@Blaasbloem-on-tour
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Juli 2026
Drie nachten met veel plezier op deze camperplaats gestaan. Mooie, schone en nette plek met keurige sanitaire voorzieningen. De eigenaar is erg vriendelijk en denkt echt met je mee. Het was eerst nog even onzeker of we het hele weekend konden blijven, maar dankzij zijn inzet is dat toch gelukt. Een fijne, rustige uitvalsbasis, ook ideaal als je een bezoek aan Obelink wilt combineren. Wij komen hier zeker nog eens terug!
mooie camperplaats boven op de berg met uitzicht over Bilbao. De stad is gemakkelijk te bereiken met de bus. De bushalte zit op 200 meter. Bus 58 (voor heen en terug) in de stad even zoeken naar de juiste buslijn ( tip bij Primar zit juiste halte)
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
LET OP. vandaag 03 november naar deze plek gereden, alles afgesloten en niet toegankelijk.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Mooie plek om te staan Lidl en Aldi op 5 min lopen. Vriendelijke beheerder. Je staat idd op asfalt in een ommuurde omgeving afgesloten door een poort met code. De douche en toilet zijn betaald maar uiterst netjes. Min puntje voor de douche is dat de tijd begint te lopen zodra je de douche binnen gaat 6 minuten voor 1 euro. (snel uitkleden dus)er is een goed service station met mogelijkheid om camper te wassen (betaald) drinkwater is gratis.
Wat een heerlijke plek om te verblijven, je voelt je zo thuis bij Wim en Marijke (twee alleraardigste Belgen) de camperplek bied plaats aan 8 campers. Elke plek heeft stroom en heeft een grasmat voor de deur liggen. douches en toilet voorzieningen prima voor elkaar. maar ook het zwembad mag hierbij niet vergeten worden. S’avonds gezellig aan de bar een borrel drinken. voor ons een geweldig verblijf. Wim en Marijke bedankt voor de gastvrijheid.