@Baro77
Lid van Campercontact sinds 2019
Duizendmaal dank Gianfranco! Sensationele allround service. Eigenaar Gianfranco heeft ons alle belangrijke bezienswaardigheden gegeven en een kaart gegeven. 'S Avonds werden we naar een prachtig uitkijkpunt gereden om de zonsondergang over Matera te bewonderen. Gratis meerdere shuttleservice per dag. Sanitaire voorzieningen super schoon. Perfecte plek om Matera te verkennen.
Hebben op 24 oktober 2019 een keer overnacht. Eigenaar erg aardig. Volgens de eigenaar moeten de douches warm zijn in de zon, dit was niet zo, 's morgens en' s middags waren ze koud, 1 douchemuntje kost 1 euro. Zekering van elektriciteit Max. 500 watt, dus geen koffiezetapparaat of föhn bruikbaar. Toiletten waren erg schoon. Plaats voor ons oninteressant.
Waren op 23.10.19 voor een nacht op deze plek. Centrum kan te voet in 5 minuten worden bereikt. 's Nachts rustig, ondanks het stadscentrum. Perfecte locatie om Alberobello te verkennen. Plaats zeer schoon, aanvoer en afvoer goed georganiseerd.
We verbleven twee nachten op dit veld op 20 oktober 2019. Alles was erg schoon en dubbel bewaakt. Hond en ongelooflijk vriendelijk personeel bewaken de plek perfect. De oude stad ligt op ongeveer 500 meter, een perfecte plek om de prachtige stad Trani te verkennen. Werknemer heeft ons een afscheid van een schelp gegeven. We kunnen deze plek aanbevelen voor 100%.
Waren op 22 oktober 2019 voor een nacht op deze camping. Voor 30 euro per nacht zeer vuile toiletten en douches gevonden. We hebben 4 weken in Zuid-Italië gereisd en hebben altijd goede sanitaire voorzieningen gevonden en we hebben tot nu toe geen 30 euro betaald. We zullen deze camping niet meer bezoeken en kunnen het niet aanbevelen.
Waren hier op 9 oktober 2019. 's Nachts erg rustig, het mooie kleine bergdorpje in 3 minuten lopen. Op het veld is geen toilet en geen vers water.