@Barracuda12

2020
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Proficiat aan de vriendelijkheid en beschikbaarheid van de bardame. Schone, rustige en handige omgeving voor een bezoek aan Civita di Bagnoregio. Ik raad ook een wandeling in Lubriano aan. Aanbevolen gebied.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Gebied praktisch aan zee, zeer vriendelijke en behulpzame beheerder. Badkamers een beetje gedateerd, maar schoon. Handige grijswaterafvoer. Leuk strand. Rondreizende verkoopdienst van groenten, fruit, kaas en brood. Aanbevolen gebied

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

We verbleven 10 dagen in het gebied. 10 heerlijke dagen dankzij Claudio en zijn vrouw. Ze zijn erg schoon en netjes. Ze gaven ons alle advies en informatie om beter te kunnen genieten van het Syracuse-gebied. We zullen zeker terugkomen.

Camping onderhouden met orde en maniakale netheid. We hadden een geweldige tijd. Enige nadeel: de vliegen! Heel vervelend.

Ideale keuze voor een bezoek aan Taormina. Dhr. Giovanni en mevr. Sonja is erg aardig. Alles schoon en netjes. Het lawaai van de snelweg stoorde ons niet. De enige aandacht: als je een grote camper hebt, is de klim naar buiten een beetje uitdagend. De pendeldienst is onbetaalbaar.

Wat te zeggen ... het ziet eruit als een semi-verlaten camping. geen bord, ingang tussen een restaurant en een muur op een onverharde weg. links een verlaten toiletgebouw en rechts een afval/schroot inzamelpunt. een deel wordt ingenomen door woningen. De badkamers zijn niet recent en de schoonmaak wordt uitgevoerd door een man met een zak aan zijn zijde die de vater schoonmaakt en zinkt met dezelfde doek. Bij de receptie zijn ze aardig en behulpzaam. triest....

Ik bevestig, de weg zei was. zeer aardige eigenaren, mooi zwembad. maar wat betreft de camperaccommodatie... we zijn vertrokken.

Vermijd het! De omgeving zou prachtig zijn, erg handig in het centrum. Proficiat aan degenen die het gehaald hebben. Als de administratie het maar met een "minimale" aandacht hield. De Vandalen hebben alle items geplunderd. Jammer, de burgers en Sicilië verdienen zo'n degradatie niet. We wilden de stad bezoeken, maar we vluchtten naar andere kusten.

Gebied beheerd met echte passie en beschikbaarheid. Uitzonderlijk personeel, super schone toiletten, smetteloze plaatsen. Elektriciteit 6A. Sterk aanbevolen.

Verwelkomd met hoffelijkheid en grote beschikbaarheid. schone, nette en comfortabele faciliteit. Ik raad het echt aan.

Zeer handig voor een bezoek aan Lyon. bus 89 en dan metro stapt u uit bij de derde en u bent in het centrum. Rustieke plaatsen maar met elektriciteit en water. Schoon sanitair, jong, behulpzaam en vriendelijk personeel. Bleef een nacht. Ik adviseer.

Sitecode: 20184

Schone camping, vriendelijk en behulpzaam personeel. Handig voor een bezoek aan het kasteel. goede elektriciteit. Een kleine 4-sterren camping "Tirate". Nog steeds aanbevolen. Bleef een nacht.

Het was de eerste keer dat we dit Park-circuit ontdekten. Goed gedaan! Eenvoudig maar comfortabel, schoon en rustig gebied. Uitstekende elektriciteit. We verbleven een nacht. De Raad.

Personeel erg aardig, schoon en ruim. Er zijn moderniseringswerken aan de sanitaire voorzieningen aan de gang. We verbleven 2 nachten. Ik adviseer.

Zeer "rustiek en minimaal" parkeren maar acceptabel in de "Sauvage" -context van de plaats. Schone openbare toiletten, geen andere diensten. De parkpost accepteerde geen kaarten en niemand kon ons helpen. We verbleven een nacht en ik beveel het aan voor het uitzonderlijke uitzicht!

Eenvoudig parkeren zonder services maar schoon. laden lossen bij de uitgang aan de rechterkant. Bus op 100 meter. voor het centrum. We bleven niet overnachten, maar ik denk dat velen dat wel deden. Ik raad aan om de stad te bezoeken.

Echt behulpzaam personeel. Let op vanaf de D23 of D275, de coördinaten leiden naar de andere kant van de camping die is afgesloten met een bar. Na verschillende pogingen realiseerden we ons dat het toegankelijk is vanaf de weg die naar de parkeerplaatsen en de rustruimte leidt. Om toegang te krijgen, bel en vraag om de code om te voorkomen dat de toegang wordt geblokkeerd door de intercom aan de bar te vragen. Schone, rustige camping met schaduw. Top elektrische stroom.

De dame bij de receptie is erg aardig, de diensten en de staanplaatsen zijn essentieel maar zeer schoon.