@Bolvo
26 juni, zojuist gearriveerd op deze camping. Uitzicht is prachtig, sanitair schoon. Stroom van een ander veldje moeten afnemen, plaatsen 1,2,3 en 4 stroompaaltjes afgesloten. Restaurant is nog gesloten
prima camping, schoon, met ruime plekken. Schoon sanitair. Enige minpunt was, dat iemand onze nieuwe hondenlijn doorgesneden heeft en de karabijnhaak meegenomen. (hond in camper, dus schrik niet. Eigenaar kan hier natuurlijk niet veel aan doen, het enige wat ik jammer vind, is dat mijn verhaal hierover aan de receptie totaal niet gehoord werd. Maar ik ben daar dan ook totaal in genegeerd, nul respons, en dat vind ik spijtig. Inge Stravers 111
supervriendelijk ontvangen.. heerlijke, rustieke camping met een nieuwe accommodatie. mooie ruime plekken
Helaas helaas, hartstikke gesloten op 01 09 2019. Zonder vermelding. Jammer want uitzicht is prachtig.
Hele leuke camping... Geweest hier 13-03-2018. Leuke en aardige ontvangst. wel einde van het seizoen. Schone douche en toiletten..... mooie rustige omgeving. Zeker een aanrader.
Hele mooie plek, vriendelijke eigenaar en prijs 8 euro incl stroom voor deze plek geen geld. Jammer dat restaurantje dicht was. Sluit me verder aan bij eerdere beoordelingen
Leuke camperplaats, met toilet en douche... Aardige ontvangst.... Mooie omgeving met fietsroutes.
Mooie en verzorgde camperplaats. Dicht bij het centrum oirschot. Mooie omgeving. Zeer aardige gastheer en gastvrouw. Top plaats.
Geweldige camperplaats , hele aardige eigenaar die alles voor je over heeft.mooie omgeving lekker dicht bij zee