@Bart1410
Hobby fotograaf
- 2016
- Hymer Exsis-T Half integraal
- 2016
Dit is niet meer een camping. Alleen chalets etc. Dat werden we vandaag (30 juni 2025) gewaar.
Ga er niet zaterdagavond staan want je komt zondag niet van het terrein af. Alle poorten zijn dicht! Verder goede plek voor overnachten.
2020
We waren hier drie dagen net voor Hemelvaartsdag 2020. Op de camperplaats vooraan bij de ingang. Zeer vriendelijke ontvangst. Op het terrein zelf was een plek waar het chemisch toilet geleegd kon worden. Zeer praktisch want het sanitair was (natuurlijk) gesloten vanwege het Corona virus. En per plaats een waterpunt en een afvoer voor vuil water. En electriciteit natuurlijk. Prachtige omgeving om te fietsen: bos, vennen, heide, watermolen, etc. We hebben genoten!
We waren hier met de camper tijdens het Hemelvaartsweekend 2020. Vanwege het Corona virus werden we bij de ingang opgevangen, en werden we naar onze plaats geleid. Prachtige plaats tussen de bomen, en de kwetterende vogels. Sanitair was natuurlijk gesloten, maar ons chemisch toilet konden we om de hoek legen, en er was een waterkraan vlakbij onze plaats. Er was een broodjes service. Het centrum van het dorp (Diever) op circa 1,6 Km afstand. En dan het Fries-Drents wold: prachtig! Zeer geschikt om in rond te fietsen Al met al zeer tevreden met ons verblijf hier.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.