@Bahlou-op-reis
We hebben hier 1 nacht gestaan. een heerlijke plek als je van rust , wandelen en van een prachtig landschap houdt. omwille van de tijd gingen we weg , anders waren we zeker nog gebleven. De eigenaar is een erg aardige en behulpzame man.
Heerlijke plek . Wij waren er met een camper van 8 m . De weg omhoog is prima te doen. We hebben er 3 nachten gestaan met hond + stroom a €30 p/n Wel reserveren vooraf. Vriendelijke mensen. Aan de achterzijde kun je de camping verlaten, straatje uitlopen, schuin rechts omhoog naar de kerk, vandaar via de trappen naar het dorp. Keurig sanitair en warme douches. Zeker een aanrader als je in de buurt bent.
Een heerlijke plek in het groen. Als je zelfvoorzienend bent is het een hele fijne plek om te zijn en waar je heel vriendelijk wordt ontvangen.Vlakbij mooie natuur om te wandelen of te fietsen en om daarna nog even op het terras van de Hoeve na te genieten.
Banos de la Encina is een leuk oud dorpje met een gezellig pleintje aan de voet van het kasteel. Hier hebben we even wat gegeten. De camperplek is op zich prima uitgerust met stort, keurig sanitair en stroom. ( is exclusief de € 13 ) . Het mist wat sfeer , maar voor een nacht is het prima. Men is nog bezig om het allemaal compleet te maken. ( zoals aanplant) Als je hier in het hoogseizoen staat , mis je bomen, want het ontbreekt aan schaduw.
GA HIER NIET STAAN, de allerslechtste CP waar we ooit hebben gestaan.—4 ⭐️ Tot 3 uur s‘nachts rijden ze de jeugd rond in oude Amerikaanse auto‘s met knetterharde disco muziek. Dit „feest“ begint al op tijd en gaat tot diep in de nacht door en rijdt vlak langs de campers. Vreselijke plek !!!!!!!!
je mag er inderdaad niet overnachten , maar 300 m doorrijden is een grote parkeerplaats waar geen verbodsbord staat. In het bos aan een kleine plas. Wandelgebied. Geen voorzieningen.
Een hele fijne camping . Even buiten het dorp . Om een goede plek te krijgen , is het wenselijk niet te laat op de dag te komen. Voor een plek direct aan het water betaalden we 490 nok incl stroom . De plekken op de 2e rij zijn 70 nok voordeliger. Diverse grote cruiseschepen kwamen even voorbij.
laat je niet verleiden , als de parkeervakken allemaal vol staan , om in de overige vakken er schuin tegenover te gaan staan ! wij deden het voor een uur , kochten wel een ticket voor 150 nok en hadden de afspraak met een correct geparkeerde , dat bij zijn vertrek,wij zijn plaats zouden krijgen. Toen we na een uur weer uit de stad kwamen hadden we een boete van 900nok achter de voorruit hangen. De starre parkeerwacht was niet voor rede vatbaar!!
We hebben hier 2 nachten gestaan met onze camper 7.30m .Het zijn inderdaad kleine plaatsen maar je kunt er komen. De toegangsweg op de camping is krap.Als je wilde afwassen kon dat slechts met koud water. Dus werden we verwezen naar de warmwaterkraan bij de toiletten. (niet fijn) De camping ligt vlakbij mooie wandelroutes. Grazalema is een leuk dorp. Tegenover de camping is een parkeerplaats hier bleven ook wat campers overnachten.
Prima voor een paar nachten. Gratis en in het centrum . Geen voorzieningen, verstandig vooraf het grijs en zwart kwijtraken, want er is verderop bij de benzinepomp richting Frigiliana wel een mogelijkheid om grijs en zwart kwijt te kunnen volgens Campercontact, maar toen wij aankwamen was het niet mogelijk , “technisch probleem”We hebben er 3 nachten gestaan.
Sitecode: 102064
Wij hebben hier kortgeleden een nacht gestaan , toen we onderweg waren naar Fierze voor de ferry. Mooi uitzicht , rustige nacht en lekker in het restaurant gegeten.
Een zeer hartelijke ontvangst door Valbona die direct meet een schaaltje fruit aan kwam. Tijdens hele warme dagen is het genieten in de schaduw van de tuin. Berat op loopafstand. Keurig onderhouden sanitair. Een vriendelijke en zeer hulpvaardige gastvrouw.
1 ster voor het uitzicht. geen vuilwaterplek, geen douche,geen water, geen elektra, geen chemische stortplek. 2 toiletten bij de bar. Je betaalt dus €10 voor het uitzicht. 1 of max 2 nachten . voor kinderen wel een fijne plek om de zee in te gaan . kunstmatig aangelegd strandje. dorp op loopafstand.