@Barend-Jan
- 2024
We hebben het fantastisch gehad op deze camperplaats. Ga zeker uit eten in het restaurant. Ze serveren er heerlijke schnitzels en varkenshaas medaillons met spek. Ook al zijn wij de enige nederlanders, we werden direct betrokken en het was super gezellig. Kirsten is een joviale goedlachse gastdame, die top kan koken. We komen zeker nog eens terug. Een heerlijke avond gehad.
Prima camperplek met alles wat je nodig hebt. Warme douches, wasmachine en bakker.0p 10 minuten fietsen in het dorp met alle benodigdheden en leuk boulevard en strand. Sophie is een topper, zeer behulpzaam en vriendelijk en flexibel. We konden eventueel onze camper nog verplaatsen als we wilden, maar wij genoten van de kippen en de eend als achterburen . Onze drie geplande dagen werden er uiteindelijk twaalf. We komen graag nog eens terug.
Naar toe gereden op basis van de reviews. Deze kunnen we alleen maar onderschrijven. Eric en Janka hebben ons vriendelijk ontvangen en ze hebben heerlijk voor ons gekookt. Alles is zeer netjes en schoon. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Prima camperplek voor bezoek aan Delft of Rotterdam. Gastvrije eigenaar. In de omgeving is het prima fietsen. De vliegtuigen van Zestienhoven hoor je vooral 's-ochtends en aan het begin van de avond. Persoonlijk hadden we er eigenlijk geen last van.
Fijne en rustige plek met mooi uitzicht op de groene omgeving. De ontvangst was vriendelijk en Arnhem is in kwartiertje te fietsen.