@BenLaura
- 2023
Prima plaats om te overnachten. Maximaal 48u. Mooie plaatsen met schaduw en goed vlak. Je wandelt op 10 minuten naar het centrum.
Heel nette camperplaats. Stroom mogelijk,mits bijbetaling. Best om te reserveren want het kan hier druk zijn. In de omgeving: wandelen, fietsen, vissen, kano/kajak en een paar restaurantjes.
Prachtige rustige camperplaats in het midden van de natuur. Rina is een top-gastvrouw. Ze geeft je direct een welkom gevoel en legt je alles uit wat er in de buurt te doen is. Vanaf deze plaats kan je echt uren wandelen of fietsen.
Er is grote verharde parking, maar deze loopt over de gehele lengte sterk af. Hier vind je helemaal achteraan onder de bruggen ook het loospunt. Wij stonden een klein stukje verder, onmiddellijk na de rotonde oprijden. Dit stuk is onverhard, maar met een beetje zoeken vind je hier best een goed plaatsje. Twee nachten rustig geslapen, alleen 's morgens wel een beetje verkeer. Met bus 28 ben je op 10 minuten in het centrum. De halte ligt op 300m
Het zicht is mooi en je hebt heel veel plaats, maar verder geen aanrader. Sanitair zeer vuil (we vonden uiteindelijk 1 toilet dat nog een beetje te doen was aan P14). Horeca was allemaal gesloten om 18u. De hogesnelheidslijn ligt vlakbij een maakt een enorme herrie, maar gelukkig niet 's nachts. Veel hangjongeren die tot laat rondrijden.
Heel rustig. Mooie ruime verharde plaatsen met een stukje gras naast. Je hebt een ruim grasveld in het midden met een badminton veldje en een grote picknicktafel. Alle plaatsen voorzien van elektricien en een eigen water aansluiting. Zoals ook al eerder gemeld maar de wifi het wel wat afweten.