@BenimarJan
Ontzettend aardige beheerders die in april deze camping vd gemeente hebben overgenomen. Zeer behulpzaam. Sanitair prima en super schoon. Een aantal plaatsen ah meertje. Super rustige camping. Dorp heeft een viertal restaurants. Leuk om een wandeling te maken. Ca 1200 meter. Wij betaalden β¬18,44 met stroom (=incl). En dat is prijs/kwaliteit zeer goed. π Daarna nog drie dagen bijgeboekt voor totaal β¬47,22 incl korting bij 3 dagen. Genoten.
Zeer vriendelijke Franse beheerders, die lange tijd in Barcelona hebben gewoond. Spreken ook zeer goed Spaans. Mooie grote plaatsen en je mag zelf kiezen. Keuze zon en schaduw. Sanitair is brandschoon. Zes dagen gebleven want het is nu erg rustig. Beheerders bedankt ook voor het aanbieden van hulp die gelukkig niet nodig was. ππ€‘π
Ik kan geen minpunten bedenken. Alleraardigste eigenaar die het je naar de zin probeert te maken. Top bedankt vd gastvrijheid enz ππ€‘
ofschoon ik het op een aantal punten eens ben met de andere revieuws, moet ik tot mijn spijt vaststellen dat er vell verkeersgeluid is van 1. De weg de langs deze camping loopt. Je mag wel zeggen een landweg. Je kunt elkaar daar nauwelijks met twee wagens passeren maar ze rijden echt als gekken. Verder veel overlast van de doorgaande route nationaal. Hopelijk vannacht wat rustiger. Het is de prijs van β¬27,50 echt niet waard.
Beste Erik en Suus hartelijk dank voor jullie goede zorgen tijdens ons vijfdaagse verblijf. Alles helemaal top en goed verzorgt. Prachtige camping en alles top voor elkaar. groetjes Jan en Marian
Een prachtige plek dichtbij Sax op de fiets of lopend. Robbert is echt een gastheer. Het is hier heerlijk vertoeven in een prachtig groene omgeving. Vier sterren omdat je je grijs watertank nog niet kunt legen en er nog geen afwasmogelijkheid is. Mijn hart zegt vijf sterren want Robbert is een op en top gastheer. Het sanitair is mooi en heel schoon. Robbert s6 en we komen zeker terug. Zijn vriendin was er niet, hadden graag kennis gemaakt.
Sylvia en Sacra, we houden van jullie huis. Bedankt Je bent erg vriendelijk
Er is slechts een reactie mogelijk: Prijs prestatie vriendelijkheid een 10 ππ
Prachtige cp bij het natuurpark. we stonden er met onze camper en nog een andere auto met daktent. Heerlijk gewandeld en een zeer rustige nacht doorgebracht. Pikkedonker. Helaas geen onbewolkte lucht. Anders had het op zeker een prachtige sterrenhemel opgeleverd. Geen voorzieningen behalve de vuilnisbakken. Top plek π
Ik sluit me aan bij de eerdere reviews. Wat een prachtige plek. Perfecto. Gracias Maria. En casa cataremos el vino, el cava y el aceite de oliva. π
SVR minicamping voor twee dagen β¬51 is teveel van het goede. Douchen niet mogelijk. Geen waterdruk. Grijs water kan je er niet kwijt. Sanitair ouderwets maar wel schoon.
Prima app maar afstanden en prijzen kloppen meestal niet. Jammer.
Prachtige camping. zeer rustig midden in de natuur. Alles goed verzorgd. Prijs/prestatie een dikke 10. Eigenaren Esther en Alex zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Een bezoek meer dan waard.