@Biesbroek

een gezellige camping, vriendelijk personeel, eigenaar spreekt redelijk Nederlands, van hieruit op de fiets de omgeving verkennen. Zwembad en toiletvoorzieningen de hele dag schoon en zeer goed onderhouden

Sitecode: 19766

leuke camping, 25 minuten fietsen en je zit in Luxemburg stad toiletvoorzieningen schoon en goed onderhouden

in september op doorreis naar Spanje hier terecht gekomen. heerlijk tussen de wijnranken. om 17:00 is er een wijnproeverij. Lekkere wijnen gekocht. toilet is gedateerd. Geen douche aanwezig, voor 1 nachtje prima

leuke plek om de stad Tilburg te verkennen. toiletgebouw is omgebouwde treinwagon. heel wat anders dan de reguliere campings. veel gezelligheid in het Park van dagjes mensen

mooie camping van waaruit je veel fietsroutes hebt. wij waren er met Pasen eerste paasdag een mandje met chocolade eitjes bij elke plek. heel attent schoon toiletgebouw

leuke camping aan het circuit, je moet daar wel van houden. je kan lopend de duinen in om te kijken. Zandvoort met de terrassen en supermarkt op loopafstand. Op de camping zelf is alleen een schoon sanitairgebouw. Vriendelijke eigenaren