@Bonscho
We staan al 4 dagen in het Müritz National Park, een absoluut rustige plek, de rangers in het natuurpark zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam. Als hondenbezitters met de bus willen, heeft de hond een muilkorf nodig, daar kom je helaas pas achter hierover als je in de bus wilt stappen. U kunt direct bij de Ragers betalen, dan ontvangt u een gastenkaart voor € 3,40 extra per persoon en spaart u het bedrag bij de automaat.
Het is een zeer rustige plek, de plaatsen zijn ruim, het water werkt weer, naast de plaats is een groot omheind terrein waar u uw hond kunt laten rondrennen. Het is niet ver naar de stad en naar het strand, de gemeente heeft alles goed aangegeven, zodat hondenbezitters ook weten welke routes er beschikbaar zijn om zonder problemen het strand te bezoeken.
Waren op deze plek vandaag, de beek die een beetje raast, ik vind het niet storend, maar de teken vielen, na een wandeling had onze hond 30 van deze exemplaren, wordt ook erg bezocht door avondwandelaars, vanaf 8 uur zakt het.
Vanaf dit jaar wordt er bij het eten in het restaurant niets afgetrokken van het parkeergeld van € 14,00. Aardige mensen rustige plekken. Geen mogelijkheid om water mee te nemen of toilet te legen, dus 6 sterren.