@Barry_The_Bus_NL
- 2024
mooie aangelegde camping. vriendelijke eigenaar. sanitair was schoon. provinciale weg wel goed hoorbaar. dat deed wel afbreuk aan de verder leuke camping.
Heerlijke rustige camping. Is wat rommelig maar sanitair en voorzieningen zijn heel netjes en schoon. Amfibieënpoel achter op de camping trekt wel veel prik insecten dus Deet meenemen is aan te raden. Maar ik heb er genoten van twee dagen natuur. ligt landelijk in de omgeving is het qua verkeer niet druk dus kan je prima rondje wandelen met de hond. Vlakbij Den Bosch. Maar ook het centrum van Schijndel was gezellig om wat te eten.
Een kleinschalige camping net van de snelweg af. Grote plekken, keurig netjes en schoon sanitair. Restaurant waar je lekker kan eten van 10:30 - 21:00 uur (niet iedere dag open). Automaat waar je verse eieren en frisdrank kan kopen. Stroom is standaard bij de prijs inbegrepen. Er lopen kippen en katten los. Honden zijn aangelijnd welkom. Supermarkt en losloopgebied vlakbij. Je hoort de snelweg maar ik vond het niet storend. Geen broodjesservice.
Wij hebben genoten van deze mooie rustige mini camping. Mooi aangelegde velden. Modern en schoon sanitair. Heerlijke verse Pizza die aan je tent werd bezorgd. Een hartelijk ontvangst door de vriendelijke eigenaren John en Bianca. Inclusief een kopje koffie of thee die werd aangeboden bij aankomst. Er is een klein winkeltje met lokale producten en je kon verse broodjes bestellen voor ontbijt/lunch. Zeker een aanrader!
Nette camping. Schoon sanitair en vriendelijk personeel. Ruime plekken waarvan de meeste een haag hebben als privacy afscheiding. Het was nu al best druk. We mochten op verzoek verplaatsen naar een rustiger plekje op de camping zonder extra kosten. De straaljagers die heel de dag tot laat overvliegen en de schietbaan geven wat geluidsoverlast. Maar we hebben prima 2 nachten doorgebracht en genoten van het uitzicht op de Moezel.
Nette camping aan een meer waar je een leuke wandeling omheen kan maken (2,5 km). We hadden een natuur staanplaats. Kleine plaats zonder stroom. oppervlakte was prima maar het was niet heel veel natuur omdat hij pal naast de pipowagens was. Dat was jammer. Sanitair en douches waren heel schoon. Hoogzomer zal het een echte familie camping zijn. Maar nu was het lekker rustig. Het meer dient ook als zwembad zo te zien aan de glijbaan.
Prachtige natuur camping aan een meertje. Het enige wat je hoort is de natuur. kikkers, vogels etc. mooie zonsondergang, sterrenhemel en in de ochtend wakker worden met mist die over het meer drijft. Sanitair was niet heel schoon. Maar goed genoeg .Er stond aangegeven dat ze het verzoek zouden schoonmaken als het nodig was. Wij hebben daar niet om. verzocht. Aanrader als je van rust en natuur houdt. Vriendelijke NL eigenaren.
Mooie rustige groene camping. Ruime plaatsen. 2x per dag is de beheerder een half uur aanwezig. (8 & 18 uur). In het winkeltje bij de receptie kan je wat boodschapjes kopen. Je kan met pin en contant betalen. Honden zijn toegestaan. Het sanitair is verouderd maar schoon en netjes. De camping ligt een op ongeveer een kilometer vanaf het dorp tussen de weilanden. Toen wij er waren waren drie plekken bezet dus lekker rustig. Aanrader!