@BrovA
- 2022
- Peugeot Boxer Zelfbouw
- 2016
- Buscamper
Heerlijke camping. Ruim, groen, rustig. ‘s nachts is het er nog echt pikkedonker en stil. Perfecte uitvalsbasis voor fietstochten en heerlijk wandelen rond het meer. Voor mij is dit kamperen in Frankrijk, charmante imperfectie van een boerencamping, liefdevol ingericht en keurig schoon. En heerlijke warme douches.
Eenvoudige boerencamping, voor wie van rust houdt. Sanitair is verouderd, maar wordt netjes schoongehouden. Geen rechte plekken misschien, maar met 2 blokjes was het geregeld. Mooi startpunt voor een wandeling rond het stuwmeer.
Prijs zoals aangegeven: €18,- per nacht voor 2 personen en camper, zonder elektriciteit (met is €19,-.) in september. Fijne plekken, rustig, goed verzorgd sanitair, er staan leuke bakken met kruidenplanten.
Goede prijs voor een sfeervolle camping. Mooie plekken, goed onderhouden, sanitair is eenvoudig maar wel schoon. Zwembad is prachtig, mooie ligstoelen. De bar, het restaurantje, heel gezellig onder de platanen. Topcamping op een toplocatie voor een reële prijs.
de WiFi is perfect hier. De camping ligt aan de rivier, maar daar staat een hek voor, dus voor de rivier hoef je het niet te doen. Mooi zwembad, schone camping. We betaalden €23,50 voor een plek zonder elektriciteit.
Heerlijke camping, met mooie plekjes tussen de naaldbomen, vlakbij het water. € 16,80 voor een plek zonder elektriciteit. Sympathieke ontvangst!
Heerlijke sfeer op deze camping. Veel plekken zijn omzoomd met bamboe, de beplanting is mooi en gevarieerd, het toiletgebouw heeft iets van een kas. In het meer kun je niet zwemmen, maar er is een (niet al te groot) zwembad met ligstoelen.
Perfect! Mooie ruime plekken, schoon, rustig, schaduwrijk, vlakbij het dorp.
Wij mochten de plek niet zelf uitzoeken. Alle plekken aan de Moezel zijn bezet door seizoengasten, maar op de strook tussen het meer en de rivier kun je prima staan. Voor ons geen rust door een feest in het restaurant met harde muziek. Dus handig om dat even vooraf te vragen.
Een rustige camping, netjes onderhouden, schone toiletten.
Wat een troosteloze toestand. Lunch er aan een picknicktafel aan de rivier en rijd dan door of overnacht een nachtje op de camping. De parking zou ik overslaan, voelde er niet veilig.