@BlauweBusDus
camping ok voor wat wij zoeken. grote ruime plekken en een heel behulpzame oudere beheerder. sanitair inderdaad oud maar schoon. warm water liet lang op zich wachten, maar er staan nu nauwelijks gasten (dus geen constante water doorstroom). verder helemaal prima en lekker rustig. in mei 2026 betaalden we 20,20 voor 2 personen per nacht
fijne camperplek, goed en schoon sanitair. makkelijk betalen via de camper contact app. mooi weids en landelijk gelegen
De plek is mooier dan op de foto. inmiddels meer aangekleed. Inderdaad wel veel molshopen. Veel natuur er omheen. Wc gebruik als het restaurant open is, van 11 tot 20u van woensdag t/m zondag. Wij hadden wel last van muziek, doordat er een feest gegeven werd. Wij slapen in de daktent, in een dichte camper hoor je het misschien minder.
We werden prettig geholpen. Dames douches inderdaad nieuw en gratis, heren ook oke, maar je hebt 50 cent munt nodig. Het restaurant was helaas nog gesloten tot 4 april. We konden wel een pizza laten bezorgen, die was goed. Plekken helemaal prima, niet echt een bijzondere omgeving.
goed verzorgde camping, zeer fijne eigenaren en heel net sanitair 👍
Prima plek voor een tussenstop Mooi met hegjes ertussen water en toilet bij het station aan het eind van de parkeer plaats
Wij hebben hier 2 nachten gestaan met ons campertje. het is een prachtige rustige plek. De voorzieningen zijn ws uitgebreid na de vorige review. Er is een douche en 2 toiletten, en keukentje met gasfornuis en koelkast. Verder en overkapping waar je kunt zitten, helemaal top dus! Mooi wandelen en fietsen in de omgeving, Anja heeft je graag tips. Het bruggetje wordt wel wat gammel, verder niks op aan te merken.