@Buche-HRO
Lid van Campercontact sinds 2020
- Huren
We voelden ons 5 dagen zeer comfortabel op deze plek. Vriendelijk personeel, schoon sanitair en de ligging direct aan de Elbe met uitzicht op de vesting Königstein is gewoonweg sensationeel. Het plein ligt direct aan een spoorlijn, we merkten de treinen (zelfs 's nachts) niet na één nacht. Het enige nadeel is de omgang met sommige kampeerders die consequent het onderwerp maskervereisten hebben genegeerd ... Anders is alles goed!
De plaats is gewoon geweldig. gebruikte het als onderdeel van ons BUGA-bezoek. Overigens 25 minuten van hier gefietst (zonder "E"). de plaats is liefdevol aangelegd, het personeel is erg vriendelijk. Het sanitair is zeer schoon en voldoet aan de hoogste eisen. Bij volledige bezetting kunnen de douches en toiletten wat krap zijn. De prijs is fors, exclusief elektriciteit. hiervoor zouden we 0,5 punt aftrekken. We komen graag terug!
Hallo, wederom een nacht gebleven en weer goede gastheren ontmoet. Het voelt alsof de baas de klok rond beschikbaar is, vriendelijk en altijd met de gasten. Prijsprestaties ok, de badkamer heeft een beetje DDR-charme, net als het hele pand - maar alles was schoon en tip top ok! De enige domper is de federale weg er tegenover. Vanaf 04.30 uur gingen de vrachtwagens hard op het gas... ..
Sitecode: 19697
Hallo, we zijn hier voor de eerste keer vandaag en tevreden met het aanbod. Na de camper aangemeld te hebben bij het thermaalbad informatiecentrum met zeer vriendelijke medewerkers zijn we vanmiddag gelijk naar de sauna gegaan. Sterk aanbevolen! Met een kleine kortingsactie werd de toegangsprijs iets verlaagd. 12 euro per nacht inclusief elektriciteit (maar slechts 2kwh inbegrepen) is OK voor de plaats. Plus 5 euro per persoon toeristenbelasting.
We verbleven hier een nacht. Familiale sfeer, nette ruimte. Schoon sanitair. Helaas zat het natuurzwembad (bij de camping) gewoon zonder water. De baas zei dat de gemeenschap actief is en binnenkort weer kan worden gewassen. Al met al een fijne plek.
Hier een nacht doorgebracht om de Rappbode-dam te bezoeken. Daar is het perfect voor. De plaats is netjes, het sanitair is nieuw en schoon. Aanbeveling voor meerdere nachten, vraag de baas over de omheinde weide 😉. Het is daar rustiger, als de wind "goed" staat hoor je duidelijk de hoofdweg. Prijs absoluut OK. De baas is erg vriendelijk. Aanbevolen plaats!
Mooie, verzorgde plek aan het meer. Royale parkeerplaatsen. Zeer vriendelijk en klantgericht personeel. Schoon sanitair, gewoon top. We geven de 10 niet omdat we niet genoeg vergelijkingen hebben 😉.
Geschikt voor een korte stop, bijvoorbeeld om de Herrenhausen-tuinen te bezoeken. Leuke omgeving, nette plek.
Eerste ervaringen .... We voelden ons heel comfortabel. Hoewel late aankomst, probeer het personeel als zeer positief te beschouwen. Standplaats ok, de nabijheid van het sanitairhuis heeft voor enige onrust gezorgd, maar is draaglijk. Helaas werkte onze stroomaansluiting niet, avondreactie niet mogelijk. Desalniettemin een eerlijke terugbetaling bij het uitchecken. Nabijheid van het Steinhuder Meer gewoon geweldig!