@BoukedeHaan
Gepensioneerd en probeer samen met mijn vrouw te genieten van alles op deze aardkloot.
- 2011
- Chausson Welcome 78
- 2010
April 2026
Sitecode: 20804
Prachtige locatie , mooi aangelegd, prima sanitair en zwembad. Hartelijke ontvangst met thee. In een woord : geweldig. Laatste Km er maar toe is niet geweldig, heel slechte weg. Wifi achterop de camping is niet optimaal. Al met al een camping om weer terug te komen!
Maart 2026
2 foto's toegevoegd · 7 maanden geleden

Prachtig aangelegde camping , met modern goedwerkende toiletten en douches. Vriendelijk personeel die de boel ook goed schoon houdt. Ongeveer de beste tot nu toe in Marokko en we hebben er al heel wat gezien! Één nadeel maar daar kan de camping niets aan doen : ze liggen dicht bij een redelijk drukke weg.
Prachtig aangelegde camping, schone goed werkende ruime toilet/douches. Vriendelijke en hulpvaardige staf. Goed restaurant waar je ook tijdens ramadan lekker kunt eten. Komen hier zeker weer!
Februari 2026
Ontvangst was vriendelijk maar er waren in tegenstelling tot de campings die we de afgelopen weken hadden bezocht nauwelijks bezoekers. Kan zijn dat we te vroeg waren voor een volledig draaiende camping/huisjes verhuur. Na vragen kregen we warm water in de douche, de wifi en het restaurant waren er (nog ?) niet. Verder dus een uiterst rustige slaapplaats.
Sitecode: 20964
Prima camping , vriendelijke eigenaar goed sanitair naar Marokkaanse standaard.. In tegenstelling tot de vorige reviewer vonden wij het een redelijk schone camping ( het is geen centerparks ! ). We waren eerst bij camping Touareg die vergelijkbaar is maar zijn verhuisd omdat daar geen tot weinig stroom ter beschiiking was (net voldoende voor koelkast) en we even wat meer nodig waren. Het percentage Fransen is wat aan de hoge kant , verder OK.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Vriendelijke goed Engels sprekende jongeman bij de receptie. Je mag zelf een plaats uitzoeken en dit later doorgeven. Je hebt keuze uit een 10 of 16 Amp. aansluiting. Sanitair is on Marokaans : alles werkt zoals het hoort en is schoon. Winkeltje met redelijk assortiment en een restaurant. Tot nu toe de beste/mooiste camping die we hebben gezien in Marokko en we hebben al aardig wat bezocht
Sitecode: 19447
Prachtig aangelegde CP met duidelijke plaatsen en voor elke 4-6 plaatsen een stroom/water zuil. Vriendelijke en hulpvaardige staf. Elke morgen gratis vers brood. Zwembad was in januari nog niet verwarmd dus behoorlijk fris. Prijs zakt na 3 nachten van 130 naar 100 MAD. Toegangsweg is niet om over naar huis te schrijven maar dat is maar een kort stukje. Conclusie : wanneer je rustiger wilt staan dan midden in de stad is dit een aanrader.
Geweldige kleine camping , maar alles is er. Om er te komen is niet moeilijk zolang je Google Maps gebruikt : TomTom wil je nog wel eens misleiden. Abdo en Val zijn heel gastvrij en helpen je bij alles wat ze kunnen. Spreken duidelijk Engels wat voor velen ook een pré is . Een lekkere tajine voor een heel schappelijke prijs en ook producten van de boerderij zijn te koop. Kortom : een aanrader.