@BenVerweij
- 2017
De douches zijn (weer) lekker warm. Hele leuke relaxte plek. Schoon modern sanitair, ligt aan de rand van Enschede waardoor de camping een landelijk gevoel geeft. Centrum 25 min lopen. Dagelijkse boodschappen dichtbij.
Heerlijk genoegelijk plekje. Mooi veldje in/ aan de rand van het dorpje. Bakker op 900 meter. Schoon en comfortabel sanitair. Vriendelijke ontvangst. Uitstekende faciliteiten voor campers.
Prima locatie, heel schoon en goed sanitair, vriendelijke ontvangst en gratis leenfietsen. plekken met stroom op steen. zonder stroom grastegels.
In deze review probeer ik een uitleg te geven. Er is een camperplaats voor €9 zonder voorzieningen. Prachtig uitzicht. Daarnaast ligt de camping, De campers staan in een rij opgesteld als een camperplaats. Daarnaast een klein krap veldje tussen bomen. Hogerop is nog een veld voor tentjes. Sta je op de Camping betaal je uiteraard meer en ontvang je een ‘tag’ om gebruik te maken van douche en wc. €10 camper, €10 pp €3,50 pp tax en €2,50 stroom.
Prima camping maar willekeurige plaatsing zorgt wel voor een zooitje. De een staat heel krap, de ander zet ook nog 2 auto’s bij zijn kampeermiddel. Wij hadden gelukkig mazzel. Na 5 dagen waren we wel blij dat het erop zat. Sanitair steeds viezer en kapotter. Hele vriendelijke ontvangst en benadering bij receptie.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ontvangst wat stug, maar àlles prima voor elkaar. Perfecte ligging.
Mooi gelegen camping. Er zijn twee plekken waar je echt ‘aan de Maas staat maar de andere plekken zijn ook prachtig. Rondom kijk je vrij uit. Schoon, modern en functioneel sanitair. Goede hete douche. Maar 4 douches lijkt ons krap, daarom geen 5 maar 4 sterren. Elke plek liggen grote tegels zodat de wielen ‘droog ‘ staan. Vanaf de camping kun je direct mooi wandelen en fietsen.
Prachtig gelegen. Knusse plekken en plekken met vrij uitzicht. Nieuw toiletgebouw. Verwarmd met kook en (kleding) wasgelegenheid. Loopt zo van camping de bossen in en aan de overkant van de weg de Vecht. Vriendelijke eigenaren. Bij het begin van de camping zijn nu nog bouwwerkzaamheden.
De camping is grotendeels bezet door Mobile Homes. Deze liggen er over het algemeen netjes bij. Zijn in particulier bezit. Tussendoor zijn er lege plekken voor passanten. De plekken aan de visvijver zijn vol. Wij hadden geluk doordat een seizoensplek leeg was. Er zijn drie sanitair gebouwen. Eén is net nieuw. Daarom verschillende foto’s van sanitaire. Camping is rustig en ideaal gelegen voor wandelingen. Geen faciliteiten (gevonden) voor campers
camping is prima, maar het moet je ‘smaak’ zijn. Animatie, volle plekken met auto’s en toebehoren. Sanitair uitstekend, restaurant goed, zwembad goed. Ligging prima. Niet in Le Crotoy maar in gehucht erbij.
Wat een pareltje. Het sanitair gebouw is vernieuwd. Met brillen en papier. Werkelijk een hele mooie plek. Wij voelden ons ‘kasteelheer en kasteelvrouw’. En praktisch dat supermarkt op 750 meter ligt. Ook broodjesservice op de camping.
Prima camping qua ligging. Alles is in orde maar niet meer dan dat. Beetje hutje/mutje gevoel. Sanitair kan beter bijgehouden worden. Voordeel dicht bij bushaltes. Boulogne sur Mer €1 pp. Zeker aan te raden gezien matige parkeergelegenheden voor camper.
waarom wordt dit toegevoegd aan deze app. Zijn alleen mobile homes te huur.
Wij vinden dit een geweldige camping. Lighing een 10. Bovendien bushalte voor de camping met gratis OV. Sanitair super schoon heerlijke douches. Blijf je langer dan zetten ze je aan de duinkant. Voor kort verblijf zetten ze campers aan begin van de camping. Dat er geen brillen op het toilet zijn en de receptie soms dicht is is gewoon hoe ze dat in Frankrijk gewoon zijn.
Alled prima voor elkaar. Vriendelijke eigenaren. Voor ieder wat wils, veld plekken voor gezelligheid en kinderen, comfort plekken voor rust en privacy, camperplaatsen op verharde ondergrond als je gezellig op een rij wilt staan.
wij waren hier tijdens de wijnfeesten. Mooie ligging, ruime plekken. Uitstekend sanitair, sympathieke eigenaren.
Leuke camping. Direct achter de duinen. Mooie veldjes, zeer schoon sanitair. Ideaal als je van rust en ruimte houdt.
Uitstekende camping. Goed sanitair. Één douche volledig vernieuwd. Is favoriet 😉 bij veel gasten dus soms even wachten. Veldje met bomen met mooi uitzicht over dal bij enkele plekken. Langere strook langs dalrand, maar daar krijg je camper niet makkelijk vlak. Prijs/kwaliteit uitstekend!
Fijne camping. Na drie weken Frankrijk is het sanitair een verademing! Mooie ligging. Vlakbij A8 daardoor ook geschikt als overnachting maar ook voor langer verblijf.
Prachtige ligging. Wij waren hier in hoog seizoen, dan is het wat minder idyllisch als ik de foto. Ook maar een toiletgebouw voor best grote camping. Ruime plekken .
Is camping met camperplaats! Zie foto voor actuele tarieven. Prima plekje voor kort verblijf. Wandelen vanaf de camping.
Niet echt enthousiast. Deel van camping: vakantie gangers (vnl NL) ander deel vaste plekken. Wij werden voor twee nachten tussen vaste plekken gezet. Wel heel rustig. Sanitair schoon maar gedateerd en één ochtend koude douche. Waarom tot 3 uur wachten bij aankomst? €30 borg voor ‘pas’ om in en uit te kunnen rijden?
Mooi veldje. Alles als nieuw en het wordt goed bijgehouden. Vooraf liet de beheerder weten dat je geen vuil water of chemisch toilet kan legen. Uitstekende prijs/kwaliteit. Naast camping beginnen wandelingen o.a. naar Grand Ballon.
Fijne boerencamping voor kort verblijf. Enerzijds nostalgisch maar op het randje van ‘verwaarlozing’. Nadeel vinden wij ook alleen warm afwaswater tegen betaling. Sanitair keurig.
Prima camping. Goede ligging, heel schoon en goed sanitair. Goede service van de receptie. Prijs kwaliteit verhouding is ok.
Wij kunnen ons vinden in vorige reviews. Tentenveld interpreteren wij als pluspunt. Veld is goed droog dus met kleine camper goed te doen. Gelegenheid om chemisch toilet te legen
Prima camping, schoon sanitair en rustig. Wel een beetje hutje, mutje gevoel. Let op bij het reserveren van campingplek met camper. Wordt online goedgekeurd maar beheerder is er minder blij mee….
Leuke camping met allerlei kleine veldjes. Via knotwilgen, slootje, met eenden uitzicht over de weilanden. Alles op orde. Wat ons wel opvalt is het bijna continu gebrom van vliegtuigen.
Sitecode: 102080
Bij aankomst schrokken we ons een hoedje! Na vriendelijke ontvangst konden we staan op mooi veld met vrij uitzicht. Sanitair is goed maar vrij ver lopen. Het oude deel is echt een vervallen bende! Als je dat niet stoort is het hier prima, maar flink aan de prijs. Er wordt aan gewerkt maar het lijkt een flinke klus.
Prima plek, weids maar ook een beetje kaal. alle faciliteiten aanwezig voor de camper. Toch twee sterren: helaas koude douche. Eigenaar pikte het goed op maar ook tweede ochtend koude douche. Jammer
Heerlijk plekje! Lekkere douche, modern sanitair. Vriendelijke beheerder. Prachtig gelegen aan klompenpad. Idd aan de prijs maar wij vinden het, het geld waard.
Ideaal, prachtig gelegen. Alle faciliteiten incl goede Wifi. Tip installeer voor bezoek app AanUit.net.. Dan kun je plek online boeken en eenvoudig, indien nodig, stroom regelen.
Prima gelegen, rustige camperplaats. Dichtbij centrum en supermarkten. Eventueel openbaar toilet onder gemeentehuis. Tip: bezoek stadskasteel.
Kleine camping met deel camper plekken. Relaxed en rustig. Veel en uitstekend sanitair in verhouding tot het aantal plaatsen. Rusti gelegen. Tip: wandeling rondje Tuil
Prachtig gelegen, mooie ruime plekken. Goede WiFi. Sanitair ook goed maar bij volledige bezetting mogelijk aan de krappe kant.
Leuke kleine camping met uitstekend sanitair. Door droogte was de plek nogal zanderig. Eigenaar verzorgde op eigen initiatief onderzeil en kleed 👍
Je kunt bij een langer verblijf op de camping staan bij korter verblijf op CP. Wij stonden op CP. Eten en drinken is prima maar kampeer faciliteiten niet optimaal. Voor 5 camperplaatsen één wc en douche is prima maar overige gasten gebruiken dit ook. Ook de afwasplaats wordt gebruikt door camping gasten. Het zwembadje met ligbedden en pizza zijn uitstekend maar overall vinden wij prijs kwaliteit voor verbetering vatbaar (op CP)
Mooie plek maar een aantal punten vonden wij niet handig; Van 9 tot 21 uur douchen Na elf uur gaat het licht uit in sanitair Douchen €1,50 Handige broodjesservice maar baquette is witbrood in de vorm van een stokbrood Camping wordt TE vol gezet waardoor je niet meer het.gevoel hebt aan het einde van de wereld te staan. Maakt prima locatie niet helemaal goed.
Wij waren tevreden. Mogelijk dat de mensen met een slechte review niet ver genoeg doorrijden. Je staat aan het hek achter aan de camping niet bij de aankomst weg. Toen wij de plekken op de camping zagen steeg onze beoordeling ook gelijk met één ster. Vrij uitzicht, rustig en geen overlast.
Uitstekende ontvangst. In overleg je plek kiezen en hulp totdat je op je plek staat. Sanitair uitstekend mooie ruime plekken relaxte sfeer.
De camping ligt prachtig met lekker zwemwater. Het water is wel zeer koud doordachte doorstroomt. Wel achterstallig onderhoud: plekken zijn hobbelig, gras niet onderhouden en bij dames maar één van de drie toiletten werkzaam.Vriendelijke ontvangst en beheerder.
Nieuw sanitair gebouw, met invaliden toilet. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke beheerder. Komt pas tegen de avond maar je kunt zelf een plekje uitzoeken. Servicepunt voor campers was tijdens ons bezoek defect.
Rustige camping. Veel waterpunten. Ligt in dal uit de wind, wordt daardoor wel warm op de camping. Beheerder spreekt ook Engels. Vinden wij makkelijk. Sanitair is verouderd en krap. Wel schoon. Wandelingen beschikbaar op de camping
prachtig gelegen, met uitzicht over dal. Broodjes service. Sanitair voldoet. Douches zijn krap. Sanitair wordt goed schoon gehouden.
Mooi gelegen en mooie plekken. Zit direct bij het dorpje. Alleen Frans toilet. Eigenaar wijst je een plek toe.
Heerlijke camping. Deel sanitair al gerenoveerd. Staan ook aantal houten huisjes. Zeer ruime plekken. Kleine supermarkt in dorp. (500 m) met compleet assortiment. Vriendelijke eigenaren. Achteraan plekken met uitzicht op Puy Dome!
Zeer voordelig, ruime plekken. Naast openbaar zwem water en op loopafstand van dorpje. Zeer ruime douche en lekker warm.
prima camping, met afgescheiden plekken. ligt aan Marne maar door planten in de rivier niet geschikt om te zwemmen wel kanoën. Sanitair kan schoner.
Rustig, door bomen en hagen uit de wind. Sanitair basic. Camping ligt aan prachtige wandeling rondom De Leijen. Rottevalle op loopafstand met bakker en goed eten bij De Herberg.
Lekker rustig en toch veilig. Tussen camperplaatsen ruimte om stoelen neer te zetten. Gratis stroom. Genemuiden moeite waard.
Prachtig landelijk uitzicht aan rand van vogel reservaat. Klompenpad start op camping. Functioneel, schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst.
Prima camping, afgeschermde veldjes met ruime plekken. Ook veel plekken met staanplaatsen (toercarsvans) Prima sanitair fijne douche. toeristen info. Wij hebben met camper op veld gestaan, heeft wel onze voorkeur omdat camperplaatsrn kleiner zijn en aan bestraat pleintje liggen.
Alles prima voor elkaar, goed georganiseerd maar toch geen regeltjes gevoel. Mooie ligging.
Camping, met klein park met chalets en camperplaats. Eerste indruk ‘rommelig’ maar alles is prima voor elkaar. Goede ‘verzorgingsplaats’ voor camper. Goed en schoon sanitair. Veel ruimte, vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Prima plek, maar voor ons te grootschalig. Keurig sanitair. Niet rustig door de weg.
Prettige camping. Heerlijke douche. Ruim voldoende sanitair. Mooie omgeving. Bus naar centrum Enschede op loop afstand
Een camping voor campers. uitstekend. Alles klopt hier tot in de details!
Heerlijke kleinschalige camping met natuurzwembad dat gratis toegankelijk is voor campinggasten en omwonenden. Camperplekken dichtst bij voorzieningen. Prachtig nieuw sanitair en goede douches. Tentenveld met stroom waar ook kleine campers staan en verharde camper caravan plekken met gras. Wij hadden eerst 2 nachten maar hebben er 4 van gemaakt.
prima stadscamping voor bezoek aan Heidelberg. Geen aanrader voor langer verblijf. Veel verkeerslawaai.. Sanitair basic maar lekkere warme douche. Vanaf Konigstuhl kun je terugwandelen naar camping Neckarsteig en dan station Schlierbach volgen
Keurige camping. Deel met huisjes, campers en campeerdeel. Veel en schoon sanitair. Rustig parkachtig veel vogels. Hoort wel ruisen van weg en soms veel vliegtuigen als baan in gebruik is. 40 minuten fietsen. naar centrum Amsterdam.
Prima camping uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. €2 extra voor camper camping plaats heeft wel de voorkeur. Camperplaats voelt toch als ‘de achterkant van de supermarkt ‘.
Heerlijke locatie. Één en al gemoedelijkheid. Afgeschermd veld met fruitboompjes. Open veld met vrij uitzicht. Sanitair eenvoudig. Ligt vlak aan Klompenpad, Gaanderpad en bij wandelingen rondom Slangenburg.
Sitecode: 20090
Prachtige ligging, vriendelijke eigenaren. Verzorgd veld mag gaan staan waar je wilt. Zonnig en uit de wind. Waarom geen 5 sterren? Sanitair is handig alles ineen wc, wastafel en douche maar wat gedateerd. Wel schoon.
Leuke camping vooral voor gezinnen met kinderen. Keurig sanitair. Camperplaatsen zijn goed, maar veel langskomend camping verkeer en geen mooi uitzicht. (dat vinden wij belangrijk)
Wij stonden hier alleen. Mochten achter de schuur op verharding staan. Camping was nog niet echt open maar konden gebruik maken van sanitair binnen. Prima geregeld. Moet wel tegen boerderij geluiden kunnen (kraaiende haan 😉) Zeer vriendelijke eigenaar.
prachtig veldje, de schapen lopen voor camper. Sanitair voldoet. Vanaf de camping loop je zo de natuur in. Relaxte sfeer
Deze camping is in deze omgeving één van de meest kleinschalige campings. Sanitair is vernieuwd. Veel beschreven wandelingen komen langs dicht inde buurt van de camping. Epen op loopafstand. Prima WiFi
Rustig gelegen. veel plekken met heggetjes, achter plekken met vrij zicht. Mooi nieuw, schoon sanitair. Elke plek afvoer en water. ook leuk voor kinderen, tafeltennis, biljart. uitstekende prijs kwaliteit.
Bijna een 10 prachtig verzorgd. Goede mix vaste plekken, campeerplekken. Zeer schoon. Je hoort wel het verkeer goed, daarom geen 10 maar zeker aan te raden!
Prima camping. Lekker compact. Prima sanitair. Vriendelijke eigenaar. Knusse camperplekjes. Hoge bomen rondom hierdoor uit de wind maar minder zonnig.
Keurige camping. De plekjes aan het water zijn voor zover ons bekend allemaal bezet door seizoen plaats houders. Plekken achter op de camping zijn dan een alternatief.
Aanvulling op voorgaande review: gratis leenfietsen beschikbaar om een boodschap te doen. Prijs is in €.
Sitecode: 82094
Wij hebben de camping gebruikt voor laatste overnachting op weg naar huis. Keurig sanitair en heerlijk zwembad (bij prijs inbegrepen) Veel jaarplaatsen. Wij kregen daartussen een ruime dubbele plek..
Prima overnachtingsmogelijkheid na aankomst met de boot uit Bornholm. Laat aankomst tijd weten en eigenaar zorgt dat je de camping op kan.
Leuke camping. In Rönne binnen 10 minuten bij boot. Schoon sanitair nieuw en oud gebouw. Nieuw heeft de voorkeur. Beperkt aantal douches bij volle camping.Bij heerlijk rustig strand. Goed gelegen om eiland te verkennen.prima huurfietsen
Echte camping camping: slagboom, heggetjes, sleutel voor poort naar strand. Alles prima voor elkaar. Goede scheiding tussen jaarplekken en passanten. Weg oversteken en je bent aan Steinhuder meer. Heet Nordufer-Camping
Voor Rügen een heerlijke camping als je van klein en rustig houdt. Eigenaresse is direct en duidelijk. Wij betaalden €11 voor camper €4 pp en €3 voor stroom. Niet voor water innemen of lozen hoeven betalen.Onze buren waren zonder toestemming op veld gaan staan en moesten naar camperplek, daar heb je minder zon. Wij mochten 11 dagen op camping veld staan, maar wel even gevraagd
Prachtig plekje bij heerlijk zwemmeer. Waarom geen 10? Sanitair kan schoner en koude douche als anderen warm water gebruiken kan echt niet. Tip €1 douchen gebruiken voor verbeteren warmwater voorziening
Leuke verzorgde camping rond jachthaventje. Sanitair voldoet. Relaxte sfeer.
Heerlijk plekje. Als alle plaatsjes vol zijn is het wel krap maar dat was niet het geval. Ligt in de bossen aan een weide. Toiletgebouw niet gezien ivm Corona.
Prachtige ruime plekken. Wij noemen dit eerder een camping dan een camperplaats maar vinden wij positief. Nadeel van de wijdheid is dat het veld voor campers knusheid mist. Camping is in deze regio één van de voordeligste.
Mooi vrij uitzicht. Ruime plekken. Bij elke stroom aansluiting zit ook een kraantje. Ruime lekkere douches en schoon! Speelvelden, skelter, trampoline voor kinderen.
Goede camping met prima ligging. Sanitair goed ruime plekken. Tegenover de camping ben je aan de zee! Centrum goed en makkelijk bereikbaar . Regels hebben te maken met voorschriften brandweer. Niet als storend ervaren.
Zou deze camping niet adviseren! Het sanitair is niet wat je van een CCC camping verwacht. Weinig zon, achteraan op camping is dit iets beter. Veel herrie van de industrie. Achter op de camping veel herrie van de weg. Voor een nacht kan het wel maar niet langer.
Camping is mooi en handig gelegen. Dichtbij centrum midden in wandelgebied.
Vooral sanitair zorgt voor lagere beoordeling. Terrein prachtig met veel ruimte. De weg via de kust is minder smal dan aangegeven weg (vanuit zuiden)
Prachtige ligging. Sanitair wat rommelig. Wij hadden een mooie vrije plek (zonder stroom) maar ook wat krappere plekken. Wel wind gevoelig.
Mooi camping met mooie ligging, uitstekend sanitair en camper faciliteiten. Via ‘dog walk’ loop je gratis park van Culzean Castle in. Dan is de camping opeens heel goedkoop!!!
Prachtige locatie, wel windgevoelig. Camping biedt leuke wandelingen aan vanaf de camping. Bij foreigner lidmaatschap CCC £26 voor camper met twee personen. Lidmaatschap zeker aan te raden bij bezoek aan Schotland. Campings bieden zeer constante kwaliteit met zeer schoon sanitair .
Wij hadden slecht weer, misschien viel het daardoor tegen, maar geen werkende WiFi, geen warm water terwijl erbij de kraan staat dat het er echt moet zijn. Aan de rand van industrie. Wel ideaal bij dorp en supermarkt, maar niet oo mooiste deel van Skye
Toiletten zijn publiek toegankelijk. Hierdoor veel zand van (strand) bezoekers. Douches achter code zijn prima. Sanitair aan uiteinde van terrein, hierdoor voor sommige plekken ver lopen. Maar locatie is fantastisch.
Prima overnachtings camping. Leuk plaatsje. Goed eten bij The Mallard (bij station).
Deze camping maakt zijn naam waar: Rust en ruimte. Alles wat je nodig hebt prima voor elkaar. Misschien als het veldje vol staat dat één wc en douche aan de krappe kant is. Ook put voor vuil water beschikbaar.
Prachtig ruim veld met ruim uitzicht. Heerlijk rustig. Keurige sanitaire voorzieningen. Mooie fiets en wandel mogelijkheden. Vriendelijke eigenaar. Nog geen aparte mogelijkheid toilet te legen. Dat mag in het toilet.
Een voorbeeld voor alle campings. Hier klopt alles, wat ons betreft!
Het sanitair was niet schoon. Warm water onder de douche varieert te veel. Heb hier een mail over gestuurd geen reactie. Daarom deze review. Verder niks mis met deze camping.
Ligging van de camping plus plek aan het water is een 8. Sanitair levert geen (min) punten op. Ideale wandel en luierlocatie (zoals al eerder beschreven)
Uitstekende uitvals basis om Ieper te bezoeken. Maar na 1 nacht ben je de continue ruis (een soort continu snelweg geluid) wel zat. Prima camping plekken en sanitair.
De camping is rustig gelegen. Plekken met hegjes en met vrij uitzicht. Walcourt met supermarkt en restaurantjes dichtbij. Toilet gebouw niet verwarmd, geen warm water bij wastafels. Wc en douche wel vernieuwd. Ruimte om af te wassen (wasmachines) ruikt niet fris. Camper verzorgingsplaats prima. In de omgeving is dit vinden wij wel de beste camping. Eigenaresse zeer vriendelijk!
Prima camperplaats. Keurig verzorgd. Natuurplas ook leuk. Aanrader.
Heerlijk plekje. Je staat aan de rand van een oud boomgaardje. Wil je stroom? €1 p.p.p.n. Douche en toilet? €1 p.p.p.n.Je hebt dan een ‘eigen’ badkamer. Zit aan wandel- en fietsroutes. Voelt als ‘glamping’.
Prima camping, zeker voor koudere periode. Verharde paden, vloerverwarming in toilet gebouw. Er zijn idd mindere en betere douches maar is wel een beetje gezeur. Restaurant ook prima, eten en bediening. Lauwersmeer is prachtig.
Plek is prima maar hygiëne laat te wensen over, maar dat ligt aan de gebruikers . Het is niet fris dat de plek voor chemisch toilet in de algemene toilet ruimte is. Ook mist een gewone wasbak.
Prachtige plekken! Niks op aan te merken alleen maar hopen op mooi weer en genieten! En €12 all in voor 2 personen incl. WiFi
Wij hebben hier één nacht gestaan. Snel weer verder. Douche gelegenheden een aanfluiting. Kan je aankleden in gemeenschappelijke ruimte. En dat voor die prijs!
Sitecode: 20195
Prima camping. Rustig gelegen. Ene zijde veel vaste plaatsen. Andere zijde passanten. Niet hele ruime plekken. Achter op de camping speciale camper plekken.
Mooi sanitair, mooie veldjes. Wij vinden het zwembad naast de camping en de mooie omgeving het grootste pluspunt. Op de camping koop je met fikse korting €2 i.p.v. €3,70 een kaartje. Prijs/kwaliteit van camping is erg goed
Dit is echt EEN TOP CAMPING. Mooie plekken, mooie voorzieningen. Elke douche ruimte heeft een eigen wasbak. Afmetingen 2,5x2 meter!! En wat een rust. Relaxte gastheer. Een nadeel: de camping wordt op de weg niet aangegeven met wegwijzers alleen bij de ingang. Maar dat is eigenlijk ook weer een voordeel. Blijft hij exclusief!
Prachtig gelegen camping met mooie plekken, Een Italiaanse camping die de hoge prijs waard is. Prachtig sanitair, vriendelijke eigenaar. Tussen 13-15.00 uur kun je niet inchecken. Leuke speeltuin.
Je staat erg dicht op elkaar . Prachtig sanitair. Vriendelijke ontvangst . Bus naar wandelgebied gratis en stopt op ongeveer 200 m.
Prima camping. Ideaal gelegen. Wij hebben zelf ons plekje gezocht. Anders wordt je ergens tussen gezet. Het toiletgebouw waar wij gebruik van maakte was beter dan het gebouw bij de ingang. Vriendelijke eigenaar. Je hoeft niet vooraf aan te geven hoe lang je wilt blijven.
Sitecode: 19241
LET OP: Routebeschrijving via de App KLOPT NIET! Sta je aan de andere kant van de rivier! Camping maakt een rommelige indruk.