@Brutus1989
- Mercedes-Benz Anders Anders
- 1989
- Buscamper
2021
Mooie camperplek, wordt netjes naar plek begeleid door beheerder. Water inbegrepen (€21) maar elektriciteit is wel erg duur voor €5. Sanitair is wat ouder maar functioneert. Grote weg en treinspoor genereren redelijk veel geluid in de avond. Centrum is 20 minuten lopen.
Achter de tennisbaan met de camper gestaan. Gebouw vooraan wordt gesloopt dus wel beetje lawaai gehad. Lopen veel mensen van en naar de campings erachter, maar is ook een gratis plaats. Er kwam nog een verdwaalde tennisbal in de camper maar deze heb ik vriendelijk weer terug gegooid over het hek.
Geen camperplaats, plek wordt voor evenementen en kajaks gebruikt. 750 meter verderop zit wel een parkeerplaats geschikt voor campers.
Zeer mooie plek kort aan de rivier, mooie camperplaatsen. Receptie zit in het café aan de andere kant van de rivier met de kleine brug. Douche €1, stroom zit soms wat ver weg maar met extra kabel goed te doen. Sanitair goed.
Erg mooie ruimte camper plaatsen. Sanitair is weg gespoeld door overstromingen maar wordt weer opgebouwd. Camping was alleen toegankelijk voor campers. Receptie neemt alleen contant geld aan. Stroom en water goed.
Grote plaatsen en midden in de stad. Service station goed bereikbaar en ziet er prima uit.
Is geen camperplaats meer. Concept is veranderd en staan nu alleen tenten op het veld. Ziet er verder wel super uit maar voor een camper geen plaats meer.