@Berry-California-T4
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Prima camping, maar niet echt spannend. Redelijk verstedelijkte omgeving.
Inderdaad super CP. WC en douche van zwemvijver hotel zijn te gebruiken, ook 's nachts (dan wel pasje nodig). Met gastenkaart is kabelbaan gratis te gebruiken. Wandeling naar Frisal is aanrader. Verder lekker stil en direct aan stuwmeertje (zwemmen verboden). Leuk plaatsje ook.
Prima camping: mooie locatie, prima voorzieningen, mooie plaatsen. Wel duur: 2 personen in kleine camper buiten het seizoen SFR 46,60. Maar dat is dan wel inclusief een gastenkaart met toegang tot bus, spoor en kabelbanen.
Uitstekende plek: rustig, ruim, schoon toilet en uitgangspunt voor veel wandelingen. Schitterende omgeving. Mooie prijs: SFR 10 per nacht. Toiletgebouw is 24/7 open. Tip: zorg voor muntgeld voor de parkeerautomaat.
Parkeerplaats aan doorgaande (niet drukke) weg. Wordt ook gebruikt als een soort milieustraat. Één kraantje aan de weg en één Dixy voor de pakweg 20 kamperende gezelschappen. Alleen acceptabel vanwege de schaarste aan kamperplekken en campings in de dalen van Tessin. Tip: neem SFR 24 in muntgeld mee, automaat lust niet alle kaarten. Sonogno is beter voorzien (waterpunt voor campers, toiletgebouw).
Hoge scores verbazen mij. Prachtig dal, dat zeker, maar camperplaats is een donker hoekje van een parkeerterrein. Toiletgebouw sober en zou schoner kunnen. In dal overigens geen camping, dus blij dat dit er is. Kaartjesautomaat accepteerde geen van onze kaarten. Tip: SFR 24 in muntgeld bij je hebben.
Camping op prachtige locatie direct aan het meer. In het meer is het heerlijk zwemmen. Rondje fietsen rond het meer is goed te doen, bij de camping kun je een goede kaart meenemen. Wel een paar pittige klimmetjes er in (150 klimmen in 2 km). Camping is prijzig, wij betaalden € 49 (2 personen, geen hond) voor 1 nacht op een plaats direct aan het meer. Douchen kost extra. Wel prima sanitair.
Prima voor een nacht. Afgezet stuk van een parkeerplaats nabij het gezellige centrum met veel restaurants en ijssalons. Langs Rijnoever leuk wandelen naar mooie overdekte houten brug naar Zwitserland. Betaald openbaar toilet aan rand van terrein. In de avond best rustig.