goed sanitair, overdekte fietsen stalling met oplaad punten voor de ebikes, bibliotheek en lees hoek. mooie uitval basis voor geweldige fiets routes. wij komen zeker terug maar dan een keer in het voorjaar als de Betuwer in bloei staat. Winkel en restaurant op loop afstand.
Geweldig mooie camping, groot terrein met vis vijver, blokhutten en een safaritent. 2 dagen gestaan op het camper veld, geweldig ontvangst met koffie en gast vrije beheerders. Camping voor jong en oud. Met een geweldige mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.