@Binkie’s
- 2022
mooie camping, heerlijk rustig aan d’ourthe. Regels zijn wat mij betreft niet helemaal duidelijk. Liever helemaal geen muziek dan 1 iemand met muziek en het hondenbeleid lijkt me wat overdreven er waren gewoon honden die eigenlijk niet toegelaten mochten worden. Wat prima ging. Mobage zelf is heel klein dorpje met twee leuke cafe’s en een prima snackbar en zonneweide. Voor vissers is d’ourthe perfect maar dan wel buiten het dorpje ivm drukte.
Camping gelegen op een mooie plek tussen het water bij een wat ruige stad. De stad is oud en heeft sfeer maar is wel wat vervallen. De kathedraal is fantastisch. Om de camping op te komen is wat verwarrend, je koopt een kaartje bij een automaat. telefoonnummer klopt niet in deze app. Zoek dat op via de website. Wij zien geen personeel van de camping. Verder een fijne plek om een nacht door te brengen.
Strakke camping direct aan het strand. Eigenaren komen wat streng over maar zijn super aardig beetje Frans praten helpt daarbij. In veel reviews staat “de plekken met uitzicht op zee zijn de beste”. Wij vinden van niet, we staan op het gras met genoeg extra ruimte om de luifel heen. Sanitair is strak en schoongehouden, bars en restaurants zijn kwartiertje lopen kan via het strand of de weg. Camping ligt gelukkig net buiten toeristische gedeelte.
de fotos zeggen niet genoeg in deze app. Het is een zeer mooie kleine camping met een aantal vaste plaatsen en veel kort verblijf. Sanitair is modern, meerdere keren per dag schoon gemaakt. Het pittoreske dorp met boulevard en strand is 5 minuten lopen. Fiets en wandelroutes lopen door het dorp. Wij hadden geluk om aantal dagen voor onze aankomst te reserveren en konden twee nachten staan.