@Bertje-Slippens
- 2013
We camperen al 14 jaar en deze plek staat zeker in onze top 3! Fijne eigenaren, mooi en schoon sanitair (er gaat muziek aan als iemand het gebouw binnen gaat). Ook hebben ze lekkere broodjes in de ochtend en er is een gemeenschappelijke ruimte voorzien van alle gemakken, koelkast, kookplaat, spelletjes, boeken enz. Kortom, een geweldige plek en mooie fietsroutes en leuke plaatsjes in de buurt.
Wat een mooie plek! Schoon sanitair, ook geschikt voor minder validen, informatie over de omgeving en vriendelijke en erg behulpzame eigenaren. Ook een mooie afgezet stuk waar de hondjes vrij konden lopen. Toen onze camper langs de weg stond en helemaal niks meer deed, schakelde Bert meteen hulp in, lette op het verkeer, zodat we veilig waren. Er is een klein kioskje met koffie, broodjes en andere lekkere dingen. Kortom, we hebben genoten.
5 nachtjes hier doorgebracht. Wat een heerlijke camperplek. Ruime plaatsen, schoon sanitair. Overdekte stalling met oplaadpunt voor je fiets. En een omheind terreintje om je hondjes los te laten lopen. Er is ook genoeg te doen in de omgeving. Zeker een aanrader.
Camping voor surfers. Zwembad, zee, campingwinkeltje, restaurant. vriendelijk personeel, schoon sanitair. Ze hebben het allemaal. Betaalden wel 85 euro voor een nacht in het hoogseizoen, vandaar geen 5 sterren.
Camping heeft alles in zich om 4 sterren te krijgen, maar dan moet er tijd en geld in gestopt worden. Gedateerde camping. Douches vol schimmel. Toilet wel netjes. Plekken zijn wel groot en plaatsje is ook leuk om te bezoeken.
Wat een vriendelijke, behulpzame en enthousiaste eigenaar. Voor ons wel even wennen, geen water, geen toilet en een buitendouche op de zon. Vuilwater en legen toilet werd op eigen terrein gezuiverd met een mooi systeem. Hondjes welkom en er is een wasmachine aanwezig, gebruik tegen kleine vergoeding. Op fietsafstand van Perpignan en strand. Gastvrij, zeker iets om terug te komen als we in de buurt zijn.