@Bob&Nikki
Nadat wij ‘‘s avonds laat aankwamen werden wij vriendelijk ter woord gestaan en was er nog een plekje voor ons vrij op een camperveld nabij. Hier konden wij gebruik maken van stroom en schoon water. De volgende dag was er voor ons een plekje beschikbaar op de camping zelf. De camping is super netjes, het sanitair is schoon, net als het zwembad. De camping ligt dichtbij het dorpje waar veel restaurantjes en barretjes zijn.
Prachtige plek, een paar km buiten Oudenaarde. Voor ons, als fietsers, het ideale startpunt voor onze fietstocht. De lieve eigenaren, Marc en Inès, vertellen met veel enthousiasme over alles wat de omgeving wat deze mooie omgeving te bieden heeft. voor ons zeker voor herhaling vatbaar!
Super fijne camping! Hele vriendelijke ontvangst bij de receptie. het sanitair is ruim voldoende aanwezig en wordt meermaals per dag schoongemaakt. Wifi werkt super! Meerdere keren per week staat er ‘s morgens een groenteboertje bij de poort en ‘s avonds stond er eens een kraampje met locale producten. Al met al echt een camping waar wij nog eens terug zouden komen. Mocht je overwegen te gaan, wel even boeken.
Hele fijne camping vlakbij Lucca. Fijn zwembad erbij. Sanitair is ruim voldoende aanwezig en heel netjes. We werden verwelkomd met een glaasje wijn van het huis. Aanrader!
Hele fijne camping. Super netjes sanitair en heel fijn zwembad waar je, op bestelling, een drankje kunt drinken. Op fietsafstand van het meer.
Hele fijne camping op fietsafstand van Fano.
De voorzieningen op de camping zijn prima. Netjes en schoon en ook de rest van de camping is keurig bijgehouden. De eerste 2 nachten dat wij hier op de camping stonden, stond er een bijzonder luid gezin naast ons. Dit kan natuurlijk gebeuren. Maar toen wij aangaven dat wij hierdoor eerder zouden vertrekken kregen wij niets van ons, bij de reservering betaalde bedrag, terug.
Fijne, afgesloten camperplaats. Super vriendelijke beheerder die bij aankomst uitgebreid de tijd neemt om van alles uit te leggen over de plek zelf en de stad. Beheerder spreekt goed Engels. Toiletgebouw en douche zijn schoon en tussen 08.00 en 19.00 uur te gebruiken.
Prijs kwaliteit perfect in verhouding. heerlijk rustige camping met prima sanitair. Voor warm water betaal je met €0,50 munten. Beheerders zijn echt super vriendelijk! ongeveer 10 km van Leuven, maar in de buurt wel andere gezellige dorpjes. met een camper van 7 meter prima bereikbaar. Kijk wel even welk weggetje je neemt, die tussen de weilanden door is ik wat mindere staat.