@Bertje67

Betrouwbare reviewer

Ja
2017

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtige plekken met stroom, WC en douche als het clubhuis open is. Ik had de app gedownload om een plek te reserveren. Even een account aanmaken. Daarna kun je voor 200 sek een plek reserveren. Omdat ik voor de eerste keer via de app een plek reserveerde kreeg ik 114 sek korting. Later kwam ik er achter dat dit de prijs is als je golf speelt maar ik heb dit nergens kunnen aangeven. Nederlandse buren boekte via de website en betaalde 350 sek.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hele mooie plek maar overnachten is niet meer toegestaan, dit wordt met borden aangegeven. Zie foto.

Wat een leuke camping, met hele vriendelijke eigenaren. Alles is aanwezig, super schoon. Mooie ruimte voor je fietsen, ook kan je ze daar opladen. Fietsroutes beginnen meteen vanaf de camping.

Prachtig gelegen camping bij de boer. Alles keurig netjes. Alles is duidelijk aangegeven met bordjes. Vriendelijke eigenaren. Op de fiets in 10 minuten in het centrum met winkels en restaurants.

Prachtig park in een hele mooie omgeving. Geweldig om te fietsen of wandelen. Alles ziet er keurig netjes uit. Alle voorzieningen aanwezig.

Gemoedelijke sfeer in een mooie omgeving. Alle honden lopen los over het omheinde veld. Meteen vanaf de camping loop je het bos in. Supermarkt en restaurants op 4,5 km.

We hebben hier 1 nacht gestaan aan het water. Super plek, aardige mensen, vlakbij winkel en terrassen.

Wat een prachtige camping. Alles maar dan ook alles aanwezig. Prachtig fietsen, knooppunt begint vanaf de camping. 20 euro pn met ACSI kaart. Enigste minpuntje is dat we €5,50 pn per hond moesten betalen. Je krijgt dan wel een zakje met balletje, 2 kauwstokjes en 2 poepzakjes.

Mooie camping met ruime plekken. Mooi uitzicht. Prima sanitair. Kantine ging om 18 uur al dicht, dat was een beetje jammer.

Zeer ruime plaatsen met verhard stukje voor de camper. Meteen vanaf de CP loop je het bos in. Grijswater kan je op de camping lozen.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prima camping met 3 camperplaatsen. Vriendelijke eigenares. Camping ligt achter een benzinepomp. Loonse en Drunense duinen op 500 meter.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Hele mooie locatie aan het water. Alle voorzieningen aanwezig. Broodjesservice is een aanrader. Supermarkt en restaurants op 3 km. Ook een restaurant op het terrein.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Mooie locatie, tegen de rand van het bos. Bij een grote camping met alle faciliteiten. We stonden voor €15,50 p/n. Sanitair niet te beoordelen ivm corona.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Leuk plekje vlakbij het water. Restaurants op loopafstand. Winkel op ongeveer 1,5 km. Het enige minpuntje is dat je de wc moet legen in de grijswater put. Hier is ook water te tappen. Na het legen van de wc gebruiken mensen die slang om hun wc mee schoon te maken, lijkt me niet heel hygiënisch.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Super knusse camperplaats. WC en douches zien er netjes uit. Restaurant is een aanrader. Vanaf de CP loop je zo het bos in. Ideaal met honden.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Prima plek voor 1 nacht. Prijs van 6 euro incl stroom is zeer netjes. Vriendelijke mevrouw in de kantine waar je heerlijk wat kunt drinken.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Wat een leuke CP. Alles wat je nodig hebt. Voor de honden een losloopveldje. Winkels en restaurantjes op loopafstand.

Super mooie CP. Prachtige ligging, zeer goede voorzieningen. Zo zouden er meer moeten zijn.

Zeer nette camping met alle voorzieningen. Heerlijke schone douches. Vriendelijk personeel.

Mooie camping aan een rivier. Alle voorzieningen aanwezig. Ook voor het leeg maken van de toilet. Goed werkende Wi-Fi. Persoon niet onvriendelijk maar zegt niet meer dan nodig is.

Vriendelijk personeel. Mooie plaatsen. Alle voorzieningen aanwezig. Goed werkende Wi-Fi. Prachtig park naast de camping. Castres is makkelijk met de fiets te bereiken. Aanrader.

We worden hartelijk ontvangen. Alle voorzieningen aanwezig. Gratis gebruik gemaakt van de wasmachine en droger. Alles is zeer verouderd maar kan er mee door. We betalen € 9,40 pn. Dus prijs kwaliteit is prima.

Groot grasveld met wat bomen. Sanitair is verouderd maar schoon. Niemand gezien om het geld te innen. We stonden er met nog een Nederlands stel. Verder zag alles er verlaten uit.

Super camping. Alles netjes en schoon. We zijn op de fiets naar de stad geweest, was prima te doen. Ook supermarkt op fiets/loopafstand. Alle voorzieningen aanwezig.

Hele mooie cp. Alle voorzieningen aanwezig. Top. Leuke restaurants op loopafstand. Enige minpunt is de vele muggen.

Nette camping met vriendelijk personeel. Mooie plekken en op loopafstand van het centrum. Sanitair is oké. Alle voorzieningen aanwezig.

Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Het aantal sterren klopt. Geen luxe maar prima. Alle voorzieningen aanwezig. Sanitair is redelijk schoon. Op loopafstand van het gezellige centrum.

Prima plek. Betaling via automaat. Het stond er heel vol, ook op niet bedoelde plekken maar daar hebben we geen last van gehad. Op loopafstand van de lift of de trappen naar het centrum.

Sitecode: 19251

Prima camping voor een overnachting. Alle voorzieningen aanwezig. Het aantal sterren klopt.

Wat een mooie verzorgde CP. Alles is al gezegd. We hebben gegeten bij de bierbrouwerij, heerlijk. We komen zeker nog eens terug.

Fijne camping aan de rivier. Rustig gelegen met restaurant en winkeltje op loop afstand. Vriendelijke eigenaar. Allerlei voorzieningen aanwezig. Top plek om oude stad Mostar te bezoeken.

Mooie nette camping, ruime plekken en netjes sanitair. Elke plek heeft stroom en water. Vriendelijk ontvangst in het Engels. Lekker brood. Meer en zwembad net buiten de camping.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We hebben hier 1 nacht gestaan. Prima rustige plek. Betaling bij een winkeltje in het dorp. 8 euro betaald. Water, toilet ledigen. Grijs water lozen hebben we niet gezien. Er is Wi-Fi maar op dat moment was er geen signaal.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Alle voorzieningen aanwezig. Zeer net sanitair. Vriendelijk personeel. Klein restaurantje op de camping. Supermarkt op loopafstand. Je steekt de straat over en je bent op het strand. Super. De plaatsen zijn erg smal. Wij betaalde 23 euro per nacht voor 2 personen, electra en 2 honden.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek. Sanitair schoon. Alle voorzieningen aanwezig. Mooi zwembad. Wij zijn met de fiets naar Antibes geweest. Prima te doen.

Sitecode: 19119

Zeer rustige camping. Geen riviertje gezien. Vriendelijke beheerder. Broodjesservice, heel klein winkeltje. Nieuw toilet gebouw met invaliden wc en douche. De rest oud maar zeer schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We hebben hier 2 nachten gestaan. Alles wat je maar wensen kunt is aanwezig. Netjes, rustig, mooie ruime plekken, 's morgens vers brood, schoon sanitair. Op de fiets sta je zo in het centrum.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Hele mooie rustige camping. Mooi sanitair, alle voorzieningen aanwezig, Wi-Fi matig, ruime plekken. Centrum op 500 meter snappen we niet helemaal.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima cp. Het is dat het weer niet zo goed was anders waren we 2 nachten gebleven. Voldoende ruimte, in en uit de zon. Stroom en water tegen betaling. Spotgoedkoop om te staan. Het in- en uitrijden was geen probleem. Automaat is ook in het Nederlands.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Nette camping met schoon sanitair, geen wc papier. Rustig, mooie ruime plaatsen die jezelf kan uitzoeken. Alle voorzieningen aanwezig. We betaalde € 11,50 voor 2 personen en electra. Prima prijs voor deze mooie plek.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij hebben hier voor 1 nacht gestaan. Heerlijk rustig in het groen. Veel bomen dus genoeg schaduw. Sanitair is oud maar wel schoon. Vriendelijke eigenaar. Op zondag is het plaatsje wel uitgestorven.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis. Prima voor 1 nacht. Vriendelijke eigenaar, basic maar schoon sanitair.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Super gezellige kleine camping. Van alle gemakken voorzien. Schoon, mooie plekken, vriendelijke eigenaar. Het enige minpuntje is, geen schaduwplekken.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We hebben hier 2 nachten gestaan. Top. Als je geluk hebt stroom. Verder is er een loosput, chemische toilet legen, water en wifi in de bieb (100 m verderop). Heel dicht bij het centrum. We komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Prima plek met mooi uitzicht over Valkenburg. In de winter geen sanitair, maar dat vinden wij geen probleem. Via een poortje in het hek, loop je zo naar het centrum.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Een leuke plek die wordt beheerd door 2 mannen en hun hondje. We werden gastvrij ontvangen, kregen meteen de sleutel van de poort en werd er stroom aangeboden. We hebben beide de dagschotel gegeten en die was heerlijk. Dit is een aanrader en we komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We hebben hier 1 nacht gestaan. Prima plek,. Geen toilet of douche. WiFi is niet heel stabiel. Bij regen is het terrein drassig. Wij moesten dan ook door de eigenaar uit de modder getrokken worden.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We hebben hier 1 nacht gestaan. Super! Alles aanwezig en zeer schoon en luxe. Even de duinen over en je staat op het strand. We komen hier zeker nog eens terug.

Mooie plek vlakbij een prachtig oud stadje met diverse restaurants en terrasjes. Betalen bij de VVV in het stadje. Stroom, water en lozen. Alles wat je nodig hebt.

Prima plek voor 1 nacht. De snelweg is wel aanwezig maar niet minder door geslapen. Goed restaurant voor weinig geld. Zeer net sanitair.

Prima plek voor als je op doorreis bent. Dichtbij de snelweg. Wc en douches bij de voetbalclub. Ziet er prima en schoon uit. Bakker op de hoek en supermarkt op 100 m. In het dorpje verschillende restaurants.

Prima plek. Wij zijn op de fiets naar Ljubljana geweest, is heel goed te doen. Eten is eenvoudig maar super lekker. Keuze uit 4 hoofdgerechten, voor-, en nagerecht geen keuze.

Prachtig. Rustig en super schoon. De vriendelijke eigenaar bracht ons naar de camperplaats. Op loopafstand van de binnenstad. Alle voorzieningen aanwezig.

Prima plekje voor 1 nacht. Sanitair was niet geweldig. Aardig ontvangst door de eigenaresse, na het inchecken kregen we schnaps.

We hebben hier 1 nacht gestaan. Prima plek. Prachtig sanitair wat recent vernieuwd is. We hebben ook gegeten in het restaurant, prima prijs/kwaliteit.

We hebben hier 2 nachten gestaan. Prachtig. Sanitair was super. Vriendelijk personeel. Alle voorzieningen aanwezig. Klein winkeltje bij de camping wat voldoet. Min puntje dat het wat afgelegen ligt tov grotere plaats.

Sitecode: 19313

We hebben hier 1 nacht gestaan. Super mooi uitzicht. De plekken zijn wel klein, dat was voor ons een reden om maar 1 nacht te blijven. Sanitair is basic.

Prima plek met schoon sanitair. Electra en water vlakbij je plek. Minpuntje is de weg langs de camping, 's nachts geen last van gehad.

Leuke gezellige camping met vriendelijk personeel. Sanitair prima, ik miste alleen een bankje of haakjes in de douche, ik moest mijn kleding buiten het douchehokje hangen. Lozen grijs water en toilet prima te bereiken, tevens is daar ook water te krijgen.

We hebben hier 2 nachten gestaan. Mooie rustige camping langs de rivier. Je mag gaan staan waar je zelf wilt. Lozen toilet in een soort van ton. Toiletgebouw is stoffig en vol met spinnenwebben maar de wc zelf was zeer schoon. Camping is basic maar zeker voldoende. Wil je naar het dorp dan moet je eerst ruim 1,5 km de berg op. Was voor ons (fiets met hondenkar) een pittige klim.

We hebben hier voor 1 nacht gestaan toen we op doorreis waren naar Slovenië. Prima plek voor deze prijs €5,00 en €2,00 voor electra. Lozen grijs water en drinkwater aanwezig. Heerlijk Italiaanse restaurant naast het terrein.

Wij hebben hier 1 nachtje gestaan. Mooie plek tegen de bosrand. Sanitair was super netjes. Alle voorzieningen aanwezig. €17,82 moesten wij betalen inclusief stroom en toeristenbelasting.

Wij hebben hier 1 nachtje gestaan. Prima ruime plaats. Wij stonden aan de rechterkant van de weg schuin tegenover het kleine barretje. Kom je voor je rust dan kun je beter aan de linkerkant van de weg gaan staan. Prima voorzieningen alleen het sanitair had wel wat schoner gemogen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij stonden hier 25 mei 2018. Ruimte genoeg. Prima om te vissen en wandelen. Sanitair is heel mooi en schoon, je krijgt een code voor de toegang. Je betaalt bij een caravan een stukje rechts van het infobord. Alleen cash, wij hadden geen kronen en hebben 20 euro betaald.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Alle voorzieningen aanwezig en keurig netjes. Vooraan staan campers en caravans gestald, maar daar heb je geen last van. Wij vonden het prima voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prachtige plek die zeer populair is. Alle voorzieningen aanwezig en ook keurig netjes. Het uitzicht is geweldig. Aardige beheerder die tussen 18 en 20 uur komt afrekenen. De plaatsen zijn met een bloembak gescheiden van elkaar. We komen hier zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Alle voorzieningen aanwezig en ook keurig netjes. Jammer dat er geen toezicht was van de havenmeester. Volgens de regels moet je minimaal 4 m van elkaar staan. Een paar Zweedse zetten hun camper er gewoon tussen, toen de mensen terug kwamen konden ze bijna de camper niet meer in. Erg jammer.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We hebben hier 1 nacht gestaan om te vissen. Aardige man bij de receptie. Sanitair is prima, geen luxe maar wel schoon. Alle voorzieningen aanwezig. De grote weg en het spoor vinden wij echt een minpunt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooi uitzicht op de sluizen. Wij vinden het een parkeerplaats met voorzieningen. Sanitair schoon ondanks dat het openbaar is, maar wel te ver weg. De sluizen gaan alleen in juli en augustus om 15 uur open. Heerlijk rustig, ook 's nachts.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Rust, rust en nog eens rust. Sanitair prima maar te ver weg. Verder alle voorzieningen aanwezig. GEEN internet mogelijkheden. Vriendelijke personeel.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Uitstekend. Alle voorzieningen aanwezig. Mooi uitzicht, rustig en toch dichtbij winkels. Vanaf de receptie iets doorrijden en dan links zijn ook nog plekken en sta je iets ruimer.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wat een prachtige camping met hele mooie, schone voorzieningen. Heel vriendelijk personeel. We konden zelf een plekje uitzoeken, de plaatsen zijn niet genummerd. We kozen een plekje aan het water. We hebben hier 2 nachten gestaan. Echt super mooi.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek als je Kopenhagen wilt bezoeken. Er kunnen geen 20 campers staan. Nu stonden er 18 maar was al aardig vol. Kijk voordat je een kaart koopt of er plek is. Wij hebben zonder havencard gestaan dus dan kun je geen gebruik maken van het sanitair. Voor 1 nachtje is dit prima met mooi uitzicht op de haven.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij hebben hier op de camping gestaan. Hele mooie, schone voorzieningen. We betaalde 400 kr. voor camper, 2 volwassenen en 2 honden. Bij het uitchecken kregen we 92 kr. terug voor de borg van het pasje.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Rustige mooie plaats. Geen voorzieningen. Voor 8 plaatsen stroom. Wij hebben hier gestaan op doorreis naar Zweden.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Top plek! Mooi uitzicht op het water. Alle voorzieningen aanwezig en netjes. Voor deze prijs willen we altijd wel zo staan. €13,50 met NKC pasje. Vriendelijke mensen bij aankomst. Heerlijk koffie/thee gedronken bij De Bolder met prachtig uitzicht.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We hebben hier mooi gestaan, lekker rustig. Alles was voor ons nieuwelingen duidelijk. Waar te betalen, hoe het ging met de electra en waar we water konden halen. Prima plekje voor een nachtje.