@Bapak
Lid van Campercontact sinds 2020
Gestaan op 16-11-14. De eerder genoemde prijzen kloppen nog steeds. Goede bakker op 200m afstand. Leuke plaats om te overnachten. Wel werkzaamheden van jachteigenaars in de jachthaven. Tegen de avond werd het rustig. Havenmeester komt vragen of je stroom etc nodig hebt.
Hier gestaan op 21-11-14. Voorzieningen werkten nog steeds niet. Waterkraan zit weggewerkt in het wegdek bij de sanizuil. Kraantje steekt er net boven uit dus even zoeken en proberen. Er is niemand langs gekomen om geld op te halen. Was onder deze omstandigheden ook geen 8€ waard geweest. Er stonden ook enkele "rondtrekkende campers" op deze camperplaats.
Tijdens onze rondreis door de Creuse hebben we hier in St. Dizier Leyrenne op half november ’14 enkele nachten gestaan. Is een redelijke staplaats. In centrum is maar 1 bakker / winkeltje dat op maandag gesloten is. Bij de camperplaats is een leuke wandelroute rondom een meertje. Was enigszins onduidelijk waar je precies kon gaan staan. Er was een watertappunt en een loospunt. Wij weten uit eerdere bezoeken dat het hier een heel mooie wandelomgeving is. Echt een aanrader voor de "rustige" wandelaar. Wel weinig voorzieningen, daarvoor moet je toch echt naar Bourganeuf op ongeveer 12km afstand.
Tijdens onze rondreis door de Creuse hebben we hier eind november 2014 enkele nachten gestaan. Is een voortreffelijke plek, nagenoeg midden in het centrum. Je staat vlak bij de VVV en op ruim 10 minuten loopafstand van een hypermarche. In centrum genoeg bakkers in de buurt. Wij zijn aangekomen kort na afloop van de markt. Als je er al staat kun je volgens mij gemakkelijk blijven staan, maar niet vertrekken tijdens de markttijden.
Wij hebben hier twee nachten gestaan op 17 en 18 november 2014. We hadden de pech dat het flink regende, maar omdat we hier al twee keer eerder geweest zijn weten we hoe mooi het hier is. Stonden alleen, en alles werkte naar behoren.
Fijne en rustige camperplek. Geen last gehad van verkeer etc. Inderdaad om 08.00 uur arriveerde de bakker. Er wordt bij de sani-plaats een bijdrage gevraagd van 2€, om e.e.a. in stand te kunnen blijven houden. In de omgeving kan je ook lekker wandelen.