@Bongaerts
- 2014
- Bürstner Aviano Anders
- 2010
- Integraal
Wij waren hier op 28 maart 2019 Ijskoud: nog overal sneeuw aan de bosranden. Dit is geen camperplaats meer: alle faciliteiten zoals lozingspunt, water en vuilnisbakken zijn verwijderd! Overigens een prachtige streek en het blijft een leuke parkeerplek in ongelooflijke stilte, goed voor de liefhebbers. Door de koude zijn we toch maar verder getrokken. Myriam en Richard
Absolute top!!! Gratis overnachten, faciliteiten op 100 m. Ongelooflijk lekker eten overdag. De beste prosciutto di Parma ever. Rust en stilte 's nachts. Als je uit de vallei naar boven rijdt, volg dan niet Tomtom, maar wel de wegwijzer naar servicepoint voor campers en rijdt verder tot op de visitors parking van de parmahamfabriek. Dit is echt een aanrader!!!
Zeer fijne plek, een voorbeeld voor ieder dorp!!! Vijf zeer verzorgde plekken met water, elektriciteit, loosplek en dat alles gratis!
Prima plek. Wij moesten parkeergeld betalen (afhankelijk van uur van aankomst) tot 21 uur, dan was het gratis tot de volgende ochtend 10 uur. Geen bakker in de buurt gevonden.
Voor 3 euro per nacht een perfecte plek met alle faciliteiten in nieuwe staat! Een voorbeeld voor talloze steden in Belgie en Nederland.
uitstekende plaats voor max 24 uur. voorzieningen ok. winkels dicht op maandag. druk verkeer rotonde.
Prachtige plek. Niet zo makkelijk te vinden. Op iets van 800 m van het dorp. Voor stroom en water betaal je 5 euro per nacht met plezier. Prachtig panorama. Perfecte rust.