@Birgitta73
Prima plaats voor een nacht op doorreis. Bereikbaarheid was goed; sanitair lijkt nieuw te zijn en was netjes (douchen €0,50 per 2 min.). Op de fiets de stad in is leuk; ongeveer 10 á 15 minuten fietsen en je bent in het centrum. Afvalwater kan geloosd worden en chemisch toilet kan geleegd worden. Dat alles voor €25 per nacht (contant betalen).
Prima, volle camping aan een plas waar je kunt zwemmen, suppen of vissen. Sanitair is netjes (douche is wel net een zandstraler) en schoon, maar wel betaald douchen. Grootste nadeel is de snelweg, die wel voor heel veel herrie zorgt. Goede uitvalsbasis voor een bezoek aan KZ Gedenkstätte Dachau (40 min. fietsen).
Hele fijne camping: fijne schaduwrijke plek, goed en schoon sanitair, zwembad, barretje. Strand op ongeveer 1,5 km. (wel een stijle weg naar toe). En Marta is super aardig en kan je veel tips over de omgeving geven. Minpuntje: drukke doorgaande weg langs de camping en wel prijzig.
Wij hebben hier een nacht gestaan op doorreis. Ondanks het ontzettend mooie weer, waren aan het eind van de middag meerdere plekken beschikbaar. Helaas accepteert de betaalautomaat alleen maar contant geld. Douchen en toilet bij de haven (maar aan het eind van de dag niet heel fris meer); ‘s ochtends vroeg wel weer schoon. Prima eerste ervaring!