@Bakkers
kwamen gisteren hier aan met 2 campers wat een geweldige plek zeer verzorgde camping en zeer vriendelijk ontvangst lekker beekje en mooie zwembad komen zeker nog eens terug, een pareltje is het .
Sitecode: 162036
wij sluiten ons helemaal aan bij de vorige reviews . Vriendelijke ontvangst en een goede uitleg .Alles aanwezig.Zeer grote plekken . Komen graag nog een keer terug .
hier voor de eerste keer , kennissen stonden er al geweldige plek de beheerder doet er als aan om iedereen na de zin te maken WiFi uitstekend, komen zeker terug.
gisteren aangekomen voor een nacht heerlijke plek om st michel te bezoeken lekker hamburger met friet gegeten op de camping,vriendelijke en schoon.
hier vandaag aangekomen plek zelf uitgezocht ruimen plekken vriendelijke ontvangst .overal vol hier nog plek genoeg mooie strand lekker rustige camping .
hier aan gekomen op advies van familie die hier al jaren komen. Niet gereserveerd maar toch door heel vriendelijke receptie toch een plek gekregen. Zeer mooie camping en alle voorzieningen top . Komen graag nog eens terug .
mooie camping met privé strand. Vriendelijk ontvangst. Mochten zelf plek uitzoeken .Zouden vier nachten blijven maar werden er zeven .Fietsen voor mij te doen maar voor mijn vrouw die vond het te gevaarlijk .Met de bus naar Stresa is goed te doen . Verder een mooie vakantie .
Zijn hier in Corona tijd geweest, zijn nu weer hier blijven nu een week staan . Zeer vriendelijk het lijkt wel thuiskomen. Dikke pluim voor Marianne
wij hebben 14 en 15 april hier gestaan . Waren hier 4 jaar geleden ook . Nieuwe eigenaren waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Fantastisch plek . Komen hier zeker terug
leuke camping . zeer vriendelijke ontvangst. Goede sanitaire voorzieningen. Staan hier met de Pasen . Komen zeker nog een keer terug .
een geweldige plek als je van rust houdt ruimen plek sanitair is goed en een lekker zwembad om een frisse duik te nemen rit ernaar toe is mooie .op door reis naar split.
ik was er op 25 -4 is een duren Caming de camping eigenaar zet je op de duurste plek zonder over leg moet ook nog voor WiFi apert betalen mag wel wat aan de paden doen erg nat
mooie camping aan de rand van het bos vriendelijke beheerder goed schoon toilet gebouw komen zeker terug
Sitecode: 19130
zeer leuke plek je kan van je camper plek zo te water de toiletten zeer schoon we komen graag nog eens terug .

voor de derde keer hier was weer fantastisch zeer vriendelijk personeel komen zeker terug
een geweldige plek komen er al een paar jaar zeer vriendelijke beheerders zeer mooie toilet gebouw en een mooie omgeving komen zeker nog wel eens terug
heerlijk genoten fantastisch plek .overal dicht bij . komen nog een keer terug . personeel zeer vriendelijk
Sitecode: 19245
Zeer mooie plekken rond om water vriendelijk personeel lekker eten in het restaurant .alleen jammer van het toilet gebouw dat niet klaar was . Daardoor koud water in de avond in het andere toilet gebouw te weinig capaciteit .
Enorme bouwval . Foto’s kloppen niet . Aangekomen maar gelijk weggegaan . Drie nachten geboekt . De camping was in drie eigenaren verdeeld . Deze eigenaar had het slechtste stuk . Andere stukken nog niet open
Mooie ruime plekken dicht bij zee vriendelijke receptie restaurant goed zeer aangeraden
Hartelijk ontvangst dicht bij zee gastvrouw zeer behulpzaam vier dagen gestaan toilet gebouw super schoon komen zeker terug
Drie nachten gestaan met kennissen . Mooie omgeving . Vriendelijke ontvangst . Ruime plekken op gras .zeer de moeite waard . Komen zeker terug
Mooie landelijke camping . Vriendelijke ontvangst met vers eitje . Elke dag komen ze vragen of alles naar wens is .mooi gebied om te wandelen en te fietsen . Zeer ruime staan plaatsen . Komen zeker nog een keer terug
Weer een weekend met de camper gestaan voor de tweede keer . Jammer dat het toilet gebouw gesloten is wegens carona . Toilet gebouw zeer luxe . Mooie omgeving en mooie plekken op deze camping . Zeer vriendelijke eigenaars . Komen zeker nog een keer terug