@Bert&Sandra&Balou

Ja
2022

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

wat een mooie plek en vriendelijke mensen. Wij staan nu op uil 7 met prive sanitair,heerlijk gefietst naar Putten en Ermelo, we blijven nog 1 nachtje , maar komen zeker nog eens terug!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

wij staan hier nu 2 dagen, maar wat een leuke plek! sympathieke eigenaren, schoon sanitair , mooie fietsroutes en nog veel meer, het is dat we geen 6 sterren konden geven😊 we komen zeker nog eens terug!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

wij hebben hier 2 dagen gestaan, heerlijke camping , schoon sanitair , lekker eten en vriendelijke ontvangst , en een museum op loop/fiets afstand , een echte aanrader!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij hebben hier 2 nachtjes gestaan in juni 2025 met onze camper van 8 meter ( incl fietsendrager, we stonden op plaats 15, heerlijke plek , en je loopt zo het meer is om af te koelen, vriendelijke mensen en schoon sanitair, en in de ochtend verse broodjes, we komen hier zeker nog eens terug

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een prachtige camping, Vriendelijke ontvangst, Alles schoon en netjes, en een prachtige plek voor onze camper van 8 meter ( incl fietsendrager) in de schaduw. wakker worden met de slaan van de kerkklok is ook leuk om mee te maken en je kan vanuit de camping prachtig fietsen, en een verse bakker op 100 meter lopen vanaf de camping, hier komen we zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een geweldige plek. Het lijkt wel of alles nieuw is, zowel het zwembad, toilet en douches alles is perfect, De ontvangst meer dan vriendelijk en dan een hele ruime plek aan de rivier, Op loopafstand van het stadje met veel terrasjes , We hebben al veel campings gezien, maar deze staat echt in onze top 3. Hebben hier 2 dagen gestaan met onze camper van 8 meter ( incl fietsendrager)

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een prachtige plek hebben Peter en Marga hier gecreëerd, Onze hond balou (en de camper) hadden een prachtige plek lekker in de schaduw. mooi zwembad, schoon sanitair en goed gegeten, Wij zouden 2 nachtjes blijven, maar door een misverstand konden we maar 1 avond mee-eten, Onze koelkast was leeg, dus zijn de volgende dag weer vertrokken, maar prima plek om hier 1 of 2 nachtjes te verblijven als je rondtrekt met je camper en de hond in Frankrijk

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij hebben hier een nachtje gestaan, ruime plek, toilet en douche aanwezig en om 18.00 uur begon de wijnproeverij, en natuurlijk wat flesjes gekocht, er staan ook wandelroutes aangegeven die over de wijngaard gaan, erg leuk om dit eens te doen

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

heerlijke plek om Sarlat te bezoeken, prima op de fiets te doen, Mooie camping, prima voorzieningen, , vriendelijke ontvangst en de plek was heel ruim voor onze camper van 8 meter ( incl fietsendrager) en een heerlijk zwembad om na een fietstocht een duik te nemen

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een fantastische plek hebben de leuke eigenaren Nadja en Kurt hier gecreëerd. Super vriendelijke ontvangst, zoek maar een mooi plekje uit, Heerlijk eten, prachtige ruime plaatsen, en natuurlijk het varken Barbara die lekker over de camping loopt, Onze hond Balou/Berner Sennen vond het fantastisch ook om te spelen met de 3 hele lieve honden van Nadja en Kurt , We zijn hier 2 nachten geweest, wij komen eker terug!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een leuke plek en wat een vriendelijke mensen, Ruime plekken, schoon sanitair en in de avond kan je aanschuiven voor heerlijke crepes die de eigenaar zelf bakt, We hebben hier 2 dagen gestaan in Juni , oa een boottocht gemaakt ( is op 100 meter van de camping mogelijk) Wij komen hier zeker terug!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij zijn hier 2 dagen geweest, fijne plek in de schaduw en vlakke plek, Ruime plek voor onze camper van 8 meter ( incl fietsendrager) leuk om te fietsen naar Vannes, leuke plaats, zeker de moeite waard, camping best groot, maar merk je weinig van en hele vriendelijke ontvangst

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar van de camping. Prima camping! We mochten zelf een plekje uitzoeken en vanaf de camping kan je mooi wandelen naar Omaha beach,, zijn hier 1 nachtje geweest, met onze camper van 8 meter. Prima plek om de invasie stranden en locaties te bezoeken

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij hebben in Juni 2025 hier 2 nachten gestaan, Grote camping, vriendelijke ontvangst, mooie vlakke plek en ruime plek voor onze camper van 8 meter ( incl fietsendrager) Leuk om te fietsen naar Honfleur, ongeveer 20 minuten

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij waren hier in juni 2025, Fijne camping om Knokke te bezoeken, Binnen 10 minuten wandel je naar het centrum van Knokke , Wij hadden een XL plek gereserveerd en dat was prima te doen voor onze camper van 8 meter ( incl. fietsen)

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij zijn hier 3 heerlijke nachten geweest met de Paasdagen. Heel vriendelijk ontvangst, alle faciliteiten aanwezig en super schoon, maar het Paasarrangement was echt heerlijk. Heel goed gevulde borrelplank en een uitgebreide ontbijtbox. En als je dan ook nog ‘s avonds een lekker likeurtje (ook verkrijgbaar in hun winkeltje) krijgt aangeboden bij het Paasvuur dan zijn deze dagen compleet! Wij komen zeker terug!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat een fijne plek, voor ons de 1é keer, maar zeker niet de laatste keer naar dit mooie plekje in Harmelen , mooie plekken, vriendelijke mensen en schoon sanitair!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

heerlijk 2 daagjes gestaan op 2 april 2023, mooie camping en netjes verzorgd

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

dit is een nieuwe camperplaats, we waren daar op 18 maart 2023, , we waren één van de eerste camperaars heerlijke plek met fijne en vriendelijke eigenaren en je loopt zo het bos in naar het kasteel