@BrovA
- 2016
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Fijne rustige camping, liefdevol onderhouden, ruime plekken die privacy bieden. En dat alles op loopafstand van de boulevard met leuke eettentjes. En in een mooi wandelgebied.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Grote open plekken, maar vies sanitair, onverzorgd. Snel weer weg hier.
Juni 2026
4 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Sitecode: 195887
Een hele fijne rustige camping aan het water. Schoon, goed verzorgd, gastvrije ontvangst.
Heerlijke camping. Ruim, groen, rustig. ‘s nachts is het er nog echt pikkedonker en stil. Perfecte uitvalsbasis voor fietstochten en heerlijk wandelen rond het meer. Voor mij is dit kamperen in Frankrijk, charmante imperfectie van een boerencamping, liefdevol ingericht en keurig schoon. En heerlijke warme douches.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Eenvoudige boerencamping, voor wie van rust houdt. Sanitair is verouderd, maar wordt netjes schoongehouden. Geen rechte plekken misschien, maar met 2 blokjes was het geregeld. Mooi startpunt voor een wandeling rond het stuwmeer.
Prijs zoals aangegeven: €18,- per nacht voor 2 personen en camper, zonder elektriciteit (met is €19,-.) in september. Fijne plekken, rustig, goed verzorgd sanitair, er staan leuke bakken met kruidenplanten.