@BertIJsinga
- 2008
Mooie nette plek. Sfeervol. Vriendelijk ontvangst. Op fietsafstand Hardenberg. Op loopafstand zeer grote kampeerzaak. Plek om voor Harderwijk te bezoeken. En ideaal geen huis(camper)dieren.
Wat een prachtig groot winkelcentra met div winkels restaurants enz. netto op loopafstand. Prima verzorgingsplek.
Wat een mooi plekje. We staan alleen. op zondag wie weet wat we morgen zien. Mooi op camperwijze stroom aanleggen. Wc gebruiken we niet. Gewoon goed met leuke stad.
We genieten hier altijd volop. Complimenten aan de vrijwilligers die het geld komen innen. HELAAS maar niet rampzalig geen koffie kaartjes meer. Was een mooie reclame. Nu zelf maar weer koffie zetten. En dan verder genieten van de boten.
We genieten hier elke weer. Natuurlijk met mooi weer. De grote schepen en de kers op de taart het cruiseschip Queen Mary 2.
Plek is prima se komen er al jaren. MAAR we dachten mee te gaan in de tijd dus betalen via mobiel. easy pay. HELAAS je bent duurder uit 14.30 euro en staat maar tot 24 uur in de nacht. Dus we hebben s avonds om 22.30 uur nog een jaartje via zuil gekocht 12.50 euro en konden zo lekker slapen en nu 24 uur staan. Dus opgelet.
Netjes. Rustige omgeving. Wifi niet aan eind we stonden op plek 13. Restaurant goed.
Netjes. Eenvoudig. Gastvrij. Er komt nog 2 euro pp bij toeristenbelasting. Ingang moeilijk te vinden doordat straten zijn opgebroken.
Kom hier al jaren. Gewoon prima. Gratus zelfvoorzienend. Een plek die helaas verloren gaat. Straks een nieuwe dure plek in Emmen. Emmen heel jamer. Hierdoor straks veel minder campers in Emmen
Na vorig jaar hoog water nu een rustige moezel. ook nog rustig qua campers. Mooi fiets gebied 4 km van Cochem. 10 euro. Mooi gezellig plekje.
Soms heel blij met plekje. Veel stau. Umleitung. Eindelijk plek. Prima plek 5 euro nu voor twee dagen ivm 1 mei. Alle winkels weer dicht😂😂 Mooi bij centrum en supermarkt. Leuke stad. Nu uitrusten en op naar de volgende plek.
Spontane ontvangst. In het Nederlands. In restaurant ook Nederlands gesproken. Camping/camperplek netjes. Bij restaurant zou nog wel wat opgeruimd kunnen worden. Ik weet begin seizoen maar toch. Mooi uitzicht. Mooi wandelgebied naar meer. De weg oversteken en dan heerlijk wandelpad. Douches prima. Heel lang warm water. Leuk gestaan.
Wat wil je verwachten. Prima plak voor mooie wandelingen. Wat mooie watervallen richting beafort vanaf camperplek. Ook de grote toeristisch waterval op 800eter. Stonden prima droog. Geliefde plek voor veel nl campers. Wc op loopafstand dichtbij speelplaats voor kinderen. Toerist inf er vlakbij. Ik vraag me af hoe het hier is in hoogseizoen. Ik denk dat je dan wel over de koppen lopen kunt. Nu voorseizoen rust en genieten. Echt prachtig hier
Nette plek. Verzorging aanwezig. Pra htige wandelroutes waarvan een met namen en bizonderheden over bomen. Mooi leerzaam. We hebben niet overnacht. Weer was minder. Dus st vinht opgezocht.
Gratis plek. Netjes. Goeie wifi. Verzorging+. Leuk stadje met genoeg shop mogelijkheden. Mooi recht kunnen staan.
Sitecode: 19244
Fijne rustige plek om te overnachten. Gratis van 18 uur tot 9 uur. Loopafstand waterval en prachtig meer achter de zonnepanelen
Rustige plek voor ons twee nachten gestaan Mooi rondom meer gefietst en er gewandeld. Bovenin reataurant 75 m hoog kop koffie met prachtig uitzicht. En stroom erbij
Het was echt op zijn paasbest. Alles vol in omgeving. Even gebeld. Goed overleg en plek. Netjes, sfeervol, op loopafstand midden tussen de fruitbomen. Vanmorgen verrast met een paashaas met eitjes. Leuk. Vanmiddag wandeling. Verdwaald tussen de vele fruitbomen. Gelukkig de paaseitjes mee🙂 Een plek om aan te raden. Met stroom 20 zonder 15 euro.
Altijd weer een fantastische plek. Uitzicht vertier. Mooi wandel fiets gebied. Voor veel camperaars een start en eindpunt met op weg gaan met de camper. Een tegoed bon voor een kop koffie op de kade. Wie wil dat nou niet. We komen hier al jaren en zullen dat nog vaak blijven doen. Een van de mooiste plekken van Nederland.
Mooie plek voor 0 centen koester dat.
We kwamen omstreeks 17.30 aan. Zou wc schoonmaken. Kwam net een mevrouw zou afsluiten. Maar ik mocht alle tijd nemen. Ze kwam later wel weer. Super toch. Fijne plek.
Altijd leuk. Levende tv😀 Zelf in na seizoen vol met campers. Elk jaar staan we hier een paar keer. En dan de koffiebonnen op de kade inleveren voor capucino☕️
Netjes. Schoon. Spontane ontvangst bij receptie. Mooi groot park voor jong en oud in mooi natuur gebiet.
Altijd weer fijn. Mooi dat de plek nog bestaat. mooi bij centrum. Rustig. Midden in het dorp maar toch in de natuur. Zuinig op zijn xo n plek.
Al regematig hier gestaan. Het is en blijft een nette plek. Goed verzorgd allemaal. Ook in het na seizoen goed vertoeven.
Vaak hier gestaan. Laatste jaren. Altijd vol. Nu na ons ook weer. Gewoon weer prachtig hier. Nieuwe plekken bijgekomen. Nog altijd lijst met wanneer cruise schepen voorbij varen.
Aankomst begin zondagmiddag. CP bijna leeg. Wat bleek zondag is City Park [winkels] gesloten. Eind van de middag vol campers. mooie stad om heen te fietsen. Haven maar ook centrum winkelstraat Oud en nieuw. Helaas triest dan er veel mensen zijn die op straat leven. Erg dat dat zo kan gebeuren.
Pracgtig rustig. Het mooie van camperen. dan stadt of zee of ect. En nu midden in het bos. Mooi even wandelen. Viking dorp. Meertje. Pickniclbanken. We stonden alleen. Prima. Wat fietsers wandelaars. Even bordjes verboden voor campers parkeren voorbij rijden. Foto s zeggen genoeg. Moeite waard.
Mooie plek. Prachtig uitzicht. ongeveer 1 km van de liddle. mogelijkheid wc te legen. cassette even bijvullen uit vuilwater tank en hij is schoon. Een klein wc tje . Schoon achterlaten. Plek tegenover cp van 185 kr. dan is dit meer dan 100%
25 euro. Geen lozen wc of vuilwater. Wifi alleen bereik naast clubgebouw. Douche ok. Stroom ok. Mooie plek, en qua omgeving . Goed netjes. Vriendelijke behulpzame beheerder.
Mooi dicht bij centrum. Kaart goed plaatsen. Helaas Italiaanse buurman had het niet gedaan Dus bon.
Mooie plek vriendelijke beheerder. lukte ons niet met code ect. hij hielp hem zo betaald en hij de gevens. mooie muur schilderingen in de stad. prijs pittig.
prachtige plek. wc dichtbij. over de duinen allemaal bunkers er liggen hier meer dan 100 op het strand en nog verborgen in de duinen. een hele gekke ervaring prachtige natuur met nare geschiedenis. moeite om musum hanstholm te bezoeken
voor een overnachting ok. mooi uitzicht zwemgelegenheid. de stad heel mooi. wel verkeerslawaai maar dat caculeer je in voor gratis plek
Voor bezoek stad prima. Mooi te zien van allelei nationaliteiten. Netjes. Staat dicht op elkaar. Maar dat hoort bij camperen. Ene keer volop ruimte ect en andere keer... Centrum loopafstand.
Op dit moment gratis ivm renovatie zwembad. Mooie plek om de grote sluizen te bezoeken met grote containerschepen of cruise. Op loopafstand. Ook groot winkelcentra op loopafstand.
Voor ons 5 sterren. Twee nachten door gebracht. Uitzicht op strand. haven. waterskibaan en de vier beelden. Liddle op loopafstand. Gewoon zonder voorzieningen nu nog gratis plek
Prachtig. Rust. Netjes. Stonden er met 14 campers en volgende dag alleen en toen vijf. Slechts 7 euro. Alleen water en vuilnis. Mooie zonnebloem velden.
Nette plek. Bij binnen stad op loopafstand. Leuk uitzicht haven. En picknick banken.
Netjes. All in. Er is genoeg plek. Aan haven maar ook aan strand. Uitzicht prachtig en wat mooi die soort van rotswanden. Op loop afstand. Moeite waard. 22.5 euro
Het klopt terrein niet toegankelijk ivm brand. Maaaar nu kun je weer verder rijden naar landpunt en vuurtorrentje met het van oude uitzicht op de veerboten. Aanrader.
Sail Delfzijl. We staan op de P naast camperplek. Perfect. Mooi droog op bestrating. Hier geen stroom, maar dat heb je ook niet nodig. Van de andere faciliteiten kun je gebruik maken. Op dit moment op P nog ruimte. Vriendelijke beheerder en beheerster. Behulpzaam.
Zit niet achter huidige Fletser hotel. Geweldige plek verder en gratis waar vele steden voorbeeld aan kunnen nemen. Loopafstand centrum. Mooi fietsgebied..
Altijd weer fijn. Nu hoog water. Dan heb je langzame boten tegen stroom in en snelle stroom afwaarts. Compliment voor de vrijwilligers die het geld komen innen. Altijd enthousiast. We komen hier al wel meer dan 10 jaar..
mooie plek. zijn altijd mooiere maar dat kun je zelf uit zoeken. dat is het mooie van camper. prachtig te zien hoe boten aanleggen. Dus aanrader.
Gewoon prima plek. op fiets centrum makkelijk te doen. we stonden hier met heel hoog water in de moezel indrukwekkend te zien .. boten mochten niet meer varen. wat komt er dan veel water naar onderen. op de weg vanaf trier naar hier veel wegen afgezet door hoog water
Een fijne camperbaas. Mooi aan water staan. dichtbij stuw. We waren met heel hoog water. scheepvaart mocht niet meer. onvoorstel wat er dan allemaal voorbij drijft. boomstammen enz. Zat zwaan te broeden. mannetje ging even zwemmen dreef heel snel af was volgende dag ernog niet. ben benieuwd of hij teruh gekomen is laat even weten.
Mooie plek. Kunnen heel veel campers staan. Dicht bij Traben traben. Te fietsen. Op gras. Bij regen op plek naast ingang op verharde gaan staan. Vond de beheerste niet fijn. Bij uitchecken weer netjes tegen ons. Vlees automaat aanwezig. 10 euro 5 borg per nacht.
Netjes. Redelijk rechte plekken. Binnen komst slagboom camera. Betalen via automaat. Prima maar wel onpersoonelijke vind ik. 24 uur tarief 15 euro. Mooi de trein te zien op viaduct. Jammer te zien hoe druiven met vestrijdingsmiddelen worden bewerkt. Zelfs met helicopter[lawaai en bestrijdingsgeur] Geen direcgte uitzicht moezel. Conclusie prima plek.
Mooie plek nu even 10 euro. mooi om rond te fietsen naar Cochem. Fietspad voor de camper. Heel hoog water gehad fietspaden afgezet. Zelfs bankjes stonden eronder na twee dagen alles weer gewoon. Mooi uitzicht. Jammer dat ze de druiveplanten met zoveel vergif besproeien. Zelfs met helicopter.
Netjes. mooi uitzicht. 13 euro. met stroom 2 euro onbeperkt. drinkwater naast de camper. mooie wandelgebied met uitzicht. sluis op loopafstand met waterval.
Mooie plek. Nu nog rust. Prachtig langs varende schepen. In de toekomst betalen via automaat.
Super Gelukkig nog een gratis plek. Geen gedoe van vooraf reserveren. Oude wetse camperplek. Mooi uitzicht zowel voor of achter de camper. Centrum met gezelligeheid op loop afstand. Fietsen rondom oa greppeberg. Oorlogsgraven. Vrachtauto s voor afleiding. Hierover niet zeuren.
Elk jaar komen we hier meerdere malen. Fijne met op loop afstand het centrum. Mooie wandeling maken in oude dierentuin. En dan nog gratis staan
leuke plek voor stad te bezoeken mooi aan het water vooral in zomer veel boten
Wat een hoog water. En dan ineens staat de camperplek weer droog. Een van voor ons rustgevende plek van Nederland. Genieten van de rivier. Met al zijn schepen ect. erop. Elk jaar zijn we hier meerdere malen.
Ja 5 sterren. Super een WEEGBRUG, als je hier gestaan hebt weet je gewoon hoeveel je weegt. Netjes. Overzichtelijk. Pretpark op loopafstand leuk voor de kids. Enthousiaste beheerders. Is een nominatie nkc camperplek waard.
Al verscheidene jaren met Easterbarren komen hier. Dit is een leuk straatfestival door een gedeelte van het dorp heen. Laatste zaterdag in augustus. Of zo als deze keer 2 september. Op loop afstand. Het is een prima locatie. Het lijkt wel of het elk jaar nog netter wordt. Het is gewoon goed voor elkaar. Een aanrader.
Goede vriendelijke ontvangst. Mooie nette camping. Prijs voor campers zelfde als campeerders. Aankomst tijd 14 uur. We waren er eerder en wisten dit niet. Was geen probleem omdat er plek genoeg was. Vertrek voor 11 uur. Voor ons als camper personen wel even wennen. Verder zoals ik al zei mooie plek en als uitvals hoek ideaal het Groningse hoge land te verkennen.
Super netjes. Komen hier regelmatig. Prima ondergrond. Uitzicht boten en lama s. Fijne opstelling campers. Ruime plekken. Even grote parkeer plaats voorbij rijden en je bent er.
Netjes. fietsafstand prachtige stad. wifi niet sterk genoeg. uitzicht aan de rand heel mooi. Dicht bij oneindige ronde houten brug. Niet richting stad maar dan langs strand met mooi kasteel echt studenten stad kijk je ogen uit naar de mensen
Vroeger had je uitzicht over de elbe en het pontje nu niet meer nu grote plein ook prima zo dijk oplooen en uitzicht prachtige stad lekkere snitsel
Bij eneko gratis plek in het centrum
Super gestaan overnacht Winkel bij de hand smorgens heerlijke broodjes bij de bakker. Heerlijk opgegeten op bankje bij kanaal. Rondvaart gemaakt viel ons tegen.
Veel stof als men er hard rijd uitzicht op voetbal veld gezellig. incl stroom enz de stad op zondag geen winkels
Voor tweede keer hier. Bruinvissen. Even leuk wandelen. Wc kunnen legen. Na geen enkele nederlander de laatst dagen gezien te hebben nu volop. We dachten zijn we wel in Denemarken. Het is gewoon een prachtige plek. Lopen in de buurt herten kun je vrij bij wandelen
Netjes. Stroom nu via app. Zelf via kaartje bij boot stroompaal. Uitzicht prima. Stad klein stukje fietsen. Leuk winkelcentrum. 21 euro
Al jaren een fantastische plek voor ons. En ook nog gratis en nu verdwijnt het naar een parkeerplek. En moeten er zo nodig voorzieningen bij. Emmen wat een slecht idee. Een echte camperaar hoeft dat niet. Helaas verdwijnt weer fijne plek. Mooi tussen oude bomen en dicht bij centrum🤥
Ervaarden het rustig. Op fiets loopafstand centrum. Na mijn idee staan sommige campers er langdurig. Gewoon vast bewoond. Geeft vreemd gevoel. Voor ons was het een mooie tussenstop Harderwijk is heel mooi.
Een hele nette plek. Doe maar gewoon is na mijn idee het motto. Stroom was inclusief. Mooie natuur dorpje jachthaven met bergumer meer op loopafstand
Leuk om hier weer te staan. Deze keer geen beheerder met schepnetje😃 maar weer gewoon. Wil je plek nog mooier maken dan zou er iets voor kinderen bijkomen moeten. bv schommel speelplekje.
Voor 4.60 naast prachtig park moeite waard om te bezoeken. dorp op fietsafstand met prachtige kuuroord park.
schoon netjes dichtbij de stad maar ook de zee en natuur. zes plekken maar voldoende extra plekken op p plaats erachter.
Direcht al vissen gezien. Rijden richting landal park dan blak daarvoor links naar p
Nette fijne plek. Top beheerder. Plaatje van wc cassette vergeten. Werd ons even na gestuurd. We komen hier regelmatig. Gewoon heerlijk rustig en genieten. Prachtig fiets wandel gebied. Met ooievaars binnen hand bereik.
De plek is gewoon goed. Gorkum is leuk. De veerpontjes met dagkaart aan te raden. Gewoon boottocht over de waal. Keuken vonden we matig. Volgende keer ergens anders eten. Prijzig voor wat op je bord kwam. Ijs is er heerlijk.
Mooie schone nette plek. Nu ook via app kunnen betalen. Mooi fiets gebied oa naar roermond.
Vorig jaar gestaan. Het was toen nog niet klaar. Het is super geworden. Heel netjes. ruim van opzet. Geschikte beheerder. Heb hier en daar reclame gemaakt. Nou dat is aangeslagen. Vele echte camperaars weten het te vinden.
Alles gewoon keurig. Een altijd enthousiaste eigenaresse. Nerjes en correct. Alles prima geregeld ivm covid 19. We komen hier graag. Duidelijke regels. Jammer dat honden eigenaren dit niet altijd respecteren. En hun hond gewoon op het veldje laten plassen. Gelukkig doet de meerderheid het wel goed.
Extra camperplek. Even recht door rijden. Ongeveer 500meter. Uitziicht haven. Ruim opgezet. Stroom. Zelfde voorzieningen als andere camperplek. WESTENDIJK. Mooi dorp midden in de natuur. water boten fietsen ooievaars. Foto van lmc camper op deze plek. Aanrader.
Prachtige plek. Prima havenmeester|camperplek. Tweemaal geweest dit jaar. Helaas tweede keer erg kort. Wespensteek in de mond. Alle hulp van beheerders naar dokterspost. Gelukkig goed afgelopen. Dus naar huis. Geen kosten op camprrplek. Nogmaals bedankt voor hulp. We komen zeker weer. Een plek met gastvijheid, heerlijk boten kijken,verzorgde sanitair, en fijn team.
Heel vriendelijke ontvangst. Corect netjes. We zijn naar Vis aVis geweest. Hierdoor 25 procent korting op de overnachting. Alles netjes. ontbijt voor 2 euro wees er sneĺ bij is gauw op. Voor kinderen leuk speeltuin. Uitzicht water.
vrijdag 9 uur tm zaterdag 13 uur wisseldag huur boten. hele drukte😅 Netjes alles. mooie omgeving. wandelen fiets. nodige faciliteiten winkels enz in omgeving. camperplek enz prima.
gewoon mooie plek genieten en S avonds van de meeuwen op de autobrug. even fietsen naar duitsland of gewoon on orachtigebomgeving.. stroom paal zou in het midden moeten.
kost 11.50 toeristenbelasting komt e .r nog bij van 1.50 per persoon
gewoon weg super.. geen faciliteiten maar dat is geen probleem. we komen hier jaarlijks. in de oude dierentuin is het even fijn wandelen. vooral met se nachtwacht die in de oude giraffe schuur wordt na geschilderd. en dit jaar met een woodstock expositie. emmen een actieve levende stad
rustig ervaren. in de stad was vol. door een andere camperaar ons er op gewezen. op fietsafstand stad het is er netjes. met loosput en stroom en water. op loopafstand mooie uitkijk toren
Een gratis plek met sfeer. Met een leuke stad op loop afstand. Met diverse eet gelegenheden. Voor ons zeker voor herhaling .
prachtige Gratis plek. wc erbij op loop afstand glasmuseum en het deense oorlogzeilschip. prachtig uitzicht meerder campers geen volgens havenmeester
een plek dichtbij centrum en strand en zee. wil je langer dan is de camping vlakbij een optie 13 euro pp en 2 euro staangeld. deze plek dichtbij de veerboten prachtig te zien hoe ontelbare autos en vooral campers ero rijden en afgaan. bereikbaar via sluis naar de veerboten.
netjes prachtig strand nabij. mooi uitzicht halen bij en zee. in de verte grote zeeschepen
netjes mooi uitzicht geen chemisch toilet. rust
bijna elk jaar komen we hier. gewoon goed. Emmen een actieve stadt met een fantastisch winkelcentrum. en prachtig centrum. en de oude dierentuin met zijn kunst. een mooie plek om te staan. jammer dat er mensen zijn die het dan moeilijk hebben van geen tv ontvangst of dat het een beetje nat is met regen.
Voor ons slechts 15 km. Jaarlijks straat theater eind augustus. Een fantastische cp. netjes, ongedwongen, gewoon Friese wouden gastvrijheid. Een cp die een nominatie verdient, rondom water, fietspaden natuur enz. Dorpje met de nodige voorzieningen. Een aanrader en voor ons zo dichtbij.
voor gratis top. mooi restaurant ernaast met betaalbare maaltijden of snacks. plaats voor zes campers. mooi stukje natüur waar goed gebruik van wordt gemaakt.
We stonden op de punt. rust natuur en water rondom. nette ontvangst. er kunnen heel veel campers staan. langs de haven aan de dijk. onbeperkt aantal campers. mooie uitval naar schiermonnikoog dokkum fietsen in de natuur enz. kortom mooiste plek van noord Nederland. en niet te vergeten kibbeling bij schierzicht. en uitzicht op de vissersboten.
Ideaal even douchen. stonden vier campers. veel controle op meer. dus niet aan te raden. te veel campers worden fotos van gemaakt. aldus iemand die er stond.
mooie stad op loopafstand. we stonden hier van woensdag op donderdag. doordat donderdag de kaasmarkt is extra veel campers. er is plek voor dertig maar er stonden meer dan het dubbele. veel Italianen Fransen enz enz. prachtig allerlei nationaliteiten. prima plek
mooie plek met vrij uitzicht. leuk stadje met diverse eet gelegenheden. mooi te fietsen naar hoek van Holland en de euro poort.
Netjes schoon gastvrij en behulpzaam. Plekken met verharding ervoor. Prijs voor svr leden 20 euro inclusief alles. Voor camperaar misschien wat hoog, maar voor deze streek met zee op loopafstand en Den Helder en Callantsoog op fietsafstand prima. Een aanrader.
netjes. alleen stroomkosten 2 euro. mijn prachtig. indrukwekkend. rondleiding nederlande oud mijn werker.
Netjes, schoon, prima ontvangst met handdruk. Goede uitleg. Maastricht makkelijk te fietsen. Op naar België grote sluis, indrukwekkend, mooi uitzicht.
nette plek. ruim van opzet. mooi systeem via automaat binnenkomst. water. stroom. groot park nabij. leuk speelterrein voor kinderen. langs zwembad lopen en dan links korte weg naar leuke oude stad
Sitecode: 20675
Netjes, keurig goede ontvangst. Goede fietsomgeving. Leuk oud stadje, niet groot. Jammer dat de campers niet direcht aan het water staan. Sanitair en terrein prima.
Gewoon een fijne plek, we stonden met onze camper tussen reuzen in. Fraai uitzicht, mooi fietsgebied en de stad Stade vlakbij. Prachtige reuzeschepen die je bijna aanraken kunt.
Wat netjes. kan niet een plek noemen welke netter is. 's Morgens broodjes aan de deur van de camper. Een plek voor rust. Fiets mogelijkheid rondom meer. Veel wandelmogelijkheden. Nog een niet echt toeristisch gebied.
Geweest begin augustus 2016. Prima plek. Mooie stad omgeving. Voor 8.50 euro twee dagen. Onbeperkt varen met de veren. Aanrader! Tip voor beheerder eens vaker rond de punt lopen voor zweefvuil.
Schijndel een mooie plaats. Jammer dat ze geen betere camperplaats bieden. Wel mooi op loopafstand van het dorp. Geen beheerder toen we er waren. Wel veel jeugd die openlijk dealde. Geen last van gehad. Schrikt wel af. Enkele campers vertrokken weer.
Nog nooit eerder zo'n nette plek gezien. Schoon. Broodjes 's morgens bezorgd bij de camper. Mooie plek voor wandelen en fietsen rond het meer. Vanuit de camper uitzicht op meer. Erg rustig allemaal.