@BiancaKaspers
Mooie camperplaats op asfalt. Goede lokatie om de stad te bezoeken. Alles inbegrepen behalve water, dat is een keuze. Enige minpunt is dat je het water voor de toiletreiniging ook moet betalen, vooraf.

Jammer dat er vollop gewerkt wordt op de camping tijdens ons bezoek, dit hadden ze wel even mogen melden van tevoren! Ze hadden ook de plekken kunnen geven aan de Geul die €10,- duurder zijn want daar waren ze niet bezig. Alsof je op een bouwplaats staat, naast div bouwverkeer waren ze zelfs met een trilplaat bezig en hebben de bouwvakkers harde muziek aan. Dat voor €32,- per nacht want de ACSI kaart is nu niet geldig. Restaurant is top!

Verharde plaatsen met mooi uitzicht en je kunt er goed wandelen in de buurt. Verder is er nog wel wat voor verbetering vatbaar. Slechte wifi zowel binnen als buiten de camper en armoedig sanitair en dat voor €25,- per nacht! Wij stonden naast het kippenhok en de eigenaresse vertelde ons al dat ze last hadden van een rat, dat was nog zachtjes uitgedrukt want we zagen er zelfs 5! Graag ook een bordje "campers dezelfde kant op met hun neus"!
Je moet geluk hebben met je plek, want sommige plaatsen zijn erg klein! €17,- is de kale huurprijs €15,- was voldoende geweest. Er komt nog van alles bij! €1,- voor de hond, €1,- voor de douche, stroom apart.

Een camperplaays met + en - punten! Ruime plaatsen met 10 ampère stroom. De kippen en loopeenden scharrelen gezellig rond de campers. Vriendelijke eigenaresse. Boxtel met winkels en restaurants is op 20 min lopen, genoeg natuur in de buurt om te wandelen. Alleen voor de overnachtingsprijs van €18,- per nacht missen we nog wel wat; vuil waterloosplek, wifi, infobord of hokje en eventueel sanitair Tenslotte is de naast gelegen weg goed hoorbaar.

Camperplaats met mooi uitzicht., vlakbij natuurgebied voor wandelaars en fietsers. Op 15 min loopafstand van het plaatsje Haastricht. Alleen €18,- inclusief stroom is wel aan de prijs. Wij hebben al div camperplaatsen bezocht bij de boer en meestal betalen we dan tussen de €12,- en €15,- incl. stroom. ( De Grote Leigraaf, de Groot, Ouwediek, Groot Westerveld, Spekdonken, Onder en Eindt enz.) Stortplaats mag ook wel iets beter, apart voor toilet