@Bazzo
Wat een fijne plek is dit. Alles is tot in de puntjes verzorgd en geregeld; van sanitair tot afvalvoorziening, het ledigen van je chemisch toilet of grijswater, alles is optimaal. De camperplaats is omheind en slechts toegankelijk via een poort met code dus ook super veilig. Er is tevens de mogelijkheid om drankjes en verse producten uit de omgeving te kopen .Praktisch voor de deur stopt de bus richting Blankenberge en Brugge ( beiden 7,5 km.).
TOP locatie! Eenvoudig maar wat een rust en uitzicht . voorzieningen allen van Zwitserse degelijkheid. Geen douche en toilet mogelijkheid, wel vers water, electro, legen grijs water en chemisch toilet. we verbleven hier 2 dagen met slechts 1 mede camperaar op deze fantastische plek. De term Zwitserlevengevoel moet hier ooit bedacht zijn. Als het enigszins kan komen we hier zeker ooit nog eens terug.
Super fijne camping met onlangs vernieuwde, luxe grote camperplekken (120m2) met eigen water tapkraan en 10 AMP. Vriendelijke eigenaren die het goed voor elkaar hebben: zeer royaal en zuivere sanitair en services zoals heerlijke zelfgemaakte pizza’s op donderdag en vrijdag ( gebracht naar de camper !), volop fiets en wandelroutes (Pieterpad op 700 meter afstand). Wij komen zeker nog eens terug!
Prima camperplek nabij het centrum van Harderwijk. Eerdere recensies van een aantal jaren geleden zijn niet bruikbaar lijkt ons. Heerlijk rustige plek voor €10,-, electra en water bij te betalen naar rato maar dan praten we over €0,50 en €1,00. Betaling met pinpas erg gemakkelijk. Wij hebben er in elk geval van genoten.
Super plek / locatie om de camper neer te zetten bij een bezoek aan deze leuke stad. Vanwege diversen werkzaamheden in de stad was het wel even puzzelen om er te komen. Wij kwamen rond 16.00 uur aan en konden gelukkig nog net het laatste plekje innemen. Rustige, nette CP met alle voorzieningen bij de hand voor een top locatie ( vrijwel in het centrum). Zo'n plek zou elke stad moeten hebben!
Fijne locatie als je voor de natuur en rust kiest. Vriendelijk onthaal door een enthousiaste gastvrouw. Ruime plek op een goed onderhouden grasveld in het bos aan de rand van Meijel. Mooie plek om te wandelen in het Peelgebied. Zo zien wij het graag !