@Bergendallertjes
- 2019
Wat een leuke camping! Zeer vriendelijke eigenaar! Schoon sanitair, komen hier zeker terug! De Bergendallertjes.
Wij hebben hier van 28-2 tot 1-3-2025 gestaan. Mooie camperplek, sanitair top. wanneer alles weer gaat groeien word het nog mooier. wij komen zeker terug.Ps. eten in het restaurant is zeker een aanrader. groetjes, Willy & Christine Diesveld
Wat een leuke plek, vriendelijke ontvangst met kopje koffie. Binnenruimte/ overdekte buitenruimte/ fijne douches/ dieren/ speeltuin, veel voor kinderen. Alles kan hier!! Super! De Bergendallertjes.
een hele mooie plek, vriendelijke ontvangst! zeker een plek om terug te komen, veel voor kinderen om te doen. De Bergendallertjes
een supermooie plek, vooral genoten van het ijs (gemaakt van de melk van de koeien)van de ijsboerderij naast de camperplaats drie dagen! Heerlijke douches! De Bergendallertjes
Wat een geweldige plek en zeer vriendelijke ontvangst! Echt alles aanwezig voor de camperaar, zelfs een wasmachine en droger. Geen munten om te gebruiken maar in goed vertrouwen 3,50 voor te wassen en 3,50 om te drogen in een kistje doen. Wij komen hier zeker terug!!! De Bergendallertjes.
Wat een prachtige camping en zeer vriendelijke ontvangst! Wilden 1 nacht blijven maar worden er drie! Sanitair bizar mooi en schoon!! De vijf sterren zeker waard!! En het naast gelegen zwembad van de gemeente voor 2,50 omdat je hier op de camping staat. Een echte aanrader! De Bergendallertjes
Drie nachten gestaan met de hond, mooie plek, maar ontzettend duur! Moesten 178,80 afrekenen! Vorig jaar hier ook geweest en aanzienlijk goedkoper! Dit kost ze een ster. De Bergendallertjes
Supermooie en fijne camperplaats! Zeer vriendelijke ontvangst en voor 19 euro all inclusive! Douches gratis, handdouche en een stortdouche! Zelf je temperatuur regelen en hoe lang je doucht!! Binnen 11 minuten ben je in het centrum van Leeuwarden! Al met al top! De bergendallertjes.
Mooie plek! sanitair in een schuurtje, inderdaad zeer verouderd maar heeft ook wel zijn charmes. Prijs inmiddels via envelop in de brievenbus 20 euro ipv 13, nog steeds goedkoop met gratis douchen, stroom en water! kunt hier geen vuil water lozen en chemisch toilet reinigen. De Bergendallertjes
Fijne locatie en erg mooi! Makkelijk te wandelen naar pittoresk dorpje met terrasjes! Komen hier zeker terug! De Bergendallertjes
Een hele fijne camperplaats, gratis douchen, verwarmd sanitair. zeer vriendelijke eigenaren! Komen hier zeker terug! De Berg en dalletjes! Terras waar je van april t/m september uit eten kunt! Voor nu elke zaterdag afhalen!
Een prachtige locatie! Supervriendelijke eigenaar! Warm ontvangen, zeker een plek om terug te komen! Genoten van drie gangen menu pizza avond!!
Zeer mooie plek! Sanitair top! Vriendelijke ontvangst. Zeker de moeite waard om terug te komen. Mooie omgeving, fijne fietsroutes!
super fijne ontvangst. alles netjes verzorgd, sanitair toppie. komen zeker nog meerdere malen terug. gr.Willy en Christine Diesveld.
super fijne ontvangst. het sanitair en de binnenruimte fantastisch. echt een mooi plekje, we komen zeker nog eens terug. gr.Willy en Christine.
mooie plek, 15 euro inclusief stroom niks mis mee. verwarmde sanitair is zeker in deze periode zeer prettig. we komen zeker nog eens terug. gr.Willy en Christine.
Mooie locatie, schoon sanitair en zeer vriendelijke eigenaren!! moeite waard om terug te gaan!
mooie plek, ligt zeker centraal van het centrum. een minpuntje is dat het sanitair niet berekend is op zoveel bezoekers. mag zeker groter zijn.
fijne plek. zeker de ligging en met goed weer het standje, maakte voor ons een meerwaarde. leuke fietsroute, en het dorpje Kerkdriel waar je even lekker kunt zitten op een teras. zeker komen wij terug. dus voor ons een dikke 9.
alles aanwezig, echter zeer krappe camperplaats. schoon sanitair, en een vriendelijk ontvangst.
Mooie plek! Schone sanitair! En komen wanneer je maar wilt en gaan! Super!
Superplek voor camper! Vriendelijke ontvangst en schone toiletten! Douche wel duur 1 euro voor 4 min
Prima plaats, vriendelijke beheerde maar wel prijzig!