@Britt61
- 2022
heel mooi om te staan maar zijn maar 3 plaatsen en geen 7 meer
Sitecode: 19592
Fantastische plek met super vriendelijke eigenaars . Moeder en zoon doen wat ze kunnen om de gasten een fijne vakantie te geven. Ligging , sanitair , de prijs alles klopt.
Leuke plek , dicht bij supermarkten. Mooi om te fietsen. Kraantje voor water vlak voor de mobilhome .Restaurant spijtig genoeg niet kunnen uittesten wegens vakantie maar we gaan er zeker terug naartoe.
Niet gevonden !!
camperplaats is weg !!! Is nu op 1 km ervan STASVELDSTRAAT parking voor 55 auto's en campers toegelaten. staan hier alleen op de parking .Super rustig . Als je de straat inkomt zie je onmiddelijk het camperplaatje. Uitgang is langs de andere kant dus geen tegenliggers. is wel aan de smalle kant maar ons lukte het goed met 7.20m
Voor ons niet meer . Als het heeft geregend wordt het een modderpoel. Is echt een grote parking , staan rond de 150 campers. Hebben mensen gezien die water wouden nemen , ging niet , geld weg. 9€ zeker niet waard.
top CP stroom en water inbegrepen .11€ is het zeker waard. ook te voet is het goed te doen naar de lift naar de top van de kliffen. Elke ochtend komt de bakker langs.
super ligging . staan hier met 35 campers. we hebben het vermoeden dat het binnenkort betalend wordt. Mensen van de gemeentegrens zijn aan het opmeten en is hier gesloten van 19 mei t/m 2 juni
Mooi om te staan maar spijtig dat er geen stroom is . Kwamen om 17u aan en moesten om 13u al terug vertrekken.