@Bea-123
- 2019
Typische Franse camping. Beetje rommelig. Fijn zwembad. Sanitair matig. Kan vaker schoongemaakt worden. Merkwaardig dat in de tweede helft van juni de supermarkt en het restaurant gesloten zijn. Bakker is op 400mtr. lopen van de camping.
Prima camperplaats om Bilbao te bezoeken. Mooi uitzicht. Met bus 58 naar het centrum. Aanrader!
Vriendelijke ontvangst. Mochten zelf de plek uitzoeken. Shuttle bus gaat naar het centrum. Wij kozen voor de e-bike. Heerlijk groot zwembad erbij om even af te koelen. Sanitair is matig maar schoon. Mis de haakjes in de douche om de kleren op te hangen. Restaurant met onder meer lekkere pizza’s.
Prima plek om Bordeaux te bezoeken. Ontvangst was netjes. De camping is helaas verwaarloosd en heel rommelig. De standplaatsen zijn zeer ongelijk. Wij kwamen met onze camper vast te zitten in het mulle zand. Van groenonderhoud. is geen sprake. Jammer want er zou zoveel meer van te maken zijn zo vlak bij de mooie stad Bordeaux met de bushalte voor de deur.
Eenvoudige en rustige camping. Prima doortrekkers camping. Sanitair is eenvoudig en goed. Eenvoudig restaurantje waar je voor een leuke prijs kunt eten.
Goed verzorgde. ruime camperplaatsen. Sanitair wordt goed onderhouden. Alles is nieuw. Dichtbij de stad die je met de bus of fiets goed kunt bereiken.
Camping met zeer verouderd sanitair. Heel massaal. in veel van de bungalows logeren schoolgaande kinderen die vaak luidruchtig zijn. Mooi aangelegd zwembad. Kampeerplekken zijn er in de grootte S-M-L-XL. Op de plattegrond die je krijgt, kun je niet zien wat voor grootte dat je voor je hebt. Dure camping, prijs kwaliteit klopt niet.
Goed verzorgde camping aan de Mosel met speeltuintje. Brood service is bij het restaurant waar je daags vantevoren de bestelling kan doen. Heerlijk betaalbaar Italiaans restaurant op de camping. Geen zin in Italiaans dan is Gasthaus zum Rebstock in Güls een aanrader.
Mooi aangelegde en goed verzorgde camperplaats in het groen. Barbecue en picknick banken zijn te gebruiken. supermarkt op 200mtr