@BarryJonker
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2014
- Frankia 650ed
- 2003
- Integraal
Zo ontzettend jammer! Deze camperplaats vanaf de opening vaak bezocht,(vaste klant in de begin jaren) helaas word hij met het jaar duurder, en nu is hij echt TE DUUR! En helaas is het onderhoud ook niet zo best. Wil je de camperplaats weer vol(ler) hebben, zak dan echt in prijs!!
cp is prima maar het af en aan rijden van alle auto's en motoren die de camperaars blijkbaar hier allemaal meenemen is verschrikkelijk.
na een bezoek vond ik t wel wat tegenvallen. plekken vondt ik wat kort en de ruimte om in en uit je vak te komen is krap, en onze camper is maar 6,5m. storten van grijs water zit midden. in het pad op de camperplaats, niet zo fris en geeft opstopping bij drukte. de zelf gemaakte wc stort plek vond ik helemaal niet handig, heb met moeite de cassette kunnen legen, pijp is te kort. en blad blazen met benzinemotors is ook niet van deze tijd
een mooi nette camping. zo zie je ze niet veel in frankrijk en zeker niet voor het geld. € 18,80 per nacht. je kan broodjes bestellen bij de receptie maar de grote supermarkten zijn op 10 min lopen. je krijgt een vrijkaartje voor t zwembad ernaast overdag wat bedrijvigheid naast de camping en sport uitvoeringen voor de camping, maar zeker niet als storend ervaren. s'avonds en s'nachts heerlijk rustig en voller door doorreis gasten.
5-8-17 Hier geweest en 2 nachten gestaan. Ruime plekken. Erg nette en mooie camping. Loopafstand van het dorp en supermarkt. Mooi zwembad met badmeester.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan in begin oktober. Prachtige plekjes voor de camper. Zeker een aanrader. Wij komen zeker nog een keer terug.