@Birdies
- Tischer Trail 260S
- 2025
- Ford
- Bezit + verhuur
Een ideale plek als je van rust, zee, strand en naaldbossen houdt. We komen er altijd graag terug. De camping zelf is makkelijk te bereiken en bijna elk perceel heeft een lichte helling. De slagboom valt vaak uit en gaat daardoor niet open. Bel gewoon de hotline (die ook Duitstalige zenders heeft) en de slagboom gaat open.
We hebben hier een zeer rustige nacht doorgebracht met uitzicht op de Seine. Het hele terrein is prachtig aangelegd en zeer schoon. De watertoevoer en -afvoer, gescheiden door een muur, zijn zeer ruim; alleen de waterdruk zou iets sterker mogen zijn.
Rustige parkeerplaats als u niet direct aan de weg staat ('s avonds weinig verkeer). Het terrein is grind (met een paar kuilen), maar 's nachts goed verlicht. Nieuwe water- en afvalverwerkingsfaciliteiten. Een toilet bevindt zich op ongeveer 100 meter afstand. De kabelbaan brengt u gratis naar het dorp. De overnachtingsprijs is zeer redelijk. Als u elektriciteit nodig heeft, kunt u gebruikmaken van het verharde terrein ernaast. Met dank aan de gemeente.
De parkeerplaats wordt aanbevolen: heeft niets - kost niets. De plaats is vlak maar zanderig. De locatie is vrijliggend, waardoor je bij wind geen lawaai van de straat meer hoort. Infrastructuur is dichtbij.
Rustige staanplaats met schoon sanitair (wij hebben alleen gebruik gemaakt van de douches; 5 minuten = €1). Het personeel is erg aardig. Het is ongeveer 100 meter naar het strand, dat u gedurende deze tijd bijna voor uzelf heeft. De parkeerplaatsen zelf zouden een meter breder kunnen zijn. We voelden ons zeer comfortabel en zullen hier tijdens de kerstperiode weer verblijven. Als u langer wilt blijven en niet mobiel bent, moet u vooraf winkelen.
Rustige en veilige plek dicht bij het strand. Conil de la Frontera kan te voet in 20 minuten worden bereikt. Het parcours is grotendeels oneffen, het achterste gedeelte is toegankelijk via een muurtje.
Eigenlijk een leuke plek met een mooi uitzicht, zelfs 's nachts als je naar het tegenoverliggende havengebied of naar Cadiz kijkt. Helaas werd de plaats tijdens ons verblijf bezet door jonge mensen, "koppels" en ??? gebruikt. Er was veel verkeer en we voelden ons niet veilig.
Zeer rustige plek die tegen de avond vol raakt, zelfs in deze tijd van het jaar. € 12 is prima, en er is ook lekker eten in de buurt. U dient altijd een paar dagen van tevoren een tafel te reserveren bij “Das Lokal” (100m). In de Bahnhofstrasse bevindt zich de “Kartoffel Pott” (maaltijden kunnen ook worden afgehaald). We hadden daar uitstekende boerenkool?
Als je rekening houdt met de ligging aan het water en de prachtige stad, dan is de prijs voor een eenvoudige grindplaats nog acceptabel. De toiletten en douches in beide gebouwen zijn echter erg oud en hadden tijdens ons verblijf geen warm water en leken ook niet schoon.
We stonden op het grindgedeelte van het plein. Zeer rustig van 23.00 uur tot 08.00 uur, overdag een beetje luidruchtig vanwege het strand. Water en elektriciteit aanwezig op de plaats. Sanitair zeer schoon en voldoende. De betaalautomaat bevindt zich direct naast de toegangsdeur van het kantoor van de havenmeester. Tijdens het betaalproces wordt er automatisch een vinkje geplaatst bij “Elektriciteit”. Als je geen elektriciteit nodig hebt, moet je het vinkje verwijderen😏.