@Bram66
camperplaats is wat rommelig. we stonden er met 3 campers. Op zicht niks mis mee, alleen je moet elk beetje warm water betalen. Dus ook afwaswater.
voorzieningen zijn keurig. Het aantal toiletten is echter onvoldoende voor de hoeveelheid plaatsen. Voor de kleinere camper( zelfbouwer) is het lastig, wat moet ik met 80 liter water als ik maar 40 kan bergen. Wat doe ik met mijn chemisch toilet als dit alleen automatisch geleegd kan worden, maar waar mijn type net niet in past. Kortom ligging is prachtig , prijs is redelijk , maar alles is wel ingericht op de moderne camper.
Prachtige camping met eerste klas toiletten en badkamers. Prijs 58 euro voor 1 nacht
Wij waren hier toen het redelijk druk was. Gezien de prijs was het geheel ver ondermaats. Toiletten smerig.Toegangscodes die niet werkten. Kortom als het niet hoeft vermijdt deze plek
waardeloos. Het is een jachthaven waar wat camperplaatsen bij gefrommeld zijn.
Camping is heel groot, de plaatsen daarentegen klein. Haal de haagjes weg en je hebt 20% meer ruimte. Persoonlijk vond ik de toiletten niet echt schoon. Dat kan absoluut beter
Geparkeerd bij het chateau. De familie Gnodde doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Chateau is prachtig gelegen.
camping heeft alles wat je nodig hebt en als midden in stad zit moet je niet zeuren over wat verkeerslawaai. Iets waar ik trouwens niets van gemerkt heb
Komen hier al jaren. Rustig,mooi gelegen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Je verwacht het niet, als je door de “Hauptstrasse” rijdt. Maar als je staat , heb je echt het gevoel dat je ergens in het boerenland staat, inclusief kraaiende haan. Niet storend overigens. Inmiddels zijn er toiletten en is er een douchegelegenheid, die in een “wellness” niet zouden misstaan. is wel smiddags gesloten. Eigenaresse is wel zeer van de regels.
Leuke plaats om te overnachten. Geen voorzieningen, maar kost ook niks. Je staat wel voor niks aan het strand.
Sitecode: 71982
Leuke plaats , dicht bij Binz. vlakbij een meertje. wij stonden hier met heel mooi weer , omdat we geen plaats bij de kust konden krijgen. Echt een aanrader.
Locatie ziet er keurig uit. Maar heeft een hoog Big Brother gehalte. Er staan minimaal 5 camera’s die alles volgen.Bovendien moet je overal voor bijbetalen , stroom , water . Kortom schoon maar niet mijn ding
Gedateerd . Wel schoon en netjes. Beheerder sprak geen woord Engels.
Leuke intieme superplek.
camping is wel open . Nieuwe eigenaren. Prijs hoogseizoen 35-45 euro per nacht . Alles keurig, moet nog wat meer uitgebouwd worden. prachtige omgeving