@Booghies
- 2018
Sitecode: 161963
Kleine familiecamping in terrassen opgebouwd met zicht op het meer van Orta. Heel vriendelijke ontvangst. We kregen onmiddellijk wandeltips mee. Fijn dat deze camping nog open is eind oktober. Heel goede wifi inbegrepen in de prijs.
We waren hier een 5tal dagen geleden. Mooie camperplaats met ruime schaduwrijke plaatsen. Warme welkom door medewerkers, broodjesservice, ijsjeswagen komt in namiddag de camping opgereden. onmiddellijk toegang tot het zandstrand, maar ook voor snorkelaars rotsen aanwezig. Op dit moment nog even wat hinder van wegwerkzaamheden, maar ons stoorde dat niet echt.
We bevelen deze camperplaats ten zeerste aan. Wat een uitzonderlijke locatie, schitterend zicht op de bergen, idyllische route op weg hier naartoe. Heel sympathieke en behulpzame uitbater. Hij brengt jou naar de start v de wandeling naar de Gorrupu-kloof. Wij deden een nabije wandeling van 7km met geitjes, koeien, panoramische view en heerlijk bronwater, zalig!
Rustige locatie op 15 minuten rijden van de kust. Camperplaatsen naast de agriglamping. Alle voorzieningen aanwezig, 25€ per nacht. Gezellige bar met mogelijkheid tot wijnproeverij. Heel vriendelijke ontvangst!
We verbleven hier een aantal dagen tijdens de kerstvakantie. De weg naar de locatie is pittig door stenen en putten en ook wat smal voor een grotere camper. Maar ter plaatse word je beloond met een heerlijk rustige,ruime plaats in de olijvenboomgaard. We werden heel goed ontvangen door de gastvrouw en haar gezin. De geitjes, kippen en de hond die overal rondliepen maakten het voor ons extra leuk.
Een prachtige nieuwe rustige camperplaats met zwembad, jacuzzi tussen de olijfbomen. Uiterst vriendelijke uitbater. Je kan er eigen wijn, likeur en olijfolie kopen. Maar een echte aanrader is het restaurant met de traditionele peka. Het duurste op de kaart was de lamsschotel 40€ voor 2 personen. Alle voorzieningen, goede wifi. Aanrader!! Let op, enkel cash te betalen!
Hou je van rust en ruimte en een prachtig zicht, dan zal je het hier fijn naar je zin hebben. Wandelroutes starten aan de camping, goede wifi. Alle voorzieningen, behalve lozen grijs water. Heel vriendelijke eigenaar die je de nodige info geeft over de regio. Een toplocatie!
Zalige locatie voor wie van rust houdt, midden de olijfboomgaard. Genieten! Zwembad aanwezig maar nu nog niet open. Geen WiFi beschikbaar. Mogelijkheid tot aankoop van olijfolie van het huis, honing, wijn,.. Heel gastvrije ontvangst!
Prima camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig en een uiterst behulpzame eigenaar.
Leuke en nette camperplaats uitgebaat door een uiterst behulpzame familie. Alle voorzieningen waren prima in orde, inclusief een goede wifi-connectie. De kids kunnen zich met de fiets uitleven op het kartcircuit. Maar de kers op de taart is de uitgebreide info over de stad Matera, wat te doen, waar te eten, wat te eten,... en niet te vergeten de shuttledienst van en naar Matera die je op om het even welk moment kan nemen...pure luxe. Grazie!
Gezellige sfeervolle kleine terrassencamping. Uiterst vriendelijke campinguitbaatster. Vanop elke plaats zicht op de zee en regelmatig bezoek van dolfijnen. Er is een bar en broodjesservice. Het enige wat we nog misten was een losplaats voor grijs water. Met een camper van 7 meter haalbaar. Ligt langs de weg, maar ‘s nachts en ‘s ochtends bitter weinig tot geen verkeer. Zalig, we komen hier terug!
Gezellige camperplaats te midden van een groene bosrijke omgeving. Mooie wandelroutes vertrekken aan de camping! Wij komen hier terug!
Sitecode: 19282
Prachtig uitzicht. Via trap naar prachtig strandje tussen de rotsen. Wij kregen niet al te beleefde opmerking omdat ons opstapje voor onze deur stond...moesten het onmiddellijk binnen plaatsen. Voorzieningen hebben we gevonden 1 km weg van de vuurtoren aan een parking voor bussen in de industriezone.
Enorm vriendelijke ontvangst. Wandelpad naar het strand is wel een stevig stukje dalen. Mooi speeltuintje voor de kids. We werden onmiddellijk uit de nood geholpen met een kapot fietsslot...men was blij om ons te kunnen helpen, zalig!