@Bon-Bini
Lid van Campercontact sinds 2020

komen hier paar keer per jaar. sinds € 3,- per 24 uur kost altijd plek. (stuk rustiger geworden).
nette plaats en goede wifi. om 06.00 uur geeft de kerk een concert van paar minuten.🤔 Genoemd restaurant is top. schnitzel menu compleet voor nog geen 10 euro en prima smaak.
Heerlijke plek in leuk dorp. Toiletingang is met houten wand afgesloten en tekst Degradee en Ferme er op. maar ik zit toch al liever op mijn eigen toilet en je kunt er lozen. Wandeling in dorp de moeite waard.
Heerlijke rustige plek. staan er nu met 2. Totaal geen voirzieningen. Een vuilnisbak had de 9e⭐ geweest. Nu dus 8.
Zeer mooie rustige plek. Altijd leven met de bootjes. Restaurantjes op 50 meter. Moeite waard voor een dag of 2.
Zouden 2 nachtjes doen maar werden er 5. Dat zegt genoeg. Najaar/wintertarief nu € 13,-. Nadeel, bij behoorlijke wind een soort mini zandstormpje. Markt op dinsdag is super groot en begint een 500 meter vanaf de CP. Douche € 1,-
komen hier vandaag 29 sept. om 15.00 aan. Nog 4 plekjes beschikbaar. Je staat op grof grind. 100 meter van de zee. Prima voor 1 a 2 nachtjes.
Top plek, nu voor 3e keer hier. Automaat nog steeds buiten bedrijf, dus gratis. Schotelontvangst goed. lozen en innemen ook.
Als je 1x per jaar 11 sterren zou mogen geven dan gaf ik ze aan deze locatie. Helemaal TOP Skop'n Boer.👍
schitternde rustige plek tegenover futuristisch gemeentehuis. geliefde plek staan met ruim 20 campers. € 8,00 per dag hele jaar door incl. lozen. innemen en stroom apart betalen.
Prima plek. Staan nu met 19 campers en kunnen er nog wel 10 bij. Goed sani station. Aanrader
overdag erg druk met auto's van wandelaars einde dag stroomt het leeg, stonden mer 1 andere camper. grond erg ongelijk.
Aan de straatkant meerdere P borden met afgebeelde camper. Op informatiebord staat echt € 2,00 VRIJWILLIGE bijdrage. In enveloppe aan de overkant in de bus doen. Plek is super, schoon, rustig. zo vind je er masr weinig. € 4,00 (2 nachten) graag gegeven voor zoveel ruimte en faciliteiten.
Valt gelukkig mee met de poep, aardig voor 1 nacht, oude centrum niet slecht maar om het super te vinden?? je vind zo honderden plekken in dit deel van Spanje. Staan met 3 !! campers.
Mooie plaats aan Ebro, wandel en fiets mogelijkheden. Modderig als geregend heeft. Wij stinden langs het fietspad, goed te doen. Vlak bij de Lidl en Dia supergoedkope brandstof.
Afelopen dag/nacht hier gestaan. Meerdere campers buiten de lijnen zelfs een op autoparkeerdeel. Geen beheerder gezien. mooie wandel/fiets locatie. wel continu knallen in de omgeving. lijkt op verjagen van vogels voor de rijstvelden. Met slapen niet storend.
Boom is weer dicht dus weer betalen (Seizoenswerk?) Royale goede loos en inneem plek. Staan met slechts 3 campers dus een zee van ruimte. Geluid van snelweg ervaren wij niet als hinderlijk.
Sitecode: 19892
Locatie is wat troosteloos, afval, vervallen caravan maar 3 dagen/nachten zonder problemen gestaan. Madrid met metro bezocht. Lijn 9 tot aan overstap lijn 2, deze gaat de komende maanden maar 1 halte verder i.v.m. renovatie station Sol. Leuker is vanaf de overstap lopend naar centrum te gaan, uit halte rdchtsaf en dan alleen maar rechtdoor. Kom je langs een schitterend en groot park.
Mix van grid en gras, leuk voor overnachting. met de kaart ook toegang tot WiFi. Eenmalige aanschaf van kaart voor lifetime € 4,00 meer dan waard.
Goede overnachtingsplaats op slechts hemelsbreed 550 meter van het te bezoeken wijnchateau van Ilja Gort. voorzieningen aanwezig, slechts een 30 meter rechtuit vooruit of achteruit de loosplek op. Terug andersom 😁. Officieel 8 plaatsen, stonden met 11.
Dit zouden meer gemeentes moeten doen, een gedeelte van parkeerterrein aanwijzen voor campers. Rustige fijne locatie voor 1 overnachting.
Sitecode: 19813
Er werd niet gereageerd op intercom en servicehok potdicht. Waarschijnlijk omdat vandaag feestdag is in Frankrijk? 13 km verder naar Orcines gereden.
mooie zeer royale plekken tegenover begraafplaats. stroom werkt telkens 2 uur, dan weer camper uit en knopje op kast indrukken.
prachtig gelegen locatie naast de sluis. Inderdaad 4 stroomaansluitingen maar krachtig genoeg om 2 campers aan 1 aansluiting te zetten.
Dit is toch we 1 van de betere plaatsen, nagenoeg vlak en rustig. staan hier alleen maar absoluut veilig gevoel. Jeton halen bij de Boulanger en gelijk wat lekkers meenemen.
Staan hier 02-05 met 5 niet te kleine campers, kunnen er met beetje passen nog 2 bij. Jammer dat ondergrond wat stof mee de camper in neemt. maar verder prima voor 1 overnachting. Aanbevelingswaardig.
Na enig zoeken plek gevonden. er staan geen borden o.i.d die de Camperplaats aangeven. Bij slecht weer kan het wat modderig worden. Leuk om rond het meer te wandelen en een boodschap te doen.
Plaats met 4 ruime plekken. plaats ernaast is sinds kort afgezet met betonblokken dus weinig plek voor gedogen meer. Naastgelegen openbare toiletten (nog steeds) ronduit smerig maar niet nodig met de camper en aanwezige loosvoorzieningen.
staan hier nu 27-04. de modderpoel is aardig weg. staangeld via automaat € 3,00 voor 24 uur. stroom en water apart, lozen inbegrepen. staan met 5 campers, vaak gestaan toen nog gratis was, altijd veel drukker. lijkt of men wegblijft vanwege € 3,00
vrije plek, smal maar goed te doen. stadhuis voorbij lopen en je bent gelijk in gezellig winkel en horeca gebied.
gratis plaatsen stonden er 5 april met 5 campers. zijn nieuwe plaatsen (4) iets verder vsn de weg af. verplaatst iv.m. aanleg fietspad en stoep. Elke vrijdagniddag gezellige markt op paar honderd meter afstand.
staan hier nu voor 3e keer. leuke plek direct bij Aldi Sud, Lidl en centrum. satelliet ontvangst alleen op 1e 3 a 4 plekken vanaf de brandweer gezien. afgelopen nacht rukte om 03.40 uur de brandweer uit met toeters en lampen. kan een keer gebeuren.😁
Dorpje stelt weinig voor. Redelijke plaats met loos/inname voorziening. Goed voor 1 tot 1,5 dag. Inderdaad rustigeplek.
nette cp met alle inname en loosmogelijkheden. goede en snelle WiFi op alle apparaten (2 x tel 2 x tablet) zelfs stroom incl. voor de € 6,00 boodschapje en keer eten hier, doe je wat terug voor de middenstand. deze gemeente heeft begrepen wat je moet doen voor je middenstand.
redelijke plaats, camperplaatsen niet apart weergegeven, je staat dus aan de rand achter of dubbel in het midden. terrein grenst aan gemeentewerf, hele dag bedrijvigheid,, je moet dus niet willen uitslapen. paard en wagen (zie foto) brengt de vuilnis op de werf. wel leuke eettentjes op 100 meter. doorrijhoogte poort 3,5 meter.
Zeer mooie plek, als enige staan we op een camperplaats en 4 campers op de gewone parkeerplaats. Heb gewoon TV ontvangst tussen de hagen. Toiletten om de hoek.
Heerlijk rustige camperplaats. Supermarkt, SchnellImbiss, Kebab, Italiaan en een Afhaalchinees alles binnen 200 tot 350 meter. Goed vlak verhard terrein.
Ja er zijn bouw activiteiten en nee je hebt er nauwelijks last van. Geen reden om 1 te geven. perfecte loos en inname plek. 8 stroompunten (die we delen met andere campers als alles vol) en gratis. Supermooie geste van deze gemeente. Chapeau.
Camperplaats op hoek van groot asfaltplein. de kermisauto's zijn bijna allemaal weg. Aan de overkant een leuk park. De moeite waard om dagje extra te blijven.
Als (oud) inwoner van Vianen (en nu in buurgemeente) wil ik e.e.a. wat nuanceren. We schreeuwen moord en brand omdat de plek verdwijnt. Ja er komt woningbouw en Nee heeft niets met gemeente Utrecht van doen. er is nu eenmaal nog een woning tekort. Vergeet niet dat Vianen nog 2 locaties gratis aanbied. in welke gemeente vind je dat?, Niet veel denk ik.
Prima plek met voorzieningen. Cassette spoelen doe ik met oude waterfles, gaat perfect.. water geeft +/- 60 liter voor € 1,00 maar je staat verder gratis. leuk plaatsje met goede Horeca. Pasha Kebab op 200 meter heeft uitgebreide kaart met o.a. ook pizza's. Goede kwaliteit met ONNederlandse prijzen.
Een pareltje onder de vrije camperplaatsen. Perfecte uitvalsbasis voor een wandeling rond het meer of een fietstrip naar de omliggende dorpen. Vissers kunnen hier ook uit de voeten.
Stonden hier 27 en 28 juli. Om te staan oke. Aan het eind paar kermis? wagens, totaal geen last van, zij waren op een kraan met 4 koppen (tijdelijke voorziening) aangesloten, dus met de 12 liter gieter water gehaald. Stad is waanzinning leuk en een super aangelegd stadspark. hier kun je echt paar dagen doorbrengen.
Stonden hier 26 en 27-072018. havenmeester zorgde dat we bijna letterlijk bij de boot van mijn zwager en schoonzus konden staan. 150 ligplaatsen en +/- 25 campers dan zijn de sanitaire voorzieningen niet royaal. kwamen er bij toeval achter dat een eindje verderop ook wat douches waren, ook een bakker rond 09.00 uur met zijn auto per toeval ontdekt. Grijs water in 2 putdeksels op havenweg lozen.
een 10 om de 1 van aster te corrigeren want een 1 geven omdat een leswagen wat doet heeft niets met de plaats te maken. redelijk groot terrein bij voetbalveld en skatebaan. in de avond wat skatejeugd maar geen last van. wel op hele terrein blokken nodig. prima voor 1 nacht.
Staan hier 19 juni, perfecte plaats aan het water en alle voorzieningen, totaal slechts € 10. Goede ruime douches en toiletten en worden prima schoongehouden. Om goed 18.00 uur alles vol en dan gaat de slagboom gewoon dicht.
Prima voor tussenstop overnachting. Langere campers, zoals onze 7,80m passen in het vak waarbij deels op stoep voor de vakken. Aan de andere kant van Mercure hotel een modern winkelcentrum met o.a. grote supermarkt.
prima plaats, 8 op grint met elk eigen grasstukje en 3 op beton. plaats is populair en snel vol in de middag, zeker nu de betaalautomaat (definitief?) buiten gebruik is. Carrefourmarket aan de overkant op 150 meter.
heerlijke plaats om 1 of 2 nachten te staan. volop wandelmogelijkheden. in de abdij winkel worden veel "vreemde" producten verkocht zoals rochefort bier maar dan voor een prijs ruim dubbel aan de winkel.
leuke plek met voorzieningen. staan nu met 23 campers, morgen (zaterdag) de ochtendmarkt, volgens de Frankrijk site één van de meest fotogenieke markten van heel Frankrijk, we gaan het zien. de vriendelijkheid en gastvrijheid van de wijnboer belonen we natuurlijk door een paar flesjes te kopen.
staan hier 04-06 afgelopen nacht flink geregeld dus terrein is een aardige modderpoel maar voor 1 nacht ok.
een mooie zeer goed verzorgde 5* camping. parkinfo in apart nederlands boekje bij receptie. mooie grote zwembaden en zeer schone goed onderhouden douches en toiletten. nu in juni met de ACSI kaart slechts € 17,60 all in per nacht. WiFi erg duur kost € 6,00 per dag extra maar met wegvallen roamingkosten ook niet echt nodig.
Kwamen 31-05 aan, stonden een 8tal campers, door het schuin staan aan de zijkant ruim schaduw door eigen camper, genoeg voor 2 stoelen en tafel. tarief is geen € 10,00 per dag maar € 1,50 per uur van 08.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 19.00 uur. voor overnachting op doorreis een prima plek en dan gezien de betaaluren (bijna)gratis.
het zijn 5 plekken van 2 meter breed aan de buitenkant van het parkeerterrein. Bussen en vrachtwagens rijden op 20 cm naast je ramen voorbij. wij zijn in de avond op het parkeerterrein zelf gaan staan. om 08.15 hard bonken op de deur, was de politie die ons wegstuurde.
Bewaakte en afgeloten camperplaats met voorzieningen. Ideaal voor een bezoek aan Salerno. Treinstation op 100 meter en 3 haltes naar centraalstation waar je zo de winkelstraten en Centro Historico inloopt.
staan hier 2 dagen/nachten. helemaal alleen en dat op een waardering 9.1 plaats. innemen en lozen gratis. stroom is duur € 2,00 per 6 uur maar met panelen of 1x 6 uur genoeg voor de dag. mooi meertje en leuk wandelen. goed aangelegd alleen onkruid e.d. mag wat vaker weggehaald worden, grorit welig om stroom en watervoorzieningen.
staan allemaal borden parkeren verboden.
staan hier 21 mei voor € 12,00 incl. lozen en innemen. eventueel stroom is € 2,00 maar met dit weer doen de panelen het prima. schitterend uitzicht op zee en een heerlijk koel briesje.
plaats zonder voorzieningen maar dicht bij centrum. Onze hydrolische pootjes doen het weer perfect hier loopt wat schuin af. met lange overgang wel voorzichtig de oprit nemen. no nonsense prima voor één nacht.
Vanmiddag hier aangekomen, ziet er verwaarloosd en afgelegen uit. gaf niet echt een prettig gevoel voor de nacht. Zijn paar honder meter doorgereden naar CP 27840. Niet gratis € 6,00 maar een prettiger gevoel en ook 500 meter van Historisch centrum.
staan hier 3 dagen. gemoedelijke kleine camping. douches op zonne energie geen meng of temperatuurinstelling. niet alle plekjes stroom en bij sommige kabel van 20 of 30 meter nodig. met asci 15,00 incl.
op zich in de avond rustig, wel de nodige zwerfhonden. de stroomplekken redelijk dicht bij de loosput op zich geen probleem maar rond 17.00 uur werd een dikke, formaat drainageslang uitgerold en in de loosput gehangen. de 50 cent toiletten voor dagjesmensen heeben zo lijkt het geen riolering en werden dus leeggepompt in de put. als dan ook de slang nog eens losschiet is de lucht niet aangenaam.
Chapeau voor de gemeente die deze plaats incl. voorzieningen kosteloos beschkkbaar stelt. leuk oud binnenstadje (70 treden omhoog) toilet lozen in grijswater systeem.
staan hier met een 9tal campers aan de boulevard kant. over het algemeen een nette indruk. wat geluid van treinen af en toe maar prima te doen.
Sitecode: 19946
07-05-2018 aangekomen, wordt ook gebruikt voor dagrecreatie. Bleven als enige over maar een heerlijke rustige nacht gehad. voldoende vuilnisbakken verder geen voorzieningen. Zeker de moeite waard.
Rustige cp met alle voorzieningen. Prijs is aangepast, nu € 15 zonder en € 18 met stroom. Asissie heen met de bus € 2 per persoon, teruglopend goed te doen.
gratis plek met loos en inname mogelijkheid. geen specifieke camperplekken dus dwars op paar autoplekken. ruimte is er genoeg.
inderdaad ruime plastsen kwamen rond 15.00 aan als enige camper, staan 3 zigeunergezinnen met kleine caravans en tonen veel belangstelling voor de camper, gaf een onbehaaglijk gevoel. na een uurtje doorgereden naar Trestina 👍
Leuke plaats aan de Po, stroom en lozen gratis. Leuk dorp voor wandeling met mooie gebouwen en Pizza eten. Grote CooP supermarkt op 50 meter.
Sitecode: 12098
Wij staan hier 2 dagen, voorzieningen zijn prima en het dorp is de moeite waard. Toch geef ik maar een 7. Als je als gemeente zulke mooie plaatsen beschikbaar stelt laat dan niet alle containers dagen lang uitpuilen en de paardestekken en onkruid tussen de open campertegels 15 tot 20 cm hoog worden. Anders had het minimaal een 9 geweest.
Er zijn een aantal gewone parkeerplekken. Geen enkele aanduidjng of en waar je mag staan. Na het maken van de foto doorgereden.
Het borde loosplaats staat er maar behalve een waterkraan niets gevonden helaas. Tankstation onbemand.
Staan hier nu met 9 campers (officiel 4 plekken) rustige omgeving mooie aparte loos/inname plaats aan overkant van de weg.
nette cp, wel aan bij mooi weer druk bezocht recreatie/sportgebied. als er 4 a 5 campers stasn is direct lozen niet mogelijk moet dan met emmer(s). goed voor overnachting op doorreis.
Zaterdag 7-4-2018 geweest. Bij binnenkomst wordt direct netjes gevraagd wat ze voor je kunnen betekenen. Na melding dat je wil lozen wordt er meegelopen en vriendelijk vertelt van waar en hoe. Waar vind je deze gratis superservice nog? Natuurlijk zijn we de fooienpot (is geldkistje in burola) niet vergeten. TOP service.
Sitecode: 20069
Waren hier 08-04-2018, kantoor havenmeester dicht. Loosput 10 meter van havenmeester. Superservice dat je hier toilet gatis kunt legen.
Staan hier nu met een 10tal gelijkgestemden. Prima plek voor paar nachten als je zelfvoorzienend bent. Grotere aantallen, officieel 4 plekken, worden gedoogd. hou het netjes dan blijft dat zo.
Plaatsen langs doorgaande weg bij industrieterrein. verkeerslawaai heel beheersbaar. Goed voor een overnachting.
staan hier Paaszaterdag met meer dan 10 campers, verdeeld over de camper en gewone parkeerplaatsen. prima principe = gratis staan en betalen voor toilet en afval. centrum op 5 minuutjes lopen.
staan nu met goede vrijdag hier. 4 campers rustig en ruimte genoeg. super slager op 200 meter. prima voor 1 of 2 nachtjes.
12-02-2018 campers aan 3 zijden van het kerkhof. bijna alleen franse campers en aanhangwagens half/helemaal in de struiken. Lijkt op overwinteren. goed voor een overnachting.
topplaats, pas aangelegd. bbq, containers, lozen en innemen. je staat hier rustig en mooi. en dat allemaal gratis. Om de hoek een mooi tegelwerk (zie foto)
23 sept. gestaan. geen ontvangst, behalve paar campers niemand gezien. WiFi buiten redelijk in camper matig tot slecht. Voor € 2,50 mag je lozen bij geen overnachting en dan door naar 1 van de vele gratis plekken in de regio.
Hoe durven mensen "slechts" een 7 te geven omdat er geen voorzieningen zijn? Staan hier vandaag met 2 campers op deze super mooie locatie. Gratis en rustig staan dankzij deze gemeente TOP!! Wij komen hier zeker terug.
Zeer mooie ruime plaats, rustig en mooie omgeving.
Afgelopen week paar dagen met kleinzoon geweest. € 11,00 per dag all-in betaald en dat in het hoogseizoen. topcamperplastsen en sanitair. 1 minpuntje, verwarmd zwembad slechts 20c. Veel kindjes speelden voor dokter Bibber. Een graadje of 4 warmer en dan een hele dikke 10.
Staan hier nu 25/06/17. wat is hier het laatste jaar een hoop werk verzet. blijft een TOP plek. wij blijven hier komen 👍
Staan hier nu 20.06.17 Mooi aangelegd met ruime plaatsen en goede loosmogelijlheid en met dit weer en 2 daglichtpanelen mis je de stroompaal niet. staan hier rustig met 4 campers. Een echte "op doorreis" aanrader.
staan hier nu paar dagen met de camper. mooie locatie en al het nodige in directe omgeving. Vriendelijk personeel dat je naar je plek brengt. kwamen de 2e dag nog langs omdat ze een mooiere en grotere plek voor ons hadden. in de ochtend wordt zelfs vuil opgehaald. Super en dat voor € 17,00 per dag all-in met de kaart.
1 juni gekomen voor 2 nachtjes, werden er 6. Ton en Mariette werken nog aan de opbouw maar toiletten, douches, innemen, lozen en zwembad, alles aanwezig en werkt. daarnaast stasn ze continue voor je klaar. Hartelijk en behulpzaam. Een aanrader, wij komen terug.
Warm water, koud water, douches, wc's, aan- en afvoerwater en toilet, zwembad, broodjesservice en last but not least, lieve, leuke en aardige mensen. Wat wil je nog meer? Wij blijven nog een paar dagen.
Parkeerterrein bij shoppingcenter. We stonden hier 22 mei met een 8tal campers. Vlak terrein, geen voorzieningen, voor een overnachting prima.
Stonden hier 20 mei, kwamen als eerste aan. Later nog een 4tal campers, voor stroom en lozen heb je muntjes nodig. Niet gezien waar te koop. Voor 1 nacht prima, geen Horeca of winkels in de buurt.
Hier mei 2017 paar dagen gestaan, je moet geluk hebben het is doorlopend vol. Waterinname en lozen incl. wc gratis, plekken niet te ruim maar prima voor een gratis plaats. We merken wel dat de nodige "oudjes" de maximale 5 nachten aan hun laars lappen. zou een controle op moeten zijn zodat er meer mensen van deze plek kunnen genieten.
Kwamen hier 19 mei om 21.00 uur aan, blijkt om 20.00 uur het hek dicht te zitten. Toch maar op bel receptie gedrukt en na enige tijd ging er een raam open van 1e verdieping bij ingang. Na dat we hoorden, we zijn om 20.00 uur dicht, deed ze met de AB het hek open en zei, zoek een plek en morgen melden. De volgende ochtend afgerekend en stroom was gratis want we hadden geen sanitairsleutel. TOP service.
Staan hier vandaag 23 april. Mooie rustige plek, vriendelijke ontvangst en € 6,00 per dag incl stroom en lozen grijs en chemisch is een koopje. Aanrader en als favoriet in mijn lijst gezet. Geen afval container, dus zelf meenemen anders een dikke 10.
Sitecode: 20675
Wij stonden hier van 12 tot 14 april. De laatste dag genoten van het te water laten van een 35 tal boten die in de winter op de kant lagen/stonden. Luxe locatie op 5 minuten van mooi centrum. Alle voorzieningen goed en aanwezig. Toiletten en douches worden keurig onderhouden en schoongehouden. Komen zeker nog eens terug.
Ruime plaats met net sanitair en lozen grijs en chemisch water. Kaartautomaat verstopt in zijkant chemische zuil bij sanitairgebouw.
Leuk restaurant met goed eten tegen nette Duitse prijzen. Bij eten overnachten gratis. Er zijn op het parkeerterrein 2 stroompunten (gewone stekkers), verder geen voorzieningen, voor 1 nacht prima.
16-09-2016 nette plaats en goed sanitair. Het eten voor deze prijzen oke. Wel de nodige slipsporen in het gras van slecht weer, indien niet te druk kan naar verharde parkeerplaats uitgeweken worden.
Royale locatie. Met coordinaten kom je er precies. Bij droogweer wat stoffig. Veel dagrecreatie en sporters. Voor 1 nacht prima. Toilet overdag bij kaartverkoop stoeltjeslift voor NOK 10.
Mooie en schone locatie. Toilet en kiosk voor ijs e.d. Veel dagrecreatie, maar genoeg ruimte aan mooi strand. Aanrader.
Stonden hier 01-08-2016. Mooie vlakke plaatsen. Behalve stroom verder geen voorzieningen. Hebben zeer goed gegeten voor de bekende Duitse prijzen. Cordon Bleu is absolute aanrader. Hebben in de ochtend ontbijt gedaan met veel worstsoorten en jams uit eigen makerij voor € 9,- p.p. incl. eitje diverse kazen en jus.
staan hier vandaag op doorreis naar Noorwegen. zeer enthousiaste en vriendelijke eigenaar. geen vaste plaatsen, zoek een plekje dat je leuk vindt. Voor 1 of 2 nachten prima.
Sitecode: 20150
We staan hier [08-07-2016] paar nachten; luxe met eigen sanitair. camping is goed verzorgd, vriendelijk personeel en veel te doen. Met CampingCheque ook nog heel betaalbaar.
Dit zouden meer plaatsen mogen hebben. mooie op asfalt gelegen plekken met ruimte voor ontspanning en recreatie. Gratis grijs en zwart alsook huisvuil lozen. schoonwater € 2,-- voor 100 liter.
Parking met overdag wat auto's van dagtoeristen die dorp bezoeken. in de avond en nacht heerlijk rustig. Aan de zijkant van VVV gebouw zijn nette toiletten 24/7 geopend. goede vuilvoorziening.
Sitecode: 1918
Mooie camperplaats met ruimte voor campinggedrag. Vriendelijke beheerder. Recreatie en dorpcentrum op loopafstand. Lozen grijs en zwart. Innamepunt niet gevonden. is uitgebreid naar 20 royale plaatsen.
staan hier (19-05-2016) met 7 campers op een zonovergoten campingplaats welke er goed en verzorgt bijligt. kunnen veel gemeentes een voorbeeld aan nemen. met een kleine wandeling ben je in de mooie historische binnenstad met veel schoonheid in gebouwen, volop gevulde ooievaarsnesten en leuke terrasjes. Ben je in de buurt dan is deze stad een "must"
Geweldige maar in verband met de sportvelden druk. Soms even wachten maar dan heb je zeker een plek. Inderdaad in de nacht rustig. Wij hebben er vanaf 13-05-2016 2 nachten probleemloos gestaan. Bus 3a naar oude centrum met tal van goedkope en lekkere Tabernes. (Tapasbar) Absolute aanrader Taberna de Cunqueiro Estrelle no 22 Bajo, glas wijn met DRIE tapas voor € 1,90
Groot terrein camperplaatsen staan niet apart aangegeven. Hier 15-05-2016 gestaan. Er waren festiviteiten maar geen last van, staat pal aan spoorlijn waar 2x per uur een dieseltrein voorbij komt. Geen last van gehad en prima geslapen.
Sitecode: 19395
Camping waar je om te komen over goede schokdempers moet beschikken veel kasseien. Nu (16-05-2016) niet druk. Aardige ontvangst, schoon sanitair en aan de oceaan. Camping accepteert Camping Cheque. WiFi in de buurt van receptie goed en gratis.
Mooi camperpark aan de Saar met gratis WiFi, douche prijzig € 1,50, wel mooi nieuw sanitair. Op dit moment worden er +/- 25 plaatsen bijgebouwd. Sanitair mag dan wel uitgebreid worden. Alte centrum mooi en leuke terrassen bij de waterval op 20 minuutjes lopen.
Nette locatie. Verharde plekken vol op paaszaterdag dus het gras op. Gelijk vast maar door een aardige Duitser geholpen. Dorp met plein en leuke terrasjes.
Sitecode: 20588
Mooie plaats in historische omgeving. Rustig en beschut voor (zee)wind. Enkele leuke wandelroutes van 1,5 en 3 uur. Toiletruimte sober maar netjes
Wij hebben 26-08-2015 hier 2 nachten gestaan (met Camping Cheques). Redelijk mooie niet te grote camping. Vanwege afstand tot NL wordt deze camping veelal voor een tussenstop van/naar het zuiden gebruikt. In Tournus (1 km) zijn veel leuke restaurantjes. Voor 1 a 2 nachten zeker de moeite waard.
Hier 21-08-2015 gestaan. alhoewel nog niet klaar zijn alle voorzieningen te gebruiken. Dagmenu 3 gangen voor € 23,50 en is de prijs waard. locatie een 9. gezelligheid en eigenaar Flor ( de wijnboer ) een dikke 11. Vanadaar een verdiende 10.
Zijn hier nu (22-08-2015). Op de 5 plaatsen stonden al 7 campers, dus bij overige campers op verhard terrein er naast gaan staan. Prima voor een overnachting.
Zo hoort een (mini) camping te zijn. Eenvoudig, schoon, kindvriendelijk. en dat in het hoofdseizoen voor € 16,- incl. stroom, douche (onbeperkt) en WiFi.
Mooie locatie aan de haven. Goed restaurant op 200 meter. Overnachten kost € 8,00.
We staan hier vandaag. Mooie rustige plek. Goed en schoon sanitair. 10 euro per nacht incl. stroom. te voldoen met muntgeld in automaat. Voor gebruik sanitair moesten we 4 euro extra betalen. WiFi goed en gratis.
12,50 zonder en 16,00 met stroom voor een plekje van plm 48 m2; sanitair goed en schoon. Ook nog 2 euro voor 1 dagje WiFi.
Sitecode: 20268
2 nachten op deze camping geweest. Royale plaatsen maar enigszins smalle toegangswegen naar de plaatsen. Sanitair in goede en mooie conditie en wordt met zorg en grote regelmaat schoongemaakt. Camping is redelijk dicht aan snelweg maar niet hinderlijk.
inderdaad rustige plek en mooi uitzicht aan 1 kant. Andere kant 2 opblaas sporthallen. water lozen innemen achter in straatje (75 meter) naast parkeerterrein.
Rustige plek. Staan hier alleen. Stroom en water gratis. Leuk dorpje met nodige leegstand. Prima plek voor 1 overnachting.