@BastiaanVerweij
- 2018
Hier 2 dagen gestaan, gereserveerd zaten geen extra kosten aan, goede plaatsen met of zonder bomen, prima sanitair, lekker gegeten in restaurant, winkeltje met genoeg keuze . Het stadje is lopen op een paar min. van camping, historisch gedeelte, genoeg te zien, leuke winkeltjes en een Mercado.
Deze Camping baas met zijn team heeft het door, als je reist kom je meestal later aan dan je verwacht. Later dan twaalf uur aankomen staat de poort gewoon open en zoek je een plek, standart, Confort of Grand Confort. Met andere woorden ze hebben vertrouwen in de camperaar dat deze zich meld na 14:00 om in te checken en meld welke plaats hij of zei staat. Wij hebben ook een min puntje geen toilet papier en geen zeepdispenser. Cora & Bas
We werden weer vriendelijk ontvangen door Claudia. Het is een hele fijne camping om te bezoeken met zelfs een zwembad, geen gebruik van gemaakt want de temperaturen waren daar niet na. Waar echt alles klopt ruime plaatsen en met super schoon sanitair. Wij hebben een geweldige tijd doorgebracht op de camping Coimbrão. Naar mijn mening te goedkoop 18 euro na drie nachten. Groet Bastiaan en Cora. 👍😉
Inderdaad een heerlijke kleinschalige camping, beheerder en zijn vrouw doen er alles aan om je een fijn verblijf te geven. keurig schoon sanitair, iedere morgen vers brood gebracht. zeer behulpzaam bij vragen. Heeft heerlijke locale wijn. Kortom, wij hebben er 5 dagen genoten.
Wij waren hier 14/05-23, Prima camping ruime plaatsen. Vriendelijk ontvangst, camping manager geeft veel info over de omgeving en de bezienswaardigheden. Sanitair wordt dagelijks schoongemaakt. Elke dag een gezellig na 17 uur gezellig even een glaasje. Campo Maior is een mooie stad op een afstand van 2.5 km met veel winkels en supermarkten een locatie om weken te verblijven. een super camping + locatie. Bas en Cora Verweij 👍
Wij waren hier 03-10-22 we waren nog net op tijd om in te checken want de receptie is dicht tussen 12 en 14 uur. personeel heel vriendelijk en behulpzaam mooie grote plaatsen en schoon sanitair geen toilet papier. De oude stad Chartres is zeker een bezoek waard, gemakkelijk aan te lopen 22 minuten vanuit de camping een aanrader dus.
Wij waren hier 30-09-22 leuke camping met een heerlijk zwembad overdekt, receptie van 15:00 tot 19:00 open wij waren vroeg dus een plekje uitgezocht en later hebben we ons aangemeld. Sanitair was redelijk schoon maar veel gebreken zoals douche stang en douchekop. Er was in 2021 al een melding in deze maar de eigenaar heeft duidelijk geen zin om dit te repareren. bij minder gingen drie douches en wc op slot wc zonder bril belachelijk in 2022.
Wij waren hier 24-09-22 om drie dagen te verblijven er werd op een onbeschofte manier dat de camping nog maar een nacht open was en de receptie gelijk na ons dicht ging te 11:00 uur. We zijn gelijk weggegaan naar een ander camping.
wij waren hier 21-09-22 fijne camping met goed verzorgd sanitair. Met broodjes service. Stad Angers is zeker de moeite waard en via fietspaden goed te bereiken op 5 km vanaf de camping. Mooie ruime plaatsen met 16 amp. Kortingskaarten doen ze niet meer aan wij betaalde voor 3 nachten 2 pers € 68.10 Kortom als we weer in de buurt zijn komen wij zeker terug.
Vriendelijk ontvangst en mooie camperplaatsen. Het nieuwe sanitair niet kunnen zien ivm Corona en verbouwing. Supermarkt op loop afstand, kortom een super plek om te recreëren