@Bruno7300
Helaas wordt de parkeerplaats door veel auto's aangepast en het kan niemand iets schelen
Eenvoudige gemengde parkeerplaats. Er is hier niets over Womos🤔. Prima voor een overnachting en een rondje door de stad.
Geweldig veld op gemengd parkeren. We zijn nu de derde keer hier, hebben altijd genoeg plaatsings-mogelijkheden gehad. Chiavenna is altijd een bezoek waard. Geweldige wandelmogelijkheden in de omgeving. Leuke en goede restaurants in de stad. Geweldig winkelen in de buurt.
Als iets het camperplezier leuk maakt, is de reis geen probleem. We verbleven hier voor een nacht in half juli 2019. Prachtig meer om te zwemmen (badschoenen aanbevolen). In het restaurant hebben we heel goed gegeten en waren erg vriendelijk bediend.
Fantastisch veld, zeer aardige eigenaren. Absoluut een wijnproeverij, er was veel lekkers. Barga was opgenomen in de categorie: "de mooiste dorpen van Italië" - echt de moeite van het bekijken waard
We waren op 30.07.2019 om hier te blijven. Behalve wij nog 4 campers. Gemakkelijk parkeren zonder alles. Voldoende voor een nacht. Ik heb geen transitlimiet gezien.
Zeer mooie en goed onderhouden parkeerplaats, vriendelijke beheerder, probeerde ons een parkeerplaats te geven (we hadden niet gereserveerd). Directe toegang tot het meer. Prijzen in het hoogseizoen 01.07.-31.08. iets duurder. Persoon 5,60 / nacht + plaats 10,50 / nacht toeristenbelasting 0,50
Gemakkelijke plek, genoeg voor een overnachting en om het Don Camillo Museum te bezoeken, te voet in ongeveer 10 minuten te bereiken.
We waren de enige Womo hier op 23 juli 2019 voor twee dagen. De Navi leidde ons door een 2.40 spoordoorgang ☹, maar je kunt dit gemakkelijk vermijden, dus ik begrijp de 1 ster van de Vorbewerters niet. Zeer vriendelijke parkeerplaats operator. 60 m van het zeer mooie strand.
De aanpak was een beetje steil. Aangekomen aan de top een zeer mooie gratis plek. Prachtig uitzicht.
Eenvoudig gemengd parkeren, goed onderhouden omgeving. Goed voor een nacht.
Zeer mooie plek met uitzicht op het meer, zeer aan te bevelen. Zeer vriendelijk personeel. Sanitaire voorzieningen goed.