@Bluescruiser1
Goede plek om te overnachten en het kasteel te gaan bekijken. Bij mooi weer ook kort bij het strand om wat langer te blijven. Jammer dat er voor zoveel plaatsen niet wat meer sanitair is. Wifi is perfect en zodra het donker wordt gaat de buitenverlichting aan.
Hele fijne plek waar je gewoon met je Nederlands terecht kunt. Plaatsen tussen de bomen dus fijne schaduwplekken. Alles schoon en goed verzorgd. Je krijgt veel tips en hulp. Wij zijn er voor de 2e keer geweest. Toilet, douche, afwas, bbq, wasmachine (apart betalen) en een zwembad om af te koelen. Ook chemisch toilet legen en je water aanvullen. Gewoon een fijne plek
Wat een schitterend uitzicht op de kloof. Heerlijk rustig en prima voorzieningen. Schoon sanitair en hete douche. Wasmachine tegen betaling, water en electra inbegrepen. Keuken met 1 electrisch kookplaatje, koelkast met groot diepvriesvak. Heel vriendelijk en behulpzaam. Leuk terrasje bij de receptie waar je een drankje en/of ijsje kunt kopen. Wij betaalde € 23,00 per nacht met 2 personen en camper.
Overdag heel rustig, 's avonds tot middernacht zijjn jonge kinderen nog heel luidruchtig aan het spelen. Sanitair prima, wasmachine tegen betaling. Water en electra in de prijs, wij betalen nu met 2 personen en camper en 10 % korting met de ACSI CampingCard € 29,50 per dag. Strand op loopafstand, verschillende restaurants en veel toeristenwinkels. Supermarkt en pinautomaten op loopafstand.
Heerlijk rustige campercamping met hele vriendelijke eigenaren. ruime plekken en nette en schonen toiletten en douches. Fijne om de omgeving per fiets te ontdekken. Zijn hier al een keer eerder geweest en zullen nog wel eens terugkomen.
Sitecode: 20296
Heel fijne camper camping, alle voorzieningen aanwezig en winkels en restaurants op loopafstand. Ook via knooppunten mooie fietsroutes. Gezellige bar met buitenterras, gewoon heel fijn om tot rust te komen. Zeer vriendelijke eigenaren, Nederlandstalig in een Franse sprekende omgeving
Prachtige plaats aan de rand van heel oud dorp. Stroom wordt zeer snel aangesloten. Momenteel 5 betonnen plaatsen van 7 bij 4. Wij hebben er 2 nachten gestaan, waren bij de opening aanwezig. Rondleiding door het dorp met de burgemeester en wethouder. Aansluitend werden we uitgenodigd voor koffie met heerlijk brood met ham in het gemeenschapshuis. Overige plaatsen worden snel gemaakt maar er is voldoende ruimte.
Rustige plek, alleen de toiletten zijn met een ketting en hangslot gesloten. Watertappunt niet kunnen vinden en ook geen bakker. Wel een bloemenzaak. Wel vuilbakken. Dus voor 1 nacht prima.
Heerlijk om tot rust te komen