@Bie-en-pol
- 1984
- adria coral
- 2025
prachtige en rustige plek tussen zonnebloemen en wijnranken. Een plaats innemen en mevrouw komt straks om af te rekenen. Beperkt sanitair, maar dit hadden we niet nodig. Een aanrader als tussenstop.
mooi verzorgde camperplaats vlak bij het centrum van de stad. Een aanrader! ondertussen heb ik foto’s toegevoegd om het probleem van water tanken te verhelpen.
prachtige en zeer rustige plaats vlak bij het centrum. alle voorzieningen zijn betaalbaar aanwezig. wij waren er einde January we stonden er alleen.
zeer rustige camping. wij waren er midden juli en zelfs dan is de camping bijzonder rustig. zeer vriendelijk onthaal. Het sanitair is bijzonder proper. Er is zomer animatie, maar is zeker niet hinderlijk als je dat liever niet hebt. De douches en het verwarmd zwembad (28 graden) zijn in de prijs inbegrepen. de ligging is vlak bij het centrum, waar het wel druk kan zijn. In de streek zijn heel goed onderhouden fietspaden. Een aanrader dus.
Een mooie en rustige camping met zeer ruime en schaduwrijke plaatsen. De blijkbaar nieuwe eigenaars zijn heel vriendelijk en informeren je goed over de streek en de mogelijkheden. Het sanitair is zeer proper, al is het wat ouder, het stoort totaal niet. Er is ook een heel leuke camping sfeer met alle gasten die er al jaren komen en ook de nieuwelingen , zoals wij. We kunnen de camping alleen maar aanraden. Bie & Pol
Zeer mooie rustige parking. Vlak bij de schelde, uitstekende vertrekplaats om te fietsen of te wandelen,
Ideale camping voor watersporters, mooie ligging en zeer sympathieke uitbaters. Na hier al meer dan 20 jaar te komen, is de prijs kwaliteit hier echt ok