@Bram-Nel
Gezellige camperplaats met uitzicht op een veerpont. De 1e rij sta je op steen, de volgende rijen op gras. Mooie plaatsen, gratis stoom, inname water en loze vuilwater. Broodjes service in het weekend. Betalen doe je aan de beheerder die langs komt. 2 nachten gestaan en heerlijk rustig geslapen…..deze plaats is zeker de moeite waard om te staan!
Wat is dit toch een heerlijke plek, wij zijn hier nu voor de 2e keer en genieten volop! Natuurlijk hebben sommige wel een beetje gelijk dat het wel iets vriendelijker kan maar vergeet niet dat camperaars ook niet altijd even vriendelijk zijn en alleen aan zich zelf denken, graag het beste plekje willen hebben voor zo weinig mogelijk geld. Daarbij is dit een camping geen cp en ja de boel is iets verouderd maar wel schoon. Genieten is belangrijker!
Sitecode: 19251
zie vorig review… 1 nacht 13 mei 2024 €24,32 best duur….

wat een mooie plek, jammer van dat grote bord op plaats A12 toilet en douche prima. De meeste vinden dat er niet voldoende zijn maar iedere camper heeft een douche en toilet…heel leuk het strandje, Biergarten, restaurant en de boten. wij betaalde €16 en €4 stroom €20 euro voor een super leuke plek
Wat een heerlijke plek!!
Mooie plek aan de Rijn inmiddels €15, per nacht …stroom apart betalen met €1, muntstuk…is eigenlijk 5 sterren waard maar het terrein behoeft onderhoud gras staat erg hoog…jammer van deze mooie plek
Vriendelijk ontvangen door de nieuwe eigenaar wat een prachtige camping net een park alles goed gesnoeid en mooi onderhouden grote plek met electra sanitair is schoon maar verouderd wij betaalde €18,20 voor 1 nacht geen ACSI korting eigenaar vertelde dat ze nog geen korting kon geven …wij komen zeker terug 👍
Prima plekje om te overnachten Dorp is dichtbij heerlijk gelopen langs de boulevard, erg genoten van de fijne sfeer in het dorp de markt op zondag is een aanrader 👍
Zie vorige vorige recensie…..betaalautomaat kun je kiezen voor Nederlands even opletten dat je voor 24 uur kiest anders krijg je een kaartje voor 5 uur ipv 24 uur QR gebruiken voor binnen rijden en stroom 👍
Viel dit even tegen …geen uitzicht.. campers naast elkaar opstellen.. bijna geen ruimte om de deur te openen. Route klopt niet je komt uit bij een fietspad …rondje gereden en uiteindelijk gevonden staan niets aangegeven …wij zijn weggegaan
Wat een leuke plek… heerlijke gegeten in het restaurant…prima douches alles zag er verzorgd uit gezellige drukte aan deze jachthaven/camping….wij hebben genoten en komen graag terug 👍
wij waren hier 29/4 voor 2 nachten wat een geweldige camperplaats , super schoon, de douche is top en mooie plekken..€12, per nacht electra apart betalen 👍👍👍
geen aardige opmerking van de vorige camperaar over het beheerders echtpaar…wij ervaren altijd een vriendelijke ontvangst en komen dan al jaren hier erg graag 👍
Prachtige camping!! Douche gedateerd maar zeer schoon en lekker warm. Terrein is mooi maar niet overal vlak. Beheerder(2 maanden) werkt flink door maar het is een grote camping (oude stadscamping) erg verwaarloosd maar met heel veel mogelijkheden. Uitstekende Wifi gratis…Heel gezellig dorp op loopafstand 👍🏻 wij komen graag terug 👍🏻
Wat een mooie plek!!!!! 🌸 beetje gedoe met de betaalautomaat maar het is een handigheidje…eerst de taal selecteren dan kiezen nieuwe klant dan keuze maken 24 uur of langer dan betalen en direct verschijnt er een code (zonder kaartje) code opschrijven (foto van maken)Dit moet snel omdat de code daarna verdwijnt en dan kun je er niet meer uit met je camper! Er staat op een bordje een 06 nummer vriendelijke meneer komt je dan helpen.
Wat een prachtige camping, zeer goed verzorgd terrein en tuinen. Vriendelijk personeel, douche is prima en schoon net als de afwasplaatsen. Op loop afstand naar de stad en op zaterdag een prachtige grote markt. We zijn 3 nachten gebleven en komen zeker nog een keer terug! 1-7 tot 4-7 2021
prima plek voor 1 nacht. uitleg vorige schrijver klopt precies 👍
€17,00 (1 april t/m 1 nov.) ACSI-Campingcard..hier klopt niets van de prijs is €37,20 geen korting in de maand juli en aug…wat heet belazeren erg jammer daarbij ook nog een zeer rare plek scheve ronde plek toegewezen op een achterafje en dat voor die prijs……dus besloten om de ACSI kaart weer op te halen bij de receptie en per direct te vertrekken (kaart moesten wij afgeven bij de receptie) Wat een slechte camping zeker voor een ACSI camping
Wat een mooie camping voldoende bomen voor beschutting maar ook mooie open plekjes het is net een park Geweldig mooi sanitair en super schoon!! Kortom een top camping €38,08 voor 2 nachten
een top plekje, geen moeilijk gedoe, zeer vriendelijke mensen wij zijn afgelopen mei geweest en 21 en 22 juni weer en dat is zeker niet de laatste keer.. mensen pruttelen over maar 1 douche en 1 wc maar bijna iedere camper heeft zelf een douche en wc… geluidsoverlast van de weg naast de cp tja dat is nu eenmaal zo kun je daar niet tegen is dit misschien niet de juiste cp maar wij vinden het geweldig voelen ons zeer welkom en veilig 👍🔝👌🏻
wat een prachtige plek, wij stonden aan het water, voldoende ruimte.....een toiletruimte met douche zou helemaal top zijn. vriendelijke beheerder gezellig mens....wij hebben genoten en komen graag terug!!!

Wat een heerlijke plek!!! We stonden aan het water en hebben genoten!!! Langs iedere rivier loopt een weg, spoorbaan en varen er boten op het water als je daar niet niet goed tegen kan is dit misschien niet de mooiste camping. Douche schoon €1 wasmachine +droger aanwezig, restaurant is gesloten nieuwe beheerder camping,prioriteit voor nu is de camping 👍🏻
Ook wij sluiten ons graag aan bij de vorige positieve reacties👍 plekjes zijn wat klein maar in ons geval stonden er 14 campers + 1 caravan niet zo raar dus die kleine plekjes😂 Echt een aanrader deze camping❤️
Gezellige camping, oude stad op loopafstand, voorzieningen zijn goed alles is aanwezig (sober en schoon) bijzonder is dat alle voorziening in containers staan 🙂 medewerkers zijn vriendelijk! Wij hebben hier 2 nachten gestaan s’nachts heerlijk geslapen geen last van het verkeer overdag best veel verkeerslawaai als je daar slecht tegen kan is deze camping niet echt een aanrader! Wij vonden het top!
Op doorreis, prima plaats, leuke stad €7 betaald via automaat met munten👍
Mooie camping. Aardig aan de prijs! Op de site staat €24 per overnachting. Wij betaalde voor 1 nacht €30,75 voor een plekje aan het water genaamd Kampeertarief Water/Luxe. Bedrag is opgebouwd uit: plekje aan het water €2, plus 1 hond €2, plus gemeente belasting €0,75 plus 2x douche munt €2, Warm water om af te wassen kost €0,20. Camperplek was prima bij regen een prutzooi Jammer dat alles geld kost.
wat is dit een heerlijke camperplaats!!! ruime plaatsen. schoon douche gebouw. was machine en droger aanwezig. restaurant met uitzicht op de haven daar hebben wij heerlijk gegeten! wij stonden aan de rand van de moezel en hebben genoten!!!! hier komen we zeker weer terug!
ideaal voor een bezoek aan Trier met de fiets. card systeem is even wennen goed lezen en dan blijkt het een prima systeem. jammer dat de struiken langs de moezel te hoog zijn. douche mag wat meer onderhoud zijn niet echt netjes.
dit is een geweldige plek om te staan. stadje op 2min lopen. prachtig om te fietsen. prima en schoon douche gebouw met code. wat jammer is dat de wal kant van de Ahr dicht gegroeid is met brandnetels en struiken. maar het blijft een prachtige plek!!!
leuke camping. we hebben mooie dagen gehad lekker gegeten in de bistro en een leuk camping winkeltje met een klein assortiment en een broodservice! er is geen wifi de uitleg waarom niet staat duidelijk beschreven. wij stonden met de camper redelijk dicht bij de vuilcontainers wat niet handig is met warm weer het stonk er vreselijk als de gebruikers te beroerd waren om de klep weer te sluiten!!!!
prima plekken! het terrein verdient wel enig onderhoud. het terrein maakt nu een verwaarloosde indruk! Jammer dat je niet direct op de camping kan komen bij het douche gebouw wat er prima en schoon uitzag.
mooie camping! personeel erg vriendelijk! jammer dat de snackbar gesloten was (open in het weekend)we hadden zoveel trek in een patatjemet de bus net buiten de camping naar het centrum voor €4,00 pp een dagkaart.
Heerlijke dagen gehad! Mooie plaatsen!
Prima camperplaats, mooie ruime plaatsen. Er is stroom kost wat meer maar het hoeft niet.
Geweldige camping!!🌞
Geweldige plek!!!
Wij hebben hier twee dagen gestaan...geweldige plaats om de omgeving te verkennen. Het restaurant is een aanrader we hebben daar heerlijk gegeten. Douche bij de jachthaven prima te doen. Kortom een prima plek voor €7. per nacht met stroom, water en douche waar vind je het!!! Betalen aan de parkeerautomaat met euro's...geen pin en creditcard