@Blokjes
- Mobilvetta Anders Anders
- Integraal
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Ivm een verbouwingsvakantie hier 14 dagen gestaan. Het is een heerlijk rustige camping. De plekken zijn ruim. De vaste gasten zijn gezellig en het ontvangst is zeer hartelijk. Het sanitair is nieuw en schoon. In de omgeving kun je lekker fietsen en wandelen. In Kesteren en Opheusden zijn voldoende winkels. Wageningen en Rhenen zijn op fiets afstand, goed te bereiken via pont of brug. De zwem vijver is heerlijk koel en schoon.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Een goede CP ruime plaatsen je staat op dolomiet en je hebt een mooi stukje gras naast je camper. Heerlijke douch goed sanitair. Gewoon een CP zoals een CP bedoelt is. Wij kwamen laat aan en konden de cijfers op de electriciteitspalen niet vinden/lezen. Ze staan er wel. Dus even goed kijken of een zaklantaarn mee nemen. 🫣
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Mooie plek aan de rand van Barneveld, centrum 6 km. Het heeft alles wat een CP nodig heeft. Wij staan lekker in de schaduw, maar zon plekken zijn er ook genoeg. WIFI is zeer goed. Vriendelijke beheerder. Douch is gratis.
prima locatie mooie plek je kunt kiezen zon of schaduw. Zeer vriendelijke ontvangst. Her sanitair is schoon netjes en werkt prima. Mooie granieten vloer en de wanden zijn grof gestuukt. In Italië zouden we dit rustiek noemen😀Warmwater voor de afwas 20 cent en voor de douche 50 ct voor 5 min. Stroom 50 cent per Kw de meter wordt opgenomen en bij vertrek nogmaals.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

We zouden 1 nachtje blijven om de tuinen van Appeltern te bezoeken. Het werden er 3 wat een heerlijke rust. En met de pont vlak voor je, maakt het plaatje kompleet de hele dag is er wel wat te doen op de Maas. Op 4 km fietsen aan de overkant in Haren zit een grote Aldi. Bij aankomst verschillende folders gekregen met wat er te doen is en een fiets kaart. Het is wel even opletten dat je de juiste camping CP kiest. Voor de slagbomen linksaf